iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván nem számítok több tízezres árcsökkenésre, de amúgy is meg akarom várni a teszteket, szóval nem rohanok elsõ nap megvenni, de akkor érdemes-e decemberig várni.
3GS re megéri föltenni a iOS6-t?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Bazinga!
Bazinga!
Most nézem a PDF-jüket, az 5-ös még nem szerepel benne, de már a 4S-t is 179-ért adják így. Magyarul ugyan annyiért adják T függõen a telefont, mint az Apple a honlapján szolgáltató függetlenül. Normálisak ezek?
<#zavart2>#zavart2>
http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
@ Hellomarci
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Armin & Ayu fan
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az, hogy az összeset át kellet írnom mert a vezetéknév és a keresztnév fel volt cserélve csak 1 dolog, DE ez a genyó benn hagyott egy csomó nevet rosszul. Némi szenvedés után sikerült kipucolnom és azt hittem minden heppi, de nem így lett. Most vettem észre, hogy néhány kontakt esetében nagyon míg másoknál kevésbe kavarta meg a születési dátumot (pl faterom 2122-ben született más hónap és nap...). Nem kevés idõmbe tellett mire kitöltögettem ezeket anno... Ráadásul nem is tudom a weben keresztül szerkeszteni mert nem menti el, viszont ha telefonon szerkesztem akkor jó. Elég érdekes...
A másik a mi újdonság (legalábbis nekem), hogy ha elég jó minõségû képet rakok be akkor azt teljes képernyõn jeleníti meg, míg ha csak egy kicsit akkor az a jobb felsõ sarokban kis ikonként lesz látható.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ja, és ráadásul baszottul melegszik a telefon.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
@ Hellomarci
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Tud valaki iPhone-ra egy jó ATM alkalmazást? Lehetõleg ingyeneseket mondjatok. Amióta az új maps van csak OTP-seket talál és abból is keveset...
http://theamazingios6maps.tumblr.com/
@ Hellomarci
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a másik idõzítõnél maradt az funkció hogy ha letelt az idõ amit beállítottál akkor leállítja a lejátszást ?
()() (^^)
Bazinga!
egyrészt az apple most kezdte, google már jó pár éve tolja
a google elõször arra ment rá, hogy a legutolsó kis négyzetmilliméter is rajta legyen a térképein és utána ment rá úgymond a "design" -ra (streetview meg tilt view meg google earth integráció...stb.)
ezzel szemen az apple jön ezzel az aerial view -os dologgal, ami tényleg rohadt szép, de navigálás közben pont nem érdekel, hogy hogyan néz ki egy épület madártávlatból és nem is akarom körbeforgatni körülötte a kamerát
nyilván fog fejlõdni a "lefedettsége" vagy részletessége magának az érdemi részének... ezzel a látvány dologgal inkább a google earth -öt kellett volna megcéloznia mint vetélytárs, nem a maps -et
de szerencsére a gmapset elérheted akármilyen platformon és készüléken (meg hivatalos cégek weboldalain beágyazott contact "widgetként", míg az apple térkép almás gépeken lesz csak elérhetõ
nem értem az apple -t amúgy... most "lényegtelen" hogy mi miatt került ki a gmaps alapértelmezetten a ios -bõl, de ezt a saját térkép fejlesztés dolgot mellélövésnek érzem... van egy rohadt jól és régóta mûködõ térkép szolgáltatás... nemtom mit vár, hogy 1-2 éven belül leváltja? 😊 jó hát mondjuk önbizalom az nem árt
az energiájukat inkább más dologba fektettem volna... nem kéne itt a google -el szemben arcoskodni olyan dolgokban amikhez õk értenek a legjobban... várom az apple keresõt is most már akkor 😊
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
most amit lnikeltél vagy régi képek és a beta1-bõl valók, vagy csak nagyon gyors ütemben fejlõdik😊
de amugy te mi a bánatnak jársz még ide mindig? Miért nem bassza már ki valaki? Tudjuk ugy rühelled az Apple-t, ezért nem kell idejárnod mindennap hogy bizonygasd mennyire <#banplz>#banplz>