21
  • wareszsg
    #21
    FAKE! Főleg a debreceni diákverés.
  • Csaba42
    #20
    Sok hülye mai fiatal.
  • Prince of Máté
    #19
    hány éves vagy?
  • kopidani
    #18
    engem is mikor vernek a qrva suliban, le is filmezik, és a személyiség jog? azt egy szart se érdekli aki filmezi, majd csodálkozik ha a biroságon köt ki
    volt már 3 ilyen ügyem....
  • Ma2ska
    #17
    ?
  • Ma2ska
    #16
    Az asszonynak is ez a véleménye :D
  • nándi2
    #15
    Én annak idején sokat láttam disco verekedést nem is akármilyet ahol patakokban folyt a vér mégis rendes családapa lettem!
  • Commandante
    #14
    A mobiltelefon mongyon le!
  • raingun
    #13
    Miből lesz a sok hülye ember?
    Hát a sok hülye gyerekből, nem tudom ezen mit kell minden alkalommal csodálkozni...
    Megint kiderült az, amit mindenki tudott.
  • SötétBarom
    #12
    Én általános iskolában láttam egy csomó erőszakos cselekményt.. Még baseball-ütős verést is (nem volt eccerű hely..). Pedig közöm nem volt még mobilhoz, meg nethez. . TVben néztem a nájt rájdert azt csókolom..
  • bermuda3
    #11
    "A legújabb német felmérés szerint a tinédzsereknek legalább a harmada látott már erőszakos, véres vagy pornográf videót a saját vagy az ismerőse mobiltelefonján."
    és akkor mi van? ha nem lenne mobil akkor a cikk szólhatna a netről is meg az erőszakos filmekről és ne is beszéljünk a hiradókról amik bemutatják az előző napok szörnyűségeit (csak néha becsúszik egy két jóhír is véletlenül)
  • AgentKis
    #10
    Mind idióta, aki azt hiszi, hogy a (gyerek)pornó és az erőszak a technikai haladás vívmánya. Mindig is volt, mindig is lesz, a technika meg csak arra jó, hogy sokan tudnak róla. Ugyanaz mint a katasztrófák és a háborúk esete. Sokan azt hiszik, hogy most arányaiban több van, mint mondjuk 40 vagy 100 éve, holott erről szó sincs, csak az van, hogy tudunk az összesről, míg mondjuk 100 éve pl. egy afrikai népírtás nem került európai ember pofája elé.

    Tiltsuk be a tiltásokat!!!
  • BiroAndras
    #9
    Imádom az ilyen kifacsart logikát. Nem amiatt aggódnak, hogy a gyerek verekszik, hanem hogy felveszi. Mintha a felvételeg betiltásával automatikusan megszűnnének a verekedések is.
  • Neurotoxin
    #8
    " A megoldást alighanem az jelenthetné, ha a mobiltelefon-gyártók és a mobil szolgáltatók nem tennék lehetővé az ilyen tiltott tartalmak lejátszását a készülékeken."

    És ezt mégis hogy?A telefon analizálná, hogy milyen tartalom van a memóriában?Pl a telefon:"Nem, ezt nem engedem lejátszani, most sz***a le a feka csávó farkát 2 szőke rib*nc":D
  • Jack Bauer ahős
    #7
    Hülye vagy Norman... Hol senyved egy multiban, az, aki "létrehozta a világháborút". Legutóbb 39től 45ig volt VH, számolj már vissza, hány éves az most, aki létrehozta? Sok 80 év körüli ember van a multiknál?

    Ide is csak röhögni érdemes járni....
  • Normal
    #6
    Szerintem az a baj, hogy az idősebb generáció kezd meghüyülni.
    Annyi mindenre róbálja ráfogni sekélyes, és értelmetlen életének magyarázatát, hogy közben elvész a valóság.
    Egy világháborút, és több harcot, diktatúrát létrehozó, vagy léleltelen multiban selyvedő, vagy azt irányító "felnőtt" mégis milyen példaképet tudna a felnövekvő generáció elé állítani?
    Ejnye.
  • gyuri12
    #5
    egyszer engem is levideóztak,hogy úgy csinálták mintha vernének,én közben jajgattam:D aztán meg én vertem őket:D
  • irkab1rka
    #4
    "A 12 és 19 év közötti korosztály tagjai arra a kérdésre, hogy miért vannak ilyen tartalmú videók a mobiltelefonjukon azt válaszolták, hogy "ez laza", "így felvághatok a többiek előtt", vagy hogy "így én is hozzá tudok szólni a témához"."

    Pontosítsunk. A kérdőiven feltetett kérdésre a kérdőiven szereplő dilettáns válaszok közül a userek ezeket X-elték.

    Ne hogy már azt higgyétek, hogy az ilyen felméréseket okos emberek készítik... Nem tudósok ezek, hanem olyan emberek, akiknek nincs rendes állásuk, viszont dolgozni sem kell, meg érteni sem semmihez. Állami pénzekből én is tudnék nyomi kérdőivet összeállitani egy érdekesnek vélt témáról, aztán 1000 melódiákost kiküldeni, hogy végezzen már felmrést, aztán 'számítógépen' összesíteném, és publikálnék egy okosságot, amit LYól megállapítottam.

    Az erőszakról meg csak annyit, hogy a mobil csak rögzíti, dokumentálja azt, egymást mindíg is rugdosták a gyerekek, most tök mindegy miokr csinálják, hogy egy bruce lee film után, vagyha megnézik a mobiljukat. Had csinálják, szalag mellé is kell a munkaerő.

    Amúgy meg tilcsák le a dilettáns, mindenre tiltással reagáló hüLYe lyúzerek accountlyát.
    demostazonnalámdeizibegyorsan LYól!
  • Cactus
    #3
    "A 12 és 19 év közötti korosztály tagjai arra a kérdésre, hogy miért vannak ilyen tartalmú videók a mobiltelefonjukon azt válaszolták, hogy "ez laza", "így felvághatok a többiek előtt", vagy hogy "így én is hozzá tudok szólni a témához"."

    Azért ez így elég hülyeség szerintem. Megint azt láthatjuk, hogy egy olyan ember készít tanulmányt az egészről, aki nincs benne. Persze ez nem az ő hibája.

    Ettől független nyílván nem értek egyet az erőszakkal, de abban szinte biztos vagyok, hogy egy balhét nem azért csinálnak, mert valaki mobillal le akarja videózni. Az csak egy eszköz, ami szó szerint mindig kéznél van. Emiatt meg szerintem kár volna bárkit/bármit szankcionálni.
  • szombi
    #2
    ja
  • PíszLávJuniti
    #1
    tiltsák le a videó funkciókat a telefonban. ennyi.