iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
töltsd le a redsn0w-t és futtatsd

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Adi
Srácok jó ha ez az oldal alapján csinálom a JB-t?
http://tysiphonehelp.com/4-3-3-untetherd-jailbreak-iphone-4-3gs-ipod-touch-3g-4g-ipad/

A másik, h firmware-t(iPhone 4 (GSM)) ajánlanak az oldalon akkor az jó? Csak parázok nehogy elrontsam itt a telefont.

Másik, h redsn0w-ban akkor csak az install cydia részt pipáljam ki?
A többivel ne foglalkozzam? vagy vki szerint van vmi hasznos esetleg amit még érdemes?
Válaszokat köszönöm elõre is!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
iphoneval=iphone-nal 😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Srácok szinkron közben miért fagy ki az itunes?! Illetve nem is kifagy csak a backing up résznél az utolsó negyednél megáll és timeout hibával kivág a szinkronizációs folyamatból. 😞
Nem csináltam semmit se az iphoneval. Nincs jb-ve meg semmi.

kispeki
megoldódott, köszi 😊

SoF II: C4z0rla

kispeki
Meg tudnátok mondani, hogyan tudom eltüntetni a statusbarból a figyelmeztetést, ha e-mail érkezik?

(Azon kívül persze, hogy megnézem az emailt 😊)

Tehát ha van is új emailem, ne jelezze a statusbarban, nekem elég ha badge-ként odarakja a Mail ikon fölé...

Ha jól tudom, valahogy ki lehet kapcsolni, csak nem jöttem még rá, hogyan 😊

TopGun
Koszonom a valaszt. Esetleg nincs valami kulon program az SMS hangok lecserelesere?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

asysoft
Remek! Õszintén szólva anno nem hittem volna, hogy valaha belekerül, de iOS5 bemutató adott némi reményt, úgy tûnik, nem alaptalanul😊

clio1616v (#22807):
Jahát, Telenorral nehéz, kár, hogy ott nem kapható.

/*WTF?!*/

GregSB
Lesz SMS státusz iOS5-ben.

clio1616v
mindet végig próbálgattam és a leg"retinásabb" felülete a Navigonnak van 1.8 Europe-t használom

- telenoros vagyok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

asysoft
Én eddig sem JB-eztem, de 1-2 dolog miatt megfordult a fejemben, pl SMS státusz (no ezt nem tudom, végül jön-e iOS5-ben, mert valahol hallottam, és iMessage is támogatja), illetve BT.

clio1616v (#22805):
Fullos Navigon miben jobb, mint a T-mobilos Select (azon kívül, hogy nem csak Magyarországi térképet támogat, meg gondolom nem kell kikapcsolni a WLAN-t a használatához)? Amúgy nekem nem igazán nyerte el a tetszésem, szerintem kifejezetten gyér UI-ja van.

/*WTF?!*/

clio1616v
89EUR a Navigon, a többi fél dolláros cuccot én is megveszem sure

GregSB
Szerintem egyre feleslegesebb a JB. Az iOS 5 már szinte mindent fog tudni, ami miatt értelme volt Cydiás csomagokat telepíteni.

Csak azért jailbreakelni meg nem fogok, hogy nyalóka / üditõ árú programokat lewarezoljak...

asysoft
Félreértettél, én nem cseréltem le az SMS hangot. Egyébként (most rákeresve) a /System/Library/Audio/UISounds könyvtárba kell berakni, ügyelve arra, hogy egy meglévõ hangot írj vele felül, csak így mûködik...

/*WTF?!*/

clio1616v
át tudom küldeni a mûködõ JB-t ha kell, most csináltam pár napja 2 zsírúj 4esen (redsn0w_win_0.9.6rc16)

kikapcsolt állapotban rádugod a telót és indítod, majd követed a leírtakat... 1-2 perc és már van is cydiád

MerlinW
Ööö ez így jó lesz, SMS-ekrõl és híváslistáról le tudok mondani😊 4-est szerintem nem fogom JB-elni. Aztán persze lehet, hogy mégis, majd meglátom😊 Köszi a választ.

[merlinw.org]

GregSB
Gyanítom jailbrakelve van / volt a 2G-d, másképp nem tudtad volna használni itthon. Akkor viszont nem javasolt visszatenni a (JB-s) backupot 4-esre. Érdemes egy szûz rendszerre átszinkronizálni az adatokat.

iTunesban ki tudod szinkronizálni a névjegyzéket, noes-okat, naptárat, alkalmazásokat. Más sajnos nem, ha kellenek az SMS-ek, akkor azokat manálisan tudod kimenteni. Ez elég macerás, turkálni kell filerendszerben, meg visszamásolás után a 4-esen file permissionöket állítgatni, ha elegendõ kimenteni a névjegyzéket, notest, meg naptárat, akkor én azt javaslom csak szinkronizálj iTunes-szal, az a legegyszerûbb.

Ha ragaszkodsz az SMS-ekhez, híváslistához, kedvencekhez, akkor nézni valami tutorialt, ahol ez le van írva...

MerlinW
Skacok, 2G backup után, ha csatlakoztatok egy új 4-est, akkor használhatom restore-ként a 2G backupját? Illetve ha nem ajánlott, akkor hogy cuccoljam át a telefonkönyvet, SMS-eket, note-okat, stb?

[merlinw.org]

plas
Nekem is😊 1.1.1 version nr.<#idiota>
De mukodik es egyelore tokeletesen megfelel szamomra.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Bercy
Ma négy éve, hogy az elsõ iPhone -t kiadták!! HBD!
(és nekem még mindig az van 😊 )
LoDMaSt
q3/q4 környékén.

@ Hellomarci

tviktor91
Mikor jön az új éntelefon?

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Szinkronizálnod kell a gépeddel. Itunes/info fül és bekattintod PL:outlook sync.

Üdv: zoli
Hello.
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom a kontaktokat rátenni a SIM kártyámról az iphonenomra?
Belementem a Mail,Kontaktok, Naptárak->SIM-kontaktok importálása, hírtelen felvillan h "kontaktok importálása" és semmi, ugyanúgy üres a kontakt listám.

Köszi.

CB: Kis Lámpás Jimy

TopGun
Hi! SMS hangot mivel lehet megvaltoztani? elmondanad?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

GregSB
Ezen a videón demonstrálják hogy fog menni a restore iOS 5 alatt.

Nagyon zsír, megadod az iCloudos accodat, és mindent visszaállít. Nem kell gép hozzá egyáltalán. Mostantól pofon egyszerû lesz régi telefonról újra átköltözni.

Köszi, megnézem

robotnyk
már lassan 3 hete folyamatosan 80 cent volt.
GregSB
Nekem semmi bajom nem volt az irányításával. A normál ára meg $3, csak ünnepekkor szokták levinni az árát $0.99-re

robotnyk
azóta kipróbáltam, és nekem sem tetszik. nem véletlenül lett ez egy 4 eurós játékból 80 centes...
asysoft
Kösz a tippet, kipróbáltam, végül is nem rossz, de nekem nem fekszenek a gombok "emulálására" építõ játékok:/ (Persze tudom, egyéni probléma😊)

/*WTF?!*/

GregSB
Már kijátszottam 😊

Illetve Adversaryt még nem tudtam kinyírni... de ahogy utánaolvastam nagyon nagy mák kell hozzá (folyamatos Ammo pickupok a dobozokból).

Dzsega
<#eljen>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Motion X GPS.

Sziasztok!

Olyan programot keresek már egy ideje iPhone-ra, ami követné, hogy merre autózom, motorozom, google térképen vagy valahogyan vissza tudjam nézni a bejárt utat, mutatná mindenhol, hogy hol mennyivel mentem, grafikont is mutathatna stb.
Az a lényeg, hogy lehetõségem legyen analizálni a megtett út minden egyes centijét.
Winmobile-ra volt a RaceChrono azzal lehetett ilyeneket csinálni, de iPhonera nincs, hasonlót meg nem találtam.
Fizetõs program is jó lenne.

Tud valaki ilyet?

GregSB
Jaja, játékok mentését, navi programokban elmentett helyeket, doksi kezelõ progikba feltöltött fileokat, mindent kiment a backup, és vissza is teszi õket.

robotnyk
Death Rally ingyenes most, töltsétek! 😊
asysoft
SMS hangot úgy tudom, csak JB-vel lehet cserélni, csengõhangot viszont iTunes-szal is tudsz készíteni meglévõ zenébõl, illetve m4a-t gond nélkül felszinkronizál - azt azonban nem tudom, hogy van-e hosszra vonatkozó limitáció, nekem felment, amit akartam, más kérdés, hogy nem is komplett számokat raktam be...

/*WTF?!*/

MerlinW
Tudtommal csak JB-el lehet. Után pedig csak bemásolod az m4a-ra konvertált zenédet T-pot-al vagy akármilyen fájlkezelõvel a /private/var/stash/Ringtones könyvtárba.

[merlinw.org]

Adi
Újabb kérdésem lenne hozzátok. Olvasgattam a neten de nagyon friss hozzászólásokat a többi fórumban nem találtam csak ilyen 2009-2008-sokat. Kérdésem, h csengõhangot(30mpnél hosszabb) és sms hangot lehet-e változtatni? Vagy ezekhez feltétlen szükséges JB-ni a telefont?

MerlinW
Elvileg mindent, ami nem a rendszer része.

[merlinw.org]

kispeki
És a backup a játék mentését is menti? Ha igen, elnézést, én eddig nem így tudtam 😊

GregSB
GregSB
"WiFi Syncing

In iOS 5.0 beta 2, wireless syncing is now available for the Mac. It requires iTunes 10.5 beta 2 and OS X 10.6.8 or Lion. You will see an option to enable wireless syncing when you connect your device to iTunes with the USB cable. It is recommended you perform your initial sync with a cable after restoring your device.

Wireless syncing is triggered automatically when the device is connected to power and on the same network as the paired computer. Or, you can manually trigger a sync from iTunes or from Settings -> General -> iTunes Sync (same network as paired computer required). Be sure your device is plugged into a power source when performing Wireless syncs."

GregSB
Ácsi! Ehhez nem kell jailbreak! Simán nyomsz egy backupot a telefonon, majd restore után iTunesban visszaállítod ezt a backupot, visszaszinkronizálod az appokat, és mindent onnan fogsz folytatni, ahol abbahagytad.

IOS 5-ben meg ez mind kábel bélkül fog menni, külön-külön be lehet majd állítani, hogy mely appokat mentse ki az iCloudba a telefon.

Lacee
régebben az ingyenessel csak öt számot lehetett felismertetni, most már az is korlátlan: az egyetlen különbség (tudtommal) annyi, hogy a fizetõsben nincs reklám.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Adi
fhuu ez nagyon állat. Viszont hány számot lehet vele meghallgattatni? vagy miért van belõle fizetõs és free?

Adi
Nagyon úgy fest, h meg kell majd, h jb-zem a telefont. Igazából nem akartam mert gondoltam, h elég lesz nekem a gyári de azért vannak hiányosságok. Viszont amit nem tudok hogy felteszek vmi cydia-t és azon belül lesznek programok??

Unokatesóm külföldrõl jött haza, hozta a 4-es Iphone-ját. A telefon menüponthoz tett egy piros pötyöt, és oda kattintva folyamatosan a hangpostabeállítást kéri. Megadjuk neki, és semmi, ugyanaz. Ez miért lehet? A gond az, hogy nem elérhetõ a híváslista, ami most fontos lenne.

Más:
Még regisztrált az Apple oldalon, mert nem ért hozzá. Sajnos nincs érvényes bankkártyája amit elfogadnak, csak svájci, de azt nem engedi regisztrálni.
Enélkül nem is lehetséges a regisztráció?

kispeki
Ehhez jailbreakes megoldás van, Cydiában találsz egy "AppBackup" nevû progit, ami a játékok mentését készíti el és tárolja. Nem tudom pontosan mivel, de van egy program PC-re, aminek segítségével ezeket az adatokat át tudod menteni, és restore után vissza tudod rakni, ezáltal ott tudod folytatni a játékot ahol abbahagytad.

Nézz utána, régen csináltam, a program nevére nem emlékszem :\

Feltétlen JB szükséges hozzá...