Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a rendelés!?!?!
ezt jó tudni 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
egyik menta+eper keverve, másik pedig a jó öreg kétalmás favorit 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Natacha Atlas - Mistaneek
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
https://hotshu.wordpress.com/
aki tudja a szám címát ami 1perctöl van annak megköszönöm a segitségét 😄
3, Bocs, hogy elfelejtettem a második mondandóm
4, Hanyagoljuk a Gáspárékat! Köszönöm...
Van honlapja ennek a boltnak?
Mert pestre nem szoktam menni 😄
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
most van egy közepes méretü pipám,de egyik haver sikeresen összetörte a tartályát.
Ha 4 ezer lenne rá a tartály külön akkor vegyem meg hozzá vagy vegyek egy kis vp-t??
Szerintetek???
az meg mi?? aminek több slagja van??
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Tucker Case: mindenki szerint más a legfinomabb... valaki az egyiktõl majd rosszul van, ugyanazt a másik elõszeretettel szívogatja. de egy oldallal elõrébb páran leírták mit szeretnek, milyen keverékeket stb.
Most tervezek vizipipa vásárlást, eddig csak a cseresznyéset próbáltam ki, de szórakozóhelyen, szal még a márkáját sem tudom.
---Wicked Wonderland---
Ha a Pécsi Tudományegyetemnek jobban hinne véletlen anyád mint egy vízipipa kereskedõnek akinek érdeke, hogy eladja a pipákat 😉
https://hotshu.wordpress.com/
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Szal mennyire káros? Cigi és mondjuk a pipa összehasonlításával!
Naon köszi!!!4
Huawei Ideos S7 Slim ;)
vettem egy meggyes dohányt a boltba de teljesen száraz... helyre lehet aztmég hozni valahogy? glicerinnel vagy vmivel meglehet oldani?