iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
http://tysiphonehelp.com/4-3-3-untetherd-jailbreak-iphone-4-3gs-ipod-touch-3g-4g-ipad/
A másik, h firmware-t(iPhone 4 (GSM)) ajánlanak az oldalon akkor az jó? Csak parázok nehogy elrontsam itt a telefont.
Másik, h redsn0w-ban akkor csak az install cydia részt pipáljam ki?
A többivel ne foglalkozzam? vagy vki szerint van vmi hasznos esetleg amit még érdemes?
Válaszokat köszönöm elõre is!😊
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nem csináltam semmit se az iphoneval. Nincs jb-ve meg semmi.
(Azon kívül persze, hogy megnézem az emailt 😊)
Tehát ha van is új emailem, ne jelezze a statusbarban, nekem elég ha badge-ként odarakja a Mail ikon fölé...
Ha jól tudom, valahogy ki lehet kapcsolni, csak nem jöttem még rá, hogyan 😊
SoF II: C4z0rla
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
clio1616v (#22807):
Jahát, Telenorral nehéz, kár, hogy ott nem kapható.
/*WTF?!*/
- telenoros vagyok
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
clio1616v (#22805):
Fullos Navigon miben jobb, mint a T-mobilos Select (azon kívül, hogy nem csak Magyarországi térképet támogat, meg gondolom nem kell kikapcsolni a WLAN-t a használatához)? Amúgy nekem nem igazán nyerte el a tetszésem, szerintem kifejezetten gyér UI-ja van.
/*WTF?!*/
Csak azért jailbreakelni meg nem fogok, hogy nyalóka / üditõ árú programokat lewarezoljak...
/*WTF?!*/
kikapcsolt állapotban rádugod a telót és indítod, majd követed a leírtakat... 1-2 perc és már van is cydiád
[merlinw.org]
iTunesban ki tudod szinkronizálni a névjegyzéket, noes-okat, naptárat, alkalmazásokat. Más sajnos nem, ha kellenek az SMS-ek, akkor azokat manálisan tudod kimenteni. Ez elég macerás, turkálni kell filerendszerben, meg visszamásolás után a 4-esen file permissionöket állítgatni, ha elegendõ kimenteni a névjegyzéket, notest, meg naptárat, akkor én azt javaslom csak szinkronizálj iTunes-szal, az a legegyszerûbb.
Ha ragaszkodsz az SMS-ekhez, híváslistához, kedvencekhez, akkor nézni valami tutorialt, ahol ez le van írva...
[merlinw.org]
De mukodik es egyelore tokeletesen megfelel szamomra.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Üdv: zoli
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom a kontaktokat rátenni a SIM kártyámról az iphonenomra?
Belementem a Mail,Kontaktok, Naptárak->SIM-kontaktok importálása, hírtelen felvillan h "kontaktok importálása" és semmi, ugyanúgy üres a kontakt listám.
Köszi.
CB: Kis Lámpás Jimy
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nagyon zsír, megadod az iCloudos accodat, és mindent visszaállít. Nem kell gép hozzá egyáltalán. Mostantól pofon egyszerû lesz régi telefonról újra átköltözni.
/*WTF?!*/
Illetve Adversaryt még nem tudtam kinyírni... de ahogy utánaolvastam nagyon nagy mák kell hozzá (folyamatos Ammo pickupok a dobozokból).
Olyan programot keresek már egy ideje iPhone-ra, ami követné, hogy merre autózom, motorozom, google térképen vagy valahogyan vissza tudjam nézni a bejárt utat, mutatná mindenhol, hogy hol mennyivel mentem, grafikont is mutathatna stb.
Az a lényeg, hogy lehetõségem legyen analizálni a megtett út minden egyes centijét.
Winmobile-ra volt a RaceChrono azzal lehetett ilyeneket csinálni, de iPhonera nincs, hasonlót meg nem találtam.
Fizetõs program is jó lenne.
Tud valaki ilyet?
/*WTF?!*/
[merlinw.org]
In iOS 5.0 beta 2, wireless syncing is now available for the Mac. It requires iTunes 10.5 beta 2 and OS X 10.6.8 or Lion. You will see an option to enable wireless syncing when you connect your device to iTunes with the USB cable. It is recommended you perform your initial sync with a cable after restoring your device.
Wireless syncing is triggered automatically when the device is connected to power and on the same network as the paired computer. Or, you can manually trigger a sync from iTunes or from Settings -> General -> iTunes Sync (same network as paired computer required). Be sure your device is plugged into a power source when performing Wireless syncs."
IOS 5-ben meg ez mind kábel bélkül fog menni, külön-külön be lehet majd állítani, hogy mely appokat mentse ki az iCloudba a telefon.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Más:
Még regisztrált az Apple oldalon, mert nem ért hozzá. Sajnos nincs érvényes bankkártyája amit elfogadnak, csak svájci, de azt nem engedi regisztrálni.
Enélkül nem is lehetséges a regisztráció?
Nézz utána, régen csináltam, a program nevére nem emlékszem :\
Feltétlen JB szükséges hozzá...