iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
szó sincs ilyesmirõl 😄D

általában egy bizonyos helyen szoktam lerészegedni 😄 bár hazaútnál mikor még van bennem, néha jól jönne megnézni hogy sikerült hazatalálnom 😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
hmm... 2 verziót próbáltam, de egyiket se indítja el (pár mp-re feltûnik, majd kilép)
igen, tört app, de míg nem bizonyosodom meg, hogy tényleg ez kell, addig nem kívánom megvenni 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fook
Másnapra app , hogy merre jártál részegen ?😄

MerlinW
<#banplz>

[merlinw.org]

passatgt
valami kerékpáros progit keress, azok szokták logolni

GregSB
MotionX GPS

clio1616v
egyszerûbb, ha elbeszélgetsz a pároddal, hogy mi az oka annak, hogy megcsal

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

sztoncsi
Köszi a válaszokat!<#worship>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

rooney8
sziasztok
valami olyasmi appot keresek, ami megjegyzi a gps koordinátáimat (pl. mondjuk óránként), majd késõbb ezt egy térképen ábrázolja. kvázi megmutatja, hogy mikor merre jártam. létezik ilyen? 😊

hedonist
Gyerekek! sikerült megoldanom a problémámat.. akinek hasonló a gondja, ezt kell végigcsinálni És nem hogy mûködik már T-vel, de unlockolni is sikerült ultrasn0w-val, így újra megy pannonnal is😊

Köszi mindenkinek a segítséget!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

clio1616v
semmi extra, nem kell félni nem tudod elrontani...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

na igen 😊 ezért kérdeztem hogy vmi egyszerû frissebb infó van-e... mert ez nekem mind kínai... fõle hogy nem nagyon van idõm utána olvasgatni...

lehet hogy egyedül nem vágok bele 😊

de azért tényleg köszi

GregSB
Jelenleg nem lehet, 5.1-ben benne lesz ez a "fícsör".

És ezt is érdemes átnézni:
http://iphoneclub.hu/cikk/redsn0w-hasznalata
Érdemes ebbe is beleolvasnod:
http://szifon.com/2011/12/27/megjelent-az-5-0-1-hez-az-untethered-jailbreak/
köszi

clio1616v
- USB kábellel rákötöd a telót a PC-re (a telefon kikapcsolt állapotban van)
- indítod a redsnow megfelelõ verzióját
- next next és DFU mode-ba úgy tudsz belépni, ahogy az instrukciókat írja a redsnow
- bekapcs gomb 2-3mp-ig aztán elkezded nyomni a Home gombot is a bekapcsot továbbra is nyomva tartod 7 mp-ig és utána elengeded a bekapcs gombot és csak a Home gombot tartod nyomva 10 mp-ig

- utána automatikusan megy minden

Létezik olyan oldal ami lépésrõl-lépésre leírja hogy kell jb-elni egy iphone4-es ios 5.0.1 -es telót?
De vmi friss infó kéne nem olyan ami már nem aktuális... hanem amivel gyorsan könnyen megvan... amatõrök számára is 😊

Soha életemben nem csináltam még ilyet, és elég keveset tudok arról mit és hogy kell csinálni...
Vagy egyedül nem érdemes belefogni?

köszi

Tikal
következõ patch

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Yoda001
egész jól bírta... mondjuk tény, nem sok nyomkodás mellett, de több mint a semmi 😊

http://9gag.com/gag/5135249

dzsegameló
újraindítás után sem tûnik el?

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

sztoncsi
A fotó adatfolyamról hogyan lehet eltávolítani képeket?
Mert hiába törlöm a filmtekercsrõl az adatfolyamban bent marad... 😞 pls

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

hedonist
Hát igen, eddigiek elég csúnyák.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LoSA
Igen, tudom.... De azért remélem, hogy nem ilyesmi lesz! 😊

hedonist
Amikor a 4 jött ki akkor sem találta el senkisem, hogy hogyan fog kinézni, csak már amikor "véletlenül" kiszivárgott vagy otthagytak egy teszt telefont vmi kavázóban..

passatgt
elvileg nemsokára lesz untethered jailbreak iphone 4s-re és ipad 2-re, ha valakit esetleg érdekel

LoSA
Egy újabb iPhone 5 verzió...

Nekem nem tetszik... 😊

hedonist
😄 hehe.

navigacios programokkal meg nem probaltam, de nem is hasznalom ugy, a maps appal mukodik, fácséval is.

Ezt végigcsináltam és így sem megy

robotnyk
😄DD
Bercy
Figyi mekkora az a telefon? Mert ha kb egy A5-ös méretû akkor bizony neked iPad-ed van!!!
navigációs programokkal is (igo, tomtom...)?
hedonist
viszont a gps mûködik, az hogy lehet?

hedonist
nem értem, hogy lehet ez. blackra1n-nel is próbálkoztam az elején lehet, h az volt?

http://theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=Firmware
Ezt hol olvastad?

Én így tudom hogy iPhone 3GS 5.0.1 az 05.16.05-re frissíti a BB-t.
hedonist
Erre figyeltem mindig biztos, hogy nem tettem fel. De most rákerestem és a 5.0.1 el a hivatalos frissítés 6.15.00 ra frissíti a BB-t.. nem értem akkor

itunes 100% hogy nem rak fel véletlenül ipad bb-t!
A 6.15.00 az IPAD BB!

Ezt nem pipáltad ki véletlenül?

Install Ipad Baseband

hedonist
Na ez most új! A 6.15.00 az iPad BB??? nekem az itunes 5.0.1 gyári updateje rakta fel, elivleg ezzel buktam el a régi unlockomat. most összezavartál, hogy került volna nekem fel iPad BB?

unlockolja = unlockolható
a 6.15 BB az ipad BB.
Az unlockolja, de a GPS kuka és nem sok esély van utána hogy mûködõképes legyen. Még nem találtak rá normális megoldást.
hedonist
Ezt már felfogtam és elfogadtam, h Telenorosként nem tudom használni, de T-mobile SIM-mel miért nem megy ezt nem értem.

hedonist
Ja köszi közben válaszoltál. Értem, de akkor miért írják az ultrasn0w-nál, hogy 5.0.1 en 6.15 ös BB-t is unlockolja?

hedonist
Greg mestertõl kérdezném, hogy ajánlja-e az iPad baseband-et vagy esetleg érdemes-e várni valami megoldásra ugyanis nagyon sokan szenvednek ilyen "no service" problémával 5.0.1-en így hátha kitalálnak vmit?

én Ipad BB-t nem erõltetném. Nem lesz már verziószám ugrás (valószíbüleg) és úgy marad a telefon.
Az 5.0.1-es BB-re nincs unlock, és nem is lesz már valószínüleg. Több mint 1 éve nem jelent meg unlock, csak a régieket frissítettek az új rendszerekhez.
hedonist
Mert gyakorlatban sajnos nem így van.. keresem a leetõségeket.

dzsegameló
Akkor minek rá ipad bb?

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

hedonist
igen ezt olvastam, de állítolag már van rá megoldás. bár én már annyi mindent olvastam ezekrõl tényleg azt sem tudom mi van már, pl elvileg az ultrasnow 1.2.5 már unlockolja 3gs-en 5.0.1 en a legujabb BB-t is.. szoval nem tudom mi van tényleg😄

Bercy
Azt hiszem búcsút mondhatnál a GPS-nek. És ha jól rémlik akkor vissza se lehet állítani (nem vagyok biztos benne, de ahogy követem a fórumot mintha errõl lett volna szó.)