Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Dinnye is ízletes
de a banán nekem annyira nem jött be
kinek-kinek ízlése szerint 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Csak a szénét..Pedíg mindent jól csináltam.😞
Megszotam volna a kólás ízt?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Most szívom egy citromost...Nakem nagyon ízlik..Nektek mi a véleményetek?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
én pisztáciára vok kiváncsi ha olyan mint fagyiban akkor nyerõs
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Most banánost szívok.😊
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Az a f@szályos, mikor sokáig tarod lennt, és már ilyen édes, futra érzés van a tüdõdben.😄
Zoolee : mostmár jöhet a füstkarika..az a durva amikor próbálkozol és beszéldülsz emr sokáig tartod lent 😊
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....