Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cseresznye van most itthon,de olyan erõs és ettõl minimálisan öklendezek 😄 és ezért nem kellemes vizipipázni,vagy szarul csinálok valamit?

ö nem izlik?
Egy kérdés: Miért van az hogy amikor beleszivok és kifujom a füstöt benne marad a számban az ize és rohadt szár és hányingerem lesz tõle?

a középsõ a legstabílabb. am olcso pipák a blahánál a fûszeres (de sztem az olyan minõség is- szal Mo-n gyártják:S)
Viktor99
Ezt mondjuk sejtettem xD
edios
Az a különbség, hogy máshogy néznek ki.<#integet2>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Viktor99
Helló emberek!
A multkor o. kiránduláson eléggé beba... vagyis berugtunk mellé még nyomtunk egy kis pipázást... Nagyon megtetszett azóta venni akarok egyet.
Ezeket
néztem ki magamnak mivel ekkora és ilyesmi van a haveromnak is. Viszont nem nagyon értem hogy mi a különbség a 3 között. Ebben kérnék segítséget. Ja meg ha tudtok jobb helyet vagy olcsóbbat akkot írjátok már le pls. Elõre is kösz mindenkinek...
Lacee
😄

"igen, tudjuk hogy káros, de csak egy kicsit, ÉS szarunk rá 😊"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Brolly28
már megint kezdõdik

ki kellene nagy piros betûkkel írni a banner felé h Nem káros de ha az lenne akkor is szarnánk rá...

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

RAZOR27
akkor jól modntam

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

jajaja, nem szabad égnie cask a forró levegõ hozza ki belõle a cuccot... csak mégis... hogy mondjam azt h már fekete, száraz a dohány? 😄 "ebbe már nincs füst, ez már ELPÁROLÓDOTT" 😄 inkább aztmondom elégett 😊

amúgy tényleg igy van, csak erre nem tudom kitaláltak e már vmi helyes kifejezést 😊

én spec nem szarok attól h a pipába fogok belehalni (max akkor ha buszon elesek vele és az összetört üveg elvágja az ütõerem xD) heti 1-2 alkalom most miaz? vagyis én igy vagyok vele...kibírom h nem szívok minden nap.. inkább eszek zsíros ételeket 😄
Mit paráztok?
jajj káros meg megfogok hallni 40 éves koromban,ez hülyeség,lehet akkor már észrevenni valamit ha minden nap szivod mint egy agyatlan,de ha egy héten csak 1x-2x akkor semmi bajotok nem lesz szerintem.

avengir

https://hotshu.wordpress.com/

Lacee
pedig hát elvileg nem ég a szó hagyományos értelmében, csak "párolódik" (mint a vaporizerben) - ezért van, hogy nincs szenes íze, ha jól csinálod 😊
hõ hatására az a cucc kezd el füstölni, amibe a dohány (meg ki tudja még mi más) van pácolva, a méz+glicerin.

legalábbis én így olvastam...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ha meghalok istentõl megkérem h egyiptomba éledjek ujjá legyen egy boltocskám amibõl jól megélek, 8 óra munka és 8 óra nargile és egy nõ. Ámen
RAZOR27
arra értettem, hogy közvetlenül ne égesd (tudod, ne érjen hozzá a szénhez nagyon)

nem égetem, de ha nem ég, füstje se lesz 😛 nem volt egyszer se kaparó a füst, csak másfél óra alatt simán elszenesedett, és kiszáradt 😊 mint általába mindig, ez a dohány sorsa ha szívod 😊
RAZOR27
xD nekem egy hétbe telt (bár dohányos vagyok)

Looooser
mi az alufólia tekercs csövén szoktuk keresztül fújni kis mennyiségekben a füstöt, és igy leszz egy baromi nagy kör 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

theone91
Ha heti háromszor ûzöd, akkor egy-másfél hónap és már teljesen józan maradsz! 😉

Rusnyi
Thx.

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Tudtom szerint csak minimálisan.

Rusnyi
valaki irja le plz hogy mennyire káros

énis mindig igy járok :S xD

Rusnyi
Ha ma pipáztál elõször természetes hogy beszédültél, de meglehet persze..

Pipáztam ma a haverokkal......húúúúú
Nagyon szédültem...

Meg lehet ezt szokni?Vagy vmit rosszúl csínáltam?

Tudom, hogy a szén égése közben szén-dioxid fejlõdik és azért...

Rusnyi
Hi!

Én ma szivtam haverokkal citromosat nekem nagyon bejött a dolog, de nemtudjátok hogy ez mennyire káros?

RAZOR27
ne égesd meg a dohányt, attól lessz olyan füstös kaparó az íze.

edios
Néha velem is volt ilyen, de elég hamar elmúlt szerencsére!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

1000 Ft egy doboz, 1 kg az egész, aszem az 72 db szénkocka
tegnap is toltam vele egyet, kb másfél óráig ment, viszont akkor elégett már az összes dohány, a szén viszont még vígan izott volna legalább fél órát 😛 este volt, sötét volt, nem volt kedvem újratömni 😊
jaja😊 és szal tök fura átázik meg minden de utána is 4-5 óráig rendben megy a gömb, és ha megszárad utána is rendesen lehet karikát fujni vele😛 margitszigeten probáld csinálsz gömböt alulról egy kicsit meglegyinted felfelé száll és a szél elfujja akár 50 métert is mehet, a kisgyerkek meg kipukkasztják és megfulladnak😄
ChuckyHUN
~60 centis pipát vettem 10 euróért, 4 dohánnyal + 1 szénnel, és vettem hozzá 11 db dohányt (El nakhla, akkora amekkora a bannerban található), illetve egy csomag szenet. Annak az ára sem volt húzós, pontosba nem tudom megmondani mert vettem mellé ruhát is, meg apróságokat, de 100 egyiptomi font körül van (1LE = 37 ft). Asszem jó vételt csináltam, bár elõször kicsit szar volt, 2 almás dohányt szívtam, elszédültem, legyengültem, elkezdtem izzadni, lezuhanyoztam aludtam 3 órát és jó lett. Hallottam olyat is, hogy valaki elõtte ivott egy korty pálinkát, és utána pipázott elõször, és wezutûán hányt.... Nekem most majdnemhogy hányingerem van a kétalmás dohány szagától... Ugye nem lesz ez mindíg így??? Tetszeni fog jobban ugye? Jobb lesz ha párszor csinálom??

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Lacee
ha van valamilyen mûanyag csöved, azzal jobb, mivel a papírguriga átázik egy idõ után és nem valami használható.

bár nekem már a szappanos víznél problémáim akadnak, ti. túl hígre csinálom..

Scottt
Ha jól láttam,összeragasztok 2 darab budipapír gurigát ésa végét szappanos vízbe mártom,majd belefújoma nem vizes részébe a füstöt?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

theone91
Mennibe fájt neked egy csomag és mennyi volt benne?

ha széttöröd, és a lyukakon beesik a szén akkor természetesen van 😊 (de szerintem sokkal gyengébb mint egy 3kingsnél) amúgy nincs! még csak 1x pipáztam ezzel a szénnel, de eddig tökre tetszik 😄 ha a következõ 2 tömés és ilyen lesz akkor best of szén 😊
theone91
A Cocobrico-nak van valami szenes íze? Véleményt! ^^

Sas6
lál 😄 eccer majd benézek😄 ugyis 10 percre lakom a keletitól 😄

Lacee
itt van a legnagyobb választék (legalábbis azok közül, amit ismerek) és ráadásul néha olcsóbb is, mint máshol. lehet alkudozni is 😉

Sas6
Ahham köszike, bár lehet láttam😄 am. van még sok vizipipa bolt miért mki errõl beszél?

lekapartam a festéket a pipámról + a keremiáról is, ismét régi kék színében tündököl 😊 rajzoltam két arcot (bob marley 😊) majd azt próbálom rávarázsolni az üvegre, meg pár pálmát 😊 ha meg nem sikerül , akkor is jó lesz 😄

ééééés van cocobrico szeneeeem jeeee 😄 tökre örülök neki 😊
theone91
Hmm... A kiwi isteni, de inkább gumicukor íze van.

theone91
...A Keleti p.u.-nál.

Lacee
sultan center, a thököly úton 😊

formája nekem se jön be, viszont tetszik h nehéz felburítani 😄 vagyis igy ránézésre nem lehet olyan könnyû elrántani mint egy "alap" pipát
Sas6
Ez a sultán amugy micsoda pontosan igy nem tudom hirtelen xD

Csõ! Ti hogy szoktátok megtömni a pipát? Mitõl lesz jobb-rosszabb íze, kisebb-nagyobb füstje? én általában szédszedem a leveleket, de ugy többször kapar, van amikor ugy teszem bele, ahogyan kivettem a zacskóbol, és ez jobb szokott lenni, nem mindig 😊 kipróbáltam már vodkával is: kicsit szédülsz, a füstben érzed az alkoholt rendesen 😄 borral annyira nem jó, limonádét se nagyon érezni. Tegnap jégkockával próbáltam, nem sokat hidegített a füstön. na csõ

---Wicked Wonderland---

theone91
Én is januárban voltam, utoljára... Azóta meg kaptam majdnem fél kilónyit és kb még a fele megvan... Szóval még egy darabig nem látom a Sultant. 😊