Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A multkor o. kiránduláson eléggé beba... vagyis berugtunk mellé még nyomtunk egy kis pipázást... Nagyon megtetszett azóta venni akarok egyet.
Ezeket
néztem ki magamnak mivel ekkora és ilyesmi van a haveromnak is. Viszont nem nagyon értem hogy mi a különbség a 3 között. Ebben kérnék segítséget. Ja meg ha tudtok jobb helyet vagy olcsóbbat akkot írjátok már le pls. Elõre is kösz mindenkinek...
"igen, tudjuk hogy káros, de csak egy kicsit, ÉS szarunk rá 😊"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ki kellene nagy piros betûkkel írni a banner felé h Nem káros de ha az lenne akkor is szarnánk rá...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
amúgy tényleg igy van, csak erre nem tudom kitaláltak e már vmi helyes kifejezést 😊
én spec nem szarok attól h a pipába fogok belehalni (max akkor ha buszon elesek vele és az összetört üveg elvágja az ütõerem xD) heti 1-2 alkalom most miaz? vagyis én igy vagyok vele...kibírom h nem szívok minden nap.. inkább eszek zsíros ételeket 😄
jajj káros meg megfogok hallni 40 éves koromban,ez hülyeség,lehet akkor már észrevenni valamit ha minden nap szivod mint egy agyatlan,de ha egy héten csak 1x-2x akkor semmi bajotok nem lesz szerintem.
https://hotshu.wordpress.com/
hõ hatására az a cucc kezd el füstölni, amibe a dohány (meg ki tudja még mi más) van pácolva, a méz+glicerin.
legalábbis én így olvastam...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nagyon szédültem...
Meg lehet ezt szokni?Vagy vmit rosszúl csínáltam?
Tudom, hogy a szén égése közben szén-dioxid fejlõdik és azért...
Én ma szivtam haverokkal citromosat nekem nagyon bejött a dolog, de nemtudjátok hogy ez mennyire káros?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
tegnap is toltam vele egyet, kb másfél óráig ment, viszont akkor elégett már az összes dohány, a szén viszont még vígan izott volna legalább fél órát 😛 este volt, sötét volt, nem volt kedvem újratömni 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
bár nekem már a szappanos víznél problémáim akadnak, ti. túl hígre csinálom..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ééééés van cocobrico szeneeeem jeeee 😄 tökre örülök neki 😊
---Wicked Wonderland---