iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Van pár fontos adat, nem szeretném ha elvesznének 😞
Nincsenek duplikált calendar / contacts bejegyzések sem a telefonon sem a Mac-en? Vagy nem is Maced van?
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
szerk:yeah, game centerben nem sok kell a 10.000 ponthoz 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
jézusom. nézem hol tart a szinkron:3 mappa megmaradt, ott lévõ apponak is csak a felét tudta feltenni és utána egy oldalra 9-10 appot tesz...11 oldal van már -.- elleszek vele az tuti 😄
Egyébként az normális, hogy mikor vissza akarja rakosgatni az appokat, szinte egyiket se tudja visszatenni?
#24633: 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
köszi
Most csinálom az iPad-et, azzal indított hogy recovery módban ragadt, be sem bootolt, kiírta iTunes hogy nyomjak Restore-t mert addig nem lesz jó. A szerencse még az hogy legalább a restore-t az új szoftverrel csinálja, tehát sokat nem vesztettem vele.
Lentebb is láthattad mennyien szívtak mindenféle hibákkal, nem csak a szerverek voltak túlterhelve. Amúgy meg még most is dobálgat errorokat az iTunes. Szóval ... sok sikert! 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem vagytok egyszerû emberek, ennyi hisztit felnõtt emberektõl egy helyen ritkán látni 😛
Azért örülök hogy lenyugodtak a kedélyek, és minden OK, én most tolom fel az iOS 5-öt...
én sedózáj7, ismertebb nevén a Kupakmester rég elfeledett öccse vagyok. a bátyám sedó-manó sokszor kupakol meg kis köcsögöket és elveszi tõlük a számítógépüket. áthívott egyik nap sedó, hogy nézzem már meg valami gond van a processzorával amit elkobozott, nagyon melegszik. belépve a lakására a következõ dolgok tárultak a szemem elé: szarráhokizott traktorkatalógus ami a sok gecitõl már elszinezõdött, valamint egy kis zetort mintázó matchbox amit el is tettem a zsebembe. bevezetett a szobába de elég szarszag volt. azt mondta nem is kellett volna átjönnöm, mert megoldotta a problémát, konkrétan ráfosott a procira és úgy tette rá a hûtõt, hát láss csodát 30 fokon ment a 8 magos intel kór ájhét processzor, amikor a furmark maxon terhelte.
hazamentem a procimat paszta helyett fossal kentem be, de olyan fos szag terjengett tõle a szobámban, hogy még apám is seggbekúrt de szerencsére nyállal síkosított elõtte (egy nagy taknyos turhát köpött a fenekem lyukába).
majd pedig elémrakott egy traktorkatalógust amire ki kellett vernem a faszom, miközben a segglukamba ki-be járkált egy kis matchbox traktor különben bucira verte volna a fejem.
történt veletek már hasonló? rtretre
Köszi
[merlinw.org]
Ehhez a fentrõl lecsúszó noti barra hozzá tudok adni olyan - számomra - hasznos, iletve gyakorlatban is használt funkciókat, mint 3G ki/be kapcsolás, wi-fi ki/be... stb?
Amiket a beállítások menüben tudok állítani, azokat megtaláltam, nekem egyik sem fontos, de a fentebb emlegetett élõ példákat nem.
Köszönöm.
Ezért is állítottam le egy idõ múlva...
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
Device backups: és itt csak ez az egy áll, a mai semmitse érõ.
Game over?
A vicc, hogy már ezt is próbáltasm visszatenni,(restoring iPhone from backup), de ez is megszakad. (...could not restore, becsause the backup session is failed)
Ezt írta, mikor még a régebbit próbáltam visszatenni is...
Amit még választani se enged.
Elszálltak a kontaktok és a remények is???
[merlinw.org]
Elõször ugye Backup-olt, utána megcsinálta a frissítést, újraindította magát. Utána PIN-t beírtam, nyelvet, országot, követést, wi-fi-t beállítottam, választottam, hogy ne új telónak ismerje fel, hanem iTunes-ról tegye vissza a dolgokat és semmi.
Itt lehet hibáztam, mert nem vártam 5-6 órát, hanem újraindítottam az iTunes-t, majd kézzel próbáltam restorolni a tegnapi backupot, nem sikerült, nem engedi (-50 hiba).
Kézzel újraindítottam a telefont, USB-t is kihúztam. Mikor visszadugtam megint csinált egy backupot, immár az üres telefonról, ezt meg se próbáltam rárakni, mert minek?
Hogyan tudnám visszaállítani egy régebbi (tegnapi, azelõtti állapotba)?
Vagy egyéb ötlet, hogy kontaktok, levelezés visszakerüljön?
Mobile.me-m nincs, gyakorlatilag a jelszavaimat nem tudom, store-ba se tudok belépni (de ez nem is segítene a kontaktlistámon)
(Hogy annyira nagyon ne tünjek hülyének, ez a feleségem telefonja, azért nincsenek passwordjeim..)
Köszi.
www.smart-bus.hu