Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Ma voltan a Szultánban, vettem új tömítések-et, dohányokat (Eper, Vaníllia) meg egy 10-es (kis) szénpakkot...Asszem este megy majd a pipálás 😄

theone91
Néha ki kell mosni 😉

RAZOR27
nekem már volt olyan, nagy magabiztosan szívom, erre telelett a szám genyó fekte xarokkal, pfujj bazz 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

theone91
akkor a #2406-est próbáld ki 😉

Looooser
hmmm kimosod használat után a pipát? éés használat elött? mert pl nállam szokott olyan lenni hogy ha nem mossuk ki hawerokkal a csövet sem elötte sem utána kis fekete darabukkal van teli a szánk.... és az igen kellemetlenm tud lenni

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Lacee
nem érdemes igazán, a pipa ízére semmilyen kihatással nincs 😊
én itt hallottam elõször hogy egyáltalán kétféle oldala van az alufóliának 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Brolly28
bazd ez fogom figyelni😄

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Mi havernál ha már sok az égett réteg akkor felemeljük a csipesszel, és késsel lekapargatjuk.

nekem akkor szokott szenes ize lenni, amikor már amikor kicsi a szén, széttöröm, akkor ismét van füst csak szivásközbe potyognak be a kis lyukakon a kis széndarabkák 😛 mondjuk Nálad aztirod nem ez van... hanem az elején...igazából nem tudom... nekem akkor szokott gyorsan elszenesedni a dohány ha nagyon lazára tömöm (mert általábanm úgy szoktam 😄) és akkor nagyon átmegy rajta a forró levegõ. ha kicsit megnyomkodom lassabban szenesedik 😊
szóval összegezve: a problémádra nem tudom a választ, de talán ha jobban megnedvesíted a dohányt (glicerinnel) nem fog elszenesedni
theone91
a fólia fényes résszel lefelé van?

Brolly28
nem
egyszerûen csak szenes

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Túl gyorsan szívod?

Brolly28
de én nem a végénél érzem
hanem megtömöm beizzítom h jön a füst rendesen utána kb 5 perc és geci szenes...

theone91
ha nagyon erõs szenes íze van, hagyd a pipát 5 percig magára, ne szívj belõle, így a dohány kellõen átmelegszik...!

theone91
csak viccvót'...

avengir
fujd ki a füstöt a pipából ha tul szenes és utána megint jó lesz

https://hotshu.wordpress.com/

theone91
nyehehe...

Looooser
túl erõsre csak én tudok tömni fahéjas aromával... am azért szenesedhet el mert mondjuk már fogyóban van az anyag vagy már az egész elégett és már csak az szenesedett szart szívod gondolom ez kb 40-50 perc szívás után van második szénnel...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

RAZOR27
ha elfogy a dohány/szén szívhatod azt, ütõs cucc 😄

Brolly28
am. emberek
néha nagyon szenesre sikeredik a pipa
ennek mi az oka? túlságosan erõsre tömtem? vagy mi lehet?
és h lehet ellene tenni vmit?

ehhez nem tudok mit hozzáfûzni, csak bódog nyulat emberek! peace
theone91
az öcsémnek büdös a lába...ennyi elég? 😊

Bakker..ez a csö tiszta ilyen kerti slag feelinges 😄D<#idiota>

Looooser
a családi vonzat ismertetése is hozzá tartozik a fórum témához XD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

theone91
megy az offolás ezerrel...

Looooser
az enyém a nightwish-es pólóm húzza be folyton hányszor üvöltöttem le a fejét... de ezt kikötöttem neki hogy ehhez soha semmilyen körülnmények közt nem ér hozzá nem kéri el nem beszél ról asse tudja hogy van itthon ilyen, ha hozzá ér eltöröm a kezét megmondtam neki...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

RAZOR27
"jobb egy hug, mint egy nõvér" mondá a híres filozófus... én
nekem a nõvérem behúzta a pipám és egy teljes csomag szenet a heverjaival xD

Looooser
az a hugom fala
egyszobában vagyunk még egy ideig :S az enyémen garfield pószterek vannak 😊

RAZOR27
ugyanien pipám van, csak fehérbe

am nekem is kintvan a falmon az a green day-es pószter xDXD

Looooser
tegnap megkaptam a kis kék csodát

ma délelött eltöltöttem vele egy kellemes kis órát kint a kerben és élveztem de qrvára

theone91
dettó

itt is... egyszer süt a nap, 2 perc és esik hó :S aztán megint napocska, megint hó... faxa :S:S:S
Looooser
jah kéne egyet vizipippantani kint a természet lágy ölén
---
nyári élmény beszámoló:
angol nyelvi tábor velence elfogyott a szén a pipához sehonnan sem tudtunk szerezni... erre támadt valakinek egy ötlete nézzünk grill szenet vhol... a legközelebbi benzin kú 5 km lesétáltunk 3kiló faszénnel tértünk vissza... tanárnõ gyújthatunk tábor tüzet? persze gyerekek
este 8 óra ...s lobog a tábor tûz szól egy dal a lelkünk össze ér a gyönyörû tûzfénynél...
pipa elõ az izzó faszenet fel a pipár és elkezdõdött a vedelés és a pipázás
---
2days remaining

Brolly28
itt keci jó idõ van

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

theone91
jah..ok...esélytelen hogy kipucolódjon az agyam estére...😊 vp-party lesz! jee

Benny04
93-ban született, nem 83-ban... <#wilting>

theone91
<#wilting><#confused>

ElÍrtam:S
93 helyett 83 mat Írtam:C

ez az SZÜÜÜNET 😊 akarunk csináéni egy kis pipázást itt gyõrbe a szünet alatt... de sztem nem fog összejönni 😄 lehetne jobbidõ is :S
Brolly28
láttam én:]

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

vhogy igy nézett ki pont 😛
Brolly28

Lacee
a dohány eredetileg azzal meg mézzel vagy melasszal van bekenve, attól füstöl.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

theone91
több füst...tartósítás...

RAZOR27
Hallottál már a nitro-glicerinrõl? <#vigyor5><#kuss><#nevetes1>

Benny04
amúgy mire való a glicerin? :S

vigyáztam 😊 csak fél szénnel nyomtam egyet, kb 0,5 ml nyomtam rá ... íz nem változott, hányingerem nem lett 😊 füst.. hát... volt azért rendesen, nem volt panasz rá 😊 de legközelebb kicsit "beáztatom" a dohányt, nem úgy mint most, nem volt ideje felszivni a glicerint
Brolly28
akkor megértem

Looooser
hát ki tudja... lehet alul is folyni fog....<#idiota>

theone91
asszem hányinger vagy valami...😉