Club Penguin-MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
become members
Ha valaki tud segíteni, akkor kérlek írjon!
Ha valaki tud segíteni, akkor kérlek írjon!
név:Hammer963
Jelszó:Gyõrgy
leg alul ott van egy book (könyv) arra rá megyek és 11 könyv van.
és tök sok CUCC van azogba a könyvekbe. a KÉRDÉS az hogy kell azokat a cuccokat megvenni? a választ elõre is köszönöm!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ide vagy küldjetek egy e-mailt [email protected]!
Nagyon megköszönném ugyanis most Halloween-kor lesz a pingvinem
1 éves :D.
Elõre is kösz!
http://www.youtube.com/watch?v=p74ohE_zVw0
Ez volt régi nagy kívánságom, mely végre valóra vált, el is terjesztem. :-) Máshol és másoknak is szóltam róla.
A katalógusban az 1. oldalon jobbra lent a töklámpásra kell kattintani és bezárni 3-4 alkalommal a vörös helmet-et, míg elõ nem jön a kék, majd ha elõjött, akkor balra a sárga puffle-re kell kattintani és már elõ is jött az arany helmet. (Persze ez is csak member-eknek szól.)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Van egy csomó cuccom (ezt kicsit szégyellem mer egyszer meg hackeltem a játékot) lovém is van elég meg minden....De állatira dögunalmas, az egész,
és ha szerzek, nem tom, öt millió coinsot azzal is mit tehetek?SEMMIT.
Mivel hogy hülye befizetõs kis <#lama>#lama>az egész.
Olyan hacket még nem tudtam késziteni és nem tudtam találni amivel
azt fel lehetne rötni de elvileg majd a cp trainer 3.5 kijön és azzal lehet de hát...
A pénzböl csak szinte peteket lehet venni abbol vettem vagy 20-at (18 meg is döglött).
Szóval asszem értitek...kicsit már unom az egészet.
Hónaponta szoktam csak felmenni mer akkor lehet kapni ingyen cuccokat <#vigyor3>#vigyor3>.
Na szal ennyi a véleményem röviden :).
Free meg csak ünnepekor van!<#gonosz3>#gonosz3>
Becsapott a villám pedig én hittem neki,
sarkanyharc.try.hu
De azért itt a link: KATT IDE!
sarkanyharc.try.hu
pár dolgot tudsz csak venni ami ingyenes
Azt szeretném megkérdezni hogy mért nem tudok semmit venni?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Lehet magyarországon is fizetni a membert, paybycashal postán feladod, de szerintem bankarival is lehet,de nekem van egy progim amivel ingyen lehetsz és cuccokat is kérhetsz vele.
szervert irjak?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX