iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
mákod van 😊 icloud-hoz kapott me.com -os email is megy? mert nekem pl. éppen most nem tud kapcsolódni, s ez megy már egy ideje: hol jó hol nem.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Nincsenek.

Windowsos laptopról upgradeltem, most nem volt nálam a Mac.

rooney8
páran sz*ptak vele, de van akinek semmi probléma nélkül sikerült 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Jim Morrison
/nekem is :p

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

A frissités mennyiben befolyásolja a feltelepített programokat?
Van pár fontos adat, nem szeretném ha elvesznének 😞

pyrohun
Hmm 😊

Nincsenek duplikált calendar / contacts bejegyzések sem a telefonon sem a Mac-en? Vagy nem is Maced van?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Lehet utálni fogtok, de nekem elsõre felment, és minden tökéléletes 😄

MerlinW
Hááát.. franc tudja.. majd kiderül, ha lesz😊

[merlinw.org]

rooney8
még siri-ért sem? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
igen, az is jó kis cucc 😄

MerlinW
Áh, mióta 4-esem van, nem jailbreak-elek. Nincs rá szükségem.

[merlinw.org]

Jim Morrison
remélem is 😄 nekem pl a sbsettings is hiányozni fog mar erzem :/

szerk:yeah, game centerben nem sok kell a 10.000 ponthoz 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
majd úgy is megoldják a jb-s kollégák, hogy ne csak 4s-en legyen 😄

Jim Morrison
argh. egyetlen hasznos/bar valszeg annyiszor nem hasznalt funckio az ios5ben csak 4s en... :'(

jézusom. nézem hol tart a szinkron:3 mappa megmaradt, ott lévõ apponak is csak a felét tudta feltenni és utána egy oldalra 9-10 appot tesz...11 oldal van már -.- elleszek vele az tuti 😄

MerlinW
Siri csak 4S-en van.

[merlinw.org]

Jim Morrison
bocsi a quattro postért 😄 Engem az lepett meg, hogy nincs touchra siri. legalábbis nem találom, neten keresgéltem és ezt találtam : link. azt hittem hogy most gondolták ki ezt a sirit, tévedtem.
Egyébként az normális, hogy mikor vissza akarja rakosgatni az appokat, szinte egyiket se tudja visszatenni?

Jim Morrison
na restoroltam az 5ot, majd backupoltam a mai backupot. Most másol 3/1162nél tart. Lehet új ipod touchot kellett volna csinálnom :/

Jim Morrison
asszem megvan, shift restore.

Jim Morrison
nem találom, pontosan hogyan tegyem fel a letöltött ios 5 öt? mert mikor duplaklikkeltem, akkor a fõoldalán már frissiitesnel az 5.0 at mutatta, de mikor ranyomtam akkor megint le akarta tolteni 😞

rooney8
ezt teszi majd lehetõvé a jb 😊

ja bocs én úgy gondoltam, hogy én is oda tudok szerkeszteni dolgokat..köszi
rooney8

ja, bocs de tényleg miért nem lehet ezen a lecsúszó fülen alakítani??
rooney8
jailbreak

pyrohun
És még örüljön az, akinek soha nem volt semmilyen MobileMe accountja egyik iOS eszközén /Mac-jén sem, mert akinek igen, az triplán szívott 😊

Jim Morrison
backup menti a zenéket? :o

#24633: 😄

clio1616v
börtön törés

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

bocs, mi az a jb?
thx

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sziasztok! Nekem is az a gondom, hogy az új lecsúszó menüben, csak az idõjárás meg a naptár van benne, és nem tudok hozzáadni semmit. Valaki tudja hogyan lehetne pl. emlékeztetõket stb. hozzáadni?
köszi
DanielT
Backupot csinál magától, az appjaidat kell külön áthozni. Jobb klikk az itunesban a telefonod nevén oldalt és transfer purchases. Ha semmi extra appod nincs, akkor kihagyhatod és majd letöltöd újra.
Ability
Sok sikert hozzá, nekem amit csak lehetett elkúrt. Tegnap este óta most sikerült befejezni az iPhone-t. 5. alkalommal volt képes csak felmenni az update, elõtte recovery módban error-t dobott, de szerencsére bebootolt utána. Miután felment, elkezdte visszatenni a cuccokat, de errorral elszált kb a felénél. Utána letörölt mindent, újra kellett szinkroznizálnom mindent. Majd amikor kész lett, kijelentette hogy nem tudta befejezni az auto visszamásolást, tehát vagy folytatom, vagy cancel. Minden alkalommal amikor felnyomtam a telefont ezt kiírta, meg akartam oldani, nyomtam egy continue-t. Ezután letörölt mindent újra, felmásolt mindent újra. Volt pár óra. Ezután a zenéket elkúrta, beragadtak amiket kézzel synceltem vissza, az other rész 8 gigát foglalt el. Sehogy sem lehetett megoldani. Na akkor újra az egész immár 3. alkalommal, restore, sync, minden fasza, most már jó lett. Elõtte is csinált érdekességeket, azokat az appokat is vissza akarta másolni amik nem is voltak telepítve, csak iTunesban volt benne. Fel sem fért volna a telóra az összes, de õ azért szorgosan másolta. Lehet ezért jött az error. A mappámat sokadszori alkalommal szétrombolta, ikonok tûntek el, mindenféle anomália elõjött.

Most csinálom az iPad-et, azzal indított hogy recovery módban ragadt, be sem bootolt, kiírta iTunes hogy nyomjak Restore-t mert addig nem lesz jó. A szerencse még az hogy legalább a restore-t az új szoftverrel csinálja, tehát sokat nem vesztettem vele.

Lentebb is láthattad mennyien szívtak mindenféle hibákkal, nem csak a szerverek voltak túlterhelve. Amúgy meg még most is dobálgat errorokat az iTunes. Szóval ... sok sikert! 😄
ha elkezdem leszedni a ios5öt csinál magától bacupot a rendszer v külön kell megtennem?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

pyrohun
😊) Sok szerencsét (lesz rá szükséged 😊

GregSB
Aztaqrva, mi volt itt a héten 😄

Nem vagytok egyszerû emberek, ennyi hisztit felnõtt emberektõl egy helyen ritkán látni 😛

Azért örülök hogy lenyugodtak a kedélyek, és minden OK, én most tolom fel az iOS 5-öt...

sziasztok a nevem Jakab Ede, de szólítsatok csak kis-sedónak

én sedózáj7, ismertebb nevén a Kupakmester rég elfeledett öccse vagyok. a bátyám sedó-manó sokszor kupakol meg kis köcsögöket és elveszi tõlük a számítógépüket. áthívott egyik nap sedó, hogy nézzem már meg valami gond van a processzorával amit elkobozott, nagyon melegszik. belépve a lakására a következõ dolgok tárultak a szemem elé: szarráhokizott traktorkatalógus ami a sok gecitõl már elszinezõdött, valamint egy kis zetort mintázó matchbox amit el is tettem a zsebembe. bevezetett a szobába de elég szarszag volt. azt mondta nem is kellett volna átjönnöm, mert megoldotta a problémát, konkrétan ráfosott a procira és úgy tette rá a hûtõt, hát láss csodát 30 fokon ment a 8 magos intel kór ájhét processzor, amikor a furmark maxon terhelte.
hazamentem a procimat paszta helyett fossal kentem be, de olyan fos szag terjengett tõle a szobámban, hogy még apám is seggbekúrt de szerencsére nyállal síkosított elõtte (egy nagy taknyos turhát köpött a fenekem lyukába).
majd pedig elémrakott egy traktorkatalógust amire ki kellett vernem a faszom, miközben a segglukamba ki-be járkált egy kis matchbox traktor különben bucira verte volna a fejem.

történt veletek már hasonló? rtretre
Ha lesz jb, akkor majd hozzá fogsz tudni adni, olyan lesz mint az SBSettings, de jb nélkül max az idõjárást tudod beállítani...

Értem-értem. Vagyis olyan dolgok amik eddig megvoltak, csak most minden egy helyen.
Köszi
MerlinW
Nem. Oda kerül minden ami eddig push üzenet volt. Az SMS-ek, naptárbejegyzések, nem fogadott hívások, értesítések stb. Tehát az nem egy screenlet, hanem a push notification új felülete.

[merlinw.org]

Sziasztok!

Ehhez a fentrõl lecsúszó noti barra hozzá tudok adni olyan - számomra - hasznos, iletve gyakorlatban is használt funkciókat, mint 3G ki/be kapcsolás, wi-fi ki/be... stb?
Amiket a beállítások menüben tudok állítani, azokat megtaláltam, nekem egyik sem fontos, de a fentebb emlegetett élõ példákat nem.

Köszönöm.
Aceton
Ja, és még annyi, hogy igazából automatán el se kezdte a backupolást, hanem kirakta az iTunes ikont, alá az usb képét és azt írta, hogy connecting to iTunes és innen semmi se történt 😞
Ezért is állítottam le egy idõ múlva...

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

Aceton
iTunes/Preferences/Devices
Device backups: és itt csak ez az egy áll, a mai semmitse érõ.
Game over?

Aceton
Onnan csak egyetlen egyet lehet "választani", a legutolsót, ez most már a mai üres telefon lementése.
A vicc, hogy már ezt is próbáltasm visszatenni,(restoring iPhone from backup), de ez is megszakad. (...could not restore, becsause the backup session is failed)
Ezt írta, mikor még a régebbit próbáltam visszatenni is...
Amit még választani se enged.
Elszálltak a kontaktok és a remények is???

MerlinW
Bal menüsor, telefonon jobb klikk, restore backup, majd válaszd ki a neked tetszõ mentést (dátum szerint) Egyébként nem kell 5-6 órát várni, "csak" 15-20 percet, valamint ki is írta ezt a felugró ablak, mielõtt elkezdte😊

[merlinw.org]

DanielT
Szupi, ma már 2x minimum 1 órára nem volt 3G netem a telefonon. Se újraindítás, se semmi nem segített. Ilyen másfél év alatt nem fordult elõ 1x sem.
Aceton
Segítséget kérnék. 4.3.5-rõl frissítettem 5.0-ra (JB nincs).
Elõször ugye Backup-olt, utána megcsinálta a frissítést, újraindította magát. Utána PIN-t beírtam, nyelvet, országot, követést, wi-fi-t beállítottam, választottam, hogy ne új telónak ismerje fel, hanem iTunes-ról tegye vissza a dolgokat és semmi.
Itt lehet hibáztam, mert nem vártam 5-6 órát, hanem újraindítottam az iTunes-t, majd kézzel próbáltam restorolni a tegnapi backupot, nem sikerült, nem engedi (-50 hiba).
Kézzel újraindítottam a telefont, USB-t is kihúztam. Mikor visszadugtam megint csinált egy backupot, immár az üres telefonról, ezt meg se próbáltam rárakni, mert minek?

Hogyan tudnám visszaállítani egy régebbi (tegnapi, azelõtti állapotba)?
Vagy egyéb ötlet, hogy kontaktok, levelezés visszakerüljön?
Mobile.me-m nincs, gyakorlatilag a jelszavaimat nem tudom, store-ba se tudok belépni (de ez nem is segítene a kontaktlistámon)
(Hogy annyira nagyon ne tünjek hülyének, ez a feleségem telefonja, azért nincsenek passwordjeim..)

Köszi.

pyrohun
Most épp jó...

Akkor passz! 😊

www.smart-bus.hu

pyrohun
Apple Mail-bõl próbálom 😊

DanielT
Vicces, de hangosabb lett a telefon az update óta 😄 A csengõhang majd szétrobbantja, pedig mindig maxon volt elõtte is.