Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
ezek az iznek mégvárakoznak rám😊 még egyiket se probáltam.

nem is láttam még ilyet 😄 de biztos jó 😄
Csibusz
Barack nagyon finom 😉 az nekem a favorite
A Dinnye is ízletes
de a banán nekem annyira nem jött be
Hömm..Fúrdalta az oldalam, hogy ajon mit ér az a kis fedõ amit 8-900 ft ért adnak, hogy lfedjem vele a szenet! Hááát!! Elsõre azt hittem fazzság..De most kipróbáltam.. Fogtam egy kis alut, és körbetekertem a szenet , meg a kerámiát a tetején, hogy a szén kevesebb levegõt kapjon..És meglapõdésemtre sokkal jobb íze lett.. Szal lehet, hogy beújítok majd egy olyan fedõt.😛

Sas6
értem, hat ki nem dobom már😄 De azthittem h eddig is ien kicsi szenem volt, na midnegy joez igy msot is van fust meg is az a lényeg😄 Köszi majd akor maskor nagyot veszek😄

theone91
Inkább a szén mérete a loudash...

Sas6
Tényleg ezt még nem is irtam, tegnap ugye szivtam charry-t és nyitom ki a szenet és látom hogy ez nem a nagy hanem a kisebb szén:S Jo volt a pipa, iz volt szépen, de füst nem volt olyan sok mint a nagy szénnél, az üveg sem volt anyira tele füstel mint szokott. Igyis volt azért füst, de nem annyi, érthetõ sztem😄 Ez a szén miatt van vagy azért mert ilyen kis foliakorongra tettem ár az amugy is kicsi szenet?

Lacee
😄

kinek-kinek ízlése szerint 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bakker.Az miért van, hogy most tömtem egy kólást, és nem érzem az ízét?
Csak a szénét..Pedíg mindent jól csináltam.😞
Megszotam volna a kólás ízt?

theone91
"füves rész" -> Még az a jó, hogy nem lehet félreérteni ;/

Lacee
így van, napsütés+füves rész+pipa, esetleg könyv vagy zene... ahh 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Looooser
most jöttem be egy kis pipázás után olyan jó volt kint ülni a kertbe és olvasni közbe

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Brolly28
nekem a citromosom kiszáradt és összekevertem mézzel be is vált sõt még a füstje is szûrûbb és ízesebb volt

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Brolly28
(Y)

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

theone91
Elmegy, csak (szerintem) kicsit citromos mosogatószer szaga van :S

Sas6
Nem probáltam még,de én most vettem egy sárgadinnyét, majd este el is ki is lesz probálva 😛

Hali.....
Most szívom egy citromost...Nakem nagyon ízlik..Nektek mi a véleményetek?

theone91
"a szagától már öklendeznem kell" - én a körtével vagyok így...

Sas6
Én még a barack,dinnye,banánra vagyok kiváncsi😊 Egyenlore igy magába csak, eeket még nem kóstoltam.

Csibusz
tudom ne aggódj én nem vagyok kezdõ pipás😛
még anno 2 éve megvettem a vp-t meg 1 nagy<250g> sárgadinnyés dohányt, még az én idõmben az 699 ftvolt <#merges3> . és persze csak azt szivtam. ne ess bele ebbe a hibába! rengetegszer váltogasd az izeket, tudom nehéz lesz pár iznél pl cherry, alma, barack de megéri hidd el..."sose" unod meg õket.
Csibusz
annyira nem ízlik a sárgadinnye?
sárgadinnye volt az elsõ iz amit szivtam. a szagától már öklendeznem kell. ha a cherry menta arányra gondolsz 5:1-hez
Csibusz
nekem csak sárgadinnyém van😛 az is yoo? és akkor milyen arányba?
RAZOR27
Na, az elöbb kipróbáltam a vaníliát....szó-szó elég jó, de kedvenc azért nemlessz (az epret nehéz leverni)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

nekem bejött de mentából egy naon keveset rakj. am ha rax hozzá görögdinnyét beszarsz oan fincsi
Brolly28
én nem keverném a 2-t

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Csibusz
Cherry + Mentha??
Sas6
Én ugy hallottam h szar :S

a marcipán is szar
avengir
Sztem meg sz*r.

https://hotshu.wordpress.com/

sztem oan mint a marcipán😄
Brolly28
nekem bejött a pisztácia kicsit édes de finom

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

jah tropicana az fos :S

én pisztáciára vok kiváncsi ha olyan mint fagyiban akkor nyerõs

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Sas6
Hát azthiszem ez a tropicana felejtõs lesz.. 😄

Sas6
Huh msot gyujtottam egy tropicanat. hááát nem is tudom😄 charry jobb😄 Ennek az izét vhogy nemtudom érezni sajna...

én se szédülök be. kellemesen ellazulok. mondjuk 2 éve heti 4-5 alkalommal tömök. már alap dohányokat magába nem szivok, keverem de azt naonkreativan xD- minimum 4 dohányt 1szerre .
theone91
Bocs, de én k*rvára de nem értelek 😄😄😄...NE Zagyválj!!! 😄😄

Pedíg jól tömöm.😊
Most banánost szívok.😊

theone91
Szentem akkor szédül be az ember ha "nemtúljóra" tömi...Ergó...F*szság amit kérdezel... :|

Sz@rul tömsz?<#idiota><#ravasz1>

theone91
Nálam ilyen beszédülsz-probléma nincs...<#dumcsi>

Sas6
Amikor megvettem a pipit akkor azthittem heti 1-2 alkalom lesz csak😄 De hogy itt van a szoba sarkában vhogy minden nap kedvem van elõvenni 😄DD

<#hehe>Már észrevettem<#buck><#crazya>

RAZOR27
úgy még gyorsabban ég, mert elvész a hõmegtartás egy része...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Sas6
Kicsit sok lesz az 😄

Próbálkozok már... Kicsit gagyi még, de megyeget...
Az a f@szályos, mikor sokáig tarod lennt, és már ilyen édes, futra érzés van a tüdõdben.😄

pénteken fél hattól éjfélig pöppentés...folyamatosan tömtük..igaz voltunk hatan rá de akkoris :S kajak fájt a tüdõm.. nemszabad tulzásbavinni

Zoolee : mostmár jöhet a füstkarika..az a durva amikor próbálkozol és beszéldülsz emr sokáig tartod lent 😊

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Értem.

Lacee
ha úgy jobban tetszik, kapard le nyugodtan, de szerintem semmi értelme nincsen, nem fog "jobban izzani" a cucc. Optikai tuning 😉