iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Karácsonykor ami csökkeni fog az a hõmérséklet. Amíg nem jön az újabb készülék, nem fog csökkenni az ár, legfeljebb a várólista.
setuh
+1

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Dynamic
Karácsony elõtt lejjebb mennek a Tré árak, mi a tapasztalat?
Nyilván nem számítok több tízezres árcsökkenésre, de amúgy is meg akarom várni a teszteket, szóval nem rohanok elsõ nap megvenni, de akkor érdemes-e decemberig várni.
LaszloLedzenyi
üdv!
3GS re megéri föltenni a iOS6-t?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

precision
igen erõsen dolgozhatnak, hogy olyasmit találjanak ami miatt nem mehet ki az appstore -ra 😊

Bazinga!

Andr0
A Google now-os keresõ és a Google Maps is Apple Approve-ra vár...-.-

Armin & Ayu fan

precision
Még is mit vársz egy Magyarországon mûködõ cégtõl? Meg úgy általában ettõl az országtól? Soha nem lesznek korrektek az emberekkel, a T is meg az összes szolgáltató legalább 2-3x drágábban adja a telefonjaikat mint külföldi társaik. A díjcsomagok is sokkal drágábbak. Itt van a távközlési adó is ugye. Cserébe viszont itt a legalacsonyabbak a fizetések, szóval nincs itt semmi gond. Adhatná 200ért is a 4S -t... ha már lúd, legyen kövér.

Bazinga!

GregSB
Tré elmehet a picsába. Írtam, hogy 1,5 éve 140-ért vettem meg a 4-est "díjcsomagra vonatkozó hûségnyilatkozat nélkül".

Most nézem a PDF-jüket, az 5-ös még nem szerepel benne, de már a 4S-t is 179-ért adják így. Magyarul ugyan annyiért adják T függõen a telefont, mint az Apple a honlapján szolgáltató függetlenül. Normálisak ezek?

DanielT
Megrendelve.
Yoda001
"Gond van a T-Mobile-os 4G-s hálózattal. Aki holnap korán kel az olvashat egy hírt arról, hogy miért nem került bele az LTE opció az ikon csomagba, illetve Mozaiknál miért nem választható pluszban... Érdemes már korán velünk tartanotok!"
<#zavart2>

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
Tmobil: iPhone 5 ikon 600 16GB - 20k, 32Gb 40k, 64Gb 60k + "mobilelõleg" mindegyikhez

http://9gag.com/gag/5135249

clio1616v
meg ki az a hülye, aki a térképet használja iGO helyett? 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

passatgt
google beküldte már maps appot, szóval lassan belehet fejezni a sírást😄

LoDMaSt
Azt inkább navigációhoz használom, arra a kedvencem, és szerintem a legjobb app, viszont a térképen keresni nagyon nehézkes rajta akár címet, vagy csak valamilyen cégnévrészletre, illetve mûholdképet sem találtam még benne.

@ Hellomarci

narumon
Mhm én erre mindig IGO-t indítottam.. .

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

ProGabe
enhenszmenc!!!!44444

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Andr0
amúgy a Google erre játszik... hagyja a népet hogy rájöjjön milyen szar is az Apple maps aztán mikor már megérett, kidobják a mentõcsónakot...😄

Armin & Ayu fan

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsega
Nah áttértem a google címtáráról az iCloud-os címtárra. Viszont adódott némi hiba.
Az, hogy az összeset át kellet írnom mert a vezetéknév és a keresztnév fel volt cserélve csak 1 dolog, DE ez a genyó benn hagyott egy csomó nevet rosszul. Némi szenvedés után sikerült kipucolnom és azt hittem minden heppi, de nem így lett. Most vettem észre, hogy néhány kontakt esetében nagyon míg másoknál kevésbe kavarta meg a születési dátumot (pl faterom 2122-ben született más hónap és nap...). Nem kevés idõmbe tellett mire kitöltögettem ezeket anno... Ráadásul nem is tudom a weben keresztül szerkeszteni mert nem menti el, viszont ha telefonon szerkesztem akkor jó. Elég érdekes...

A másik a mi újdonság (legalábbis nekem), hogy ha elég jó minõségû képet rakok be akkor azt teljes képernyõn jeleníti meg, míg ha csak egy kicsit akkor az a jobb felsõ sarokban kis ikonként lesz látható.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Kollégám "sima" 4-es készülékén is hasonló a jelenség, mint nálam: a szolgáltatás aktív, tiltó lista az összes kontaktra beállítva, de továbbra is hangosan csörög, rezeg, stb.
Ja, és ráadásul baszottul melegszik a telefon.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Botond
Dettó
Andr0
+1 ugyanez miatt használtam én elég sokat.

Armin & Ayu fan

GregSB
Idegen városokban tájékozódáshoz, ATM-ek, boltok, üzletek, stb-k megtalálására elég sokat használtam.

Tikal
Navigáciora nem sokszor használtam, mert arra szar, de belõni idegen helyen hogy hol vagyok, vagy csak megnézni milyen messze van valami, keresni cimet arra jó volt

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoDMaSt
Elég sokszor keresek címet, ahova megyek, akár bp-en, vidéken, vagy külföldön, útvonalat nézek, vagy akár valamilyen helyszínt mûholdképek alapján.

@ Hellomarci

narumon
Meglepõdve olvasom, hogy sokan siratjátok a google mapset. Azért lepõdtem meg mert azt hittem azt senki nem használja. Én kb évente egyszer indítottam eddig el és így kérdezve haveroktól õk sem használták. Ti miért siratjátok? Mit tudott ami miatt megy a sírás?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

passatgt
Google+ Local

Sziasztok!
Tud valaki iPhone-ra egy jó ATM alkalmazást? Lehetõleg ingyeneseket mondjatok. Amióta az új maps van csak OTP-seket talál és abból is keveset...

DaniX14
Nálam igen és 3GS..

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

passatgt
nálam most nem tölt be semmit😄

LoDMaSt
Az a baj, hogy annyi a flém már itt, hogy hiába szánom poénnak a linket, valaki úgyis komolyan veszi, de azért berakom:

http://theamazingios6maps.tumblr.com/

@ Hellomarci

oneal1
tetszik ez az új szoftver!
nemrossz😊

!Forza Ferrari!

passatgt
passbook-ot lehet használni bármilyen magyar appal is?

Tikal
De kiesik a hardver eladása! Szóval nem véletlenül áll szarul a cég részvénye... több tiz százalékos visszaesések vannak negyedévente az eladásokban.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Picar77
az új zene lejátszóról nyom valaki képet ?

a másik idõzítõnél maradt az funkció hogy ha letelt az idõ amit beállítottál akkor leállítja a lejátszást ?

()() (^^)

precision
van nekik alkalmazásuk szerintem az összes okostelefon platformra, szóval még könnyebb is a helyzetük ilyen téren

Bazinga!

Tikal
Ráadásul a TomTom-nak nagyon jól is jött most ez a kooperáció, ugyanis a navigációs gps-es biznisz kifulladóban az okostelefonok miatt...

Tikal
Szerintem úgy voltak vele ha a Nokia-nak megy akkor majd nekik is.. és az Apple a TomTom-tól szerzi a térképet, õk meg nem ma kezdték a navigációs szakmát, Európában õk a legnagyobbak, a piac fele az övéké, USA-ban meg a negyede, szóval szerintem nem kell itt beszarni, lesz ez még jobb is.

Tikal
Valahogy mindig van problémája, és fika szagú mind...

precision
tényleg felesleges vitázni ezen a google maps vs. apple maps dolgon 😊

egyrészt az apple most kezdte, google már jó pár éve tolja

a google elõször arra ment rá, hogy a legutolsó kis négyzetmilliméter is rajta legyen a térképein és utána ment rá úgymond a "design" -ra (streetview meg tilt view meg google earth integráció...stb.)

ezzel szemen az apple jön ezzel az aerial view -os dologgal, ami tényleg rohadt szép, de navigálás közben pont nem érdekel, hogy hogyan néz ki egy épület madártávlatból és nem is akarom körbeforgatni körülötte a kamerát
nyilván fog fejlõdni a "lefedettsége" vagy részletessége magának az érdemi részének... ezzel a látvány dologgal inkább a google earth -öt kellett volna megcéloznia mint vetélytárs, nem a maps -et

de szerencsére a gmapset elérheted akármilyen platformon és készüléken (meg hivatalos cégek weboldalain beágyazott contact "widgetként", míg az apple térkép almás gépeken lesz csak elérhetõ

nem értem az apple -t amúgy... most "lényegtelen" hogy mi miatt került ki a gmaps alapértelmezetten a ios -bõl, de ezt a saját térkép fejlesztés dolgot mellélövésnek érzem... van egy rohadt jól és régóta mûködõ térkép szolgáltatás... nemtom mit vár, hogy 1-2 éven belül leváltja? 😊 jó hát mondjuk önbizalom az nem árt

az energiájukat inkább más dologba fektettem volna... nem kéne itt a google -el szemben arcoskodni olyan dolgokban amikhez õk értenek a legjobban... várom az apple keresõt is most már akkor 😊

Bazinga!

GregSB
Nem volt semmi baj az utóbbi pár hozzászólásával, nem fikázott, flémelt vagy gerjesztett vitát a szokásos stílusával, szóval szerintem (renélem) már javuló tendenciát mutat 😄 Az meg hogy problémás dolgokat szúr be szerintem nem gáz, ezekrõl is kell beszélni. Most pont peches volt hogy válság egy régebbi betaból való összehasonlítást szúrt be.

Jim Morrison
szerintem írtak valami scriptet az apple-ös srácok ami felderíti a google mapst és hozzáadja a saját térképükhöz 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
szerinted megnézte mikori képek? csak rákeresett google -ben hogy Apple Maps sucks

passatgt

most amit lnikeltél vagy régi képek és a beta1-bõl valók, vagy csak nagyon gyors ütemben fejlõdik😊

Tikal
A shibuya station nem így néz ki, megnéztem 😊 A másik tényleg kihalt...

de amugy te mi a bánatnak jársz még ide mindig? Miért nem bassza már ki valaki? Tudjuk ugy rühelled az Apple-t, ezért nem kell idejárnod mindennap hogy bizonygasd mennyire <#banplz>

passatgt
na kirpbóáltam, tényleg magyar, mondjuk kicsit olyan, mintha részeg lenne😊

Tikal
Lesz majd menetrend, de fejlesztõkre bizzák, ugyanis a helyi felesztõk pontosabb adatokkal tudnak szolgálni, igy gondolják 😊

DanielT
Kell egy pofon?
passatgt
ne hazudj😄