18
  • TasManXT
    Ja.. :S
  • Molnibalage
    Gratulálok...
  • wanek
    Gyászol a fene!
    Zene vagy ingyen kell, vagy pénzért, de azt CD-n veszem meg. Ilyen MP3-as fizetős szarok nem érdekelnek. Ami meg wma-s és egyéb védett szutyok, az meg ingyen se.
  • Sidewinder
    Rohadjanak meg ezek a kibaszott jenkik
    Mi a fasz bajuk van ezzel a szerencsétlen oldallal?Amikor pedig befizették a jogdíjat,vagyis törvényes az egész.A gecik keze viszont sajnos MINDENHOVA elér
  • AranyKéz
    Nagy kiadók nélkül is volt jó zene, van is, és lesz is. Per pillanat a vinyómon a leválogatott zenék között csak Scootertől és Hallucinogentől van olyan számom amit nem lehet teljesen ingyenesen, legálisan letölteni (és azokat amiket le lehet, CD-n is meg fogom venni, ha fogok majd melózni, már csak azért is mert nem vagyok genny). Továbbá még van egy rakat független kiadó akik jobb és/vagy számomra megfelelőbb ( = nem mainstream) zenéket nyomatnak. Szóval számomra teljesen szükségtelenek a hatalmas kiadók, mainstream zenészek és a "szerzői" jogot védő ügyvéd barátaik. Dögöljenek meg mind.
  • Vieri85
    Valaki esetleg tud valami hasonló alternatívát? Most a torrent meg a p2p alternatívák kizárva.
    Nekem marha kényelmes volt. A kedvenc számaimra rá áldoztam pár forintot, de 1 dollár per szám AKCIÓSAN már túlzás.

Szerintem inkább ilyen irányba kellene elindítani a kereskedést, nem méregdrágán, nem PÉNZBEHAJTÁST rendezni!
  • peba
    Szerintem meg tiltsuk be a zenészeket!
    Hallgassuk a csöndet.
  • quentit
    Triviális, hogy be kellene tiltani a zeneipari lobbikat :)
  • bermuda3
    ez így van de sajna ezt az üzenetet nemsokára törlik. pedig ez egy őszinte vélemény.
  • MJhunx0
    bezárják?
    háát az nem lesz egy semmi dolog, mert valaki biztos épít másikat.
    Az Internetet meg nem lehet megállítani
    Serintem
  • PoisonBorz #8
    Hátborzongató, hogy olyan erős a zeneipari lobbi, hogy két szuperhatalom gazdasági megállapodásában feltételként szerepel, hogy mp3-as oldal(akat) zárasson be...
  • Gerygrey
    Az Egyesült Államok és Oroszország egyetértenek abban, hogy minden olyan weboldalt bezárnak, amely elősegíti a zeneszámok és más a szerzői jog által védett tartalmak illegális terjesztését.

Hát az nagy meló lesz, szerintem kár a gőzért. Torrent powwa :)
  • zemy
    Én is több tucat albumot vettem ott, tényleg nagyon olcsón. Annyiba került egy album, mint egy darab szám az amerikai oldalakon. A jogdíjat mindig befizették az orosz hivatalnak, az orosz törvényeknek megfelelően, és felajánlották a nyugati kiadóknak, hogy ebből megkapják a részüket folyamatosan. Nekik nem kellett, mert úgy tűnik sokkal több pénzre vágynak, így a bezárását követelték. Csak az a kérdés, hogy az orosz, egyébként potenciálisan hatalmas piacon ezután milyen irányba halad majd a dolog. Mert pár dollárt rászánt a nép az albumokra, de 20 dollárt egy cédére, vagy egy letölthető albumra már nem biztos. Így ismét elmegy a dolog abba az irányba, hogy mindenki másoltat, letölt, torrentezik.
    Ráadásul nemcsak oroszok, hanem mindenféle náció fizetett és töltött ezen az amúgy igen igényes oldalon, így a mennyiségi arány alapján még így se jártak volna rosszul a kiadók. Nem tudom miért jó ez...
  • TasManXT
    Ésszel! 320kbps-es minőség pár dollárért. Szerintem inkább gyászolj!
  • Molnibalage
    Meg a jó kurva édes anyjukat. Semmi sem elég nekik? A világ összes országának fizzessen be jogdíjat az allofmp3.com?? Dögöljön meg a sok szarházi fasz!
  • wanek
    Ez is fizetős, shit. Amíg a Grammy megy, meg a többi hasonló, addig jó. Az ilyen fizetős szarok nyugodtan megbukhatnak.
  • carville
    Na akkor gyorsan kikell használnom, mielőtt még bezáratják. 8-)
  • juhand
    Van olyan hely a világon ahova nem ér ezeknek a rohadékoknak a keze (és van net) ?