Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
szivjátok vagy 5 másodpercig és ott van a szátokban a füst és mit csináltok vele?
kifujjátok simán vagy valami más ?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Az lenne a kérdésem, hogy a vizipipadohányra ugyanaz vonatkozik mint más dohányárura (18 év alatt nem adnak) vagy adhatnak? 15 vok
MErt van ez a 37körüli olyat semmiképp nme akaroK 😄DDDDDDDDD
Na vasárnap megyek, utána vasárnap jövök, azutáni hétfõn még nem mek suéiba aztán majd valszeg akkor vagy vasárnap éjjel pipázás közben irok😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vasárnap>Go EGYPT buying a narghile!!
Kezdõ vagyok, elvileg cska aromával+vízzel akarom hetente1-2x használni..
A 61 cm körül az jó méretnek, nem?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
lál
mennyi volt?3500Ft?
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
ez kb hány db szénnel ér fel?
Sokkal olcsóbb.....
nekem ment azzal is😮
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
egy kicsivel jobb mint amit itt lehet venni, ez olyan hogy a lángba tartod 1 másodpercig és automatikusan begyullad úgy hogy nem kell mégyujtóval hevíteni hogy jó legyen
Szõlõset szivtunk kurva jóóóh😄 ez votl a 2. nap h szivtuk. De msot vhogy kicsit elment a kedvem tõle:S Nemvágom miért, pedig télleg finom, na majd honlap máslesz xD