Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nakhla szõlõsrõl van tapasztalat? egyet szívtam de iszonyat rossz volt:S én rontottam el vagy tényleg nem valami jó?
Hennawy(AL MAZAG)-tõl eddig a mandarinost, banánost, kétalmást próbáltam, és ha jól sikerült a tömés akkor nagyon jó 😊
4 fajtát próbáltam:
AL MAZAG: Cherry,Sárgadinnye,Menta,Szõlõ.
AL MAZAG: Cherry,Sárgadinnye,Menta,Szõlõ.
Biztos jól csinálsz mindent ? Mondjuk attól függ milyen ízú dohányt próbáltál,ha sokfajtát,és egyik sem jó akkor a nakhlától se várj sokkal jobbat.
nekem a mandarinos bejön 😊 tiszta íze van, csak ne égjen meg a dohány, és még nagy füstje volt, 1 óra után is!
idáig csak al mazag dohányt vettem,mindegyik szar volt :S
remélem a Nakhla jobb lesz
remélem a Nakhla jobb lesz
én nakhlapárti vagyok... ezt szivom mióta pipázok, kipróbáltam jópár al-waha márkajelzésû dohányt is, de egyse nyerte el az tetszésem... ízük és füstjük is gyengébb volt nekem mindig mint a nakhla.. 😊
Elfogyott a dohányom, vennem kéne, de nem akarok 1300Ft házhozszállítást fizenti. Üllõi vagyok, pesttõl 20km-re kb. Nem tudom hogy valaki itt a topikban lakik-e errefelé, de ha igen, vagy tudna segíteni hogy hol találnék a közelben vizipipa boltot, az segíthetne 😊 Esettleg benzinkutakban nincs?
mindenkinek más az ízlése 😊 egyiknek szar, a másiknak jó ugyanaz a dohány 😊 Hennawy nekem bírja egy óráig, mást még nem szívtam 😄
dehogy szar... nem kell mindent elhinni amit fórumokon írnak, vagy legalábbis ne egy ember alapján ítélj...
Én eddig nakhla dohányt szívtam, és semmi bajom nem volt vele. Most is azt tolom. Egyszer vettem hennawy-t, nekem az volt egy kicsit silányabb, de ugyanott mozog mint a nakhla. Szerintem.
Én is próbáltam már víz helyett bor alternatívát, és én sem álltam be tõle, mint ahogy korábban olvastam néhány hozzászólásban.
Én is próbáltam már víz helyett bor alternatívát, és én sem álltam be tõle, mint ahogy korábban olvastam néhány hozzászólásban.
Al waha az még nem olyan drága,azt akkor érdemes megvenni mondjuk egy banános izben ?
Nem valószínû. <#vigyor4>#vigyor4>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Ízlések és pofonok.. Nekem van pár kedvencem Nakhlából is,ami szerintem (legalábbis nekem) jobban ízlik,mint a drágább társai. Al fakher,Al waha,Romman,Al Amir dohány között is volt már ami pocsék SZVSZ. AHG-t még csak egy fajtát szívtam az jó volt,de többet ki kellene próbálni hogy véleményt mondjak róla.
Egyébként tényleg a Nakhla ill Al-Mazag (Hennawy) dohányt írják a legrosszabbnak,de mindkettõbõl van már kedvenc <#worship>#worship>,ne az árra menj,hanem próbálj ki minnél többet,és a saját tapasztalat alapján dönts. Van egy cimbi,aki akkor is a legdrágább dohányt veszi,ha szar ..<#vigyor>#vigyor> Mert sznob. Én mind a 6-7 általam szívott dohány között találtam nagyon jót,és nagyon rosszat árkategóriától függetlenül.
Egyébként tényleg a Nakhla ill Al-Mazag (Hennawy) dohányt írják a legrosszabbnak,de mindkettõbõl van már kedvenc <#worship>#worship>,ne az árra menj,hanem próbálj ki minnél többet,és a saját tapasztalat alapján dönts. Van egy cimbi,aki akkor is a legdrágább dohányt veszi,ha szar ..<#vigyor>#vigyor> Mert sznob. Én mind a 6-7 általam szívott dohány között találtam nagyon jót,és nagyon rosszat árkategóriától függetlenül.
Nem ár alapján rangsorolok én például olcsóbban veszek Al-Mazagot, mint Nakhlát. Nem szar a Nakhla ha a füst a lényeg és nem az íz <#bee1>#bee1>
https://hotshu.wordpress.com/
Nakhla dohány tényleg szar ?? ?
Az AL-WAHA az tömör,erõs illatú dohány ??
Sultanban e hónapban akciós a Nakhla 50g 300,250g 1000. Szerintem Nakhlában is van pár egész jó ízû....
azért nehogy már az ár alapján soroljuk be minõségi kategóriákba a dohányokat, pl a 250g-os red bull ízû nakhla/al-waha (nem tudom, melyik gyártja) 4000 körüli áron van, mégis tökszar....
nem vonom kétségbe a sorrendedet, al-waha (és ahg, bár azt annyira nem ismerem) szerintem is a legjobb az általam próbáltak közül, csak egy kicsit félrevezetõ lehet az ár alapján ítélni. a sultanban régebben olcsóbb volt a waha, mint a nakhla. (most nem tudom, mi van arrafelé, utoljára kb április körül jártam ott)
a nagydrága-nagyonminõségi dohány alatt mit értesz, és hol lehet kipróbálni? 😊
nem vonom kétségbe a sorrendedet, al-waha (és ahg, bár azt annyira nem ismerem) szerintem is a legjobb az általam próbáltak közül, csak egy kicsit félrevezetõ lehet az ár alapján ítélni. a sultanban régebben olcsóbb volt a waha, mint a nakhla. (most nem tudom, mi van arrafelé, utoljára kb április körül jártam ott)
a nagydrága-nagyonminõségi dohány alatt mit értesz, és hol lehet kipróbálni? 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
hát ezt jó tudni:S én eddig szinte csak nakhla-t szívtam. nincs valami sok dohánybolt a közelemben, 1-2 hely van ahol árulnak vízipipa dohányt, de ott csak nakhla-t max. Al-mazag-ot. 😞
A Nakhla a legtréhebb....
Minõségi sorrend:
Nakhla kb~ 500
Al-Mazag kb~ 500
Al-Waha kb~ 700
AHG kb~ 900-1000
Az árak 50g os kiszerelésre vonatkoznak. De van például trópusi puncs izû abból 1500+ HUF 50g és efelett már olyan minõségû 50 gmos dohányok vannak amiket ti valószínûleg nem fogtok megvásárolni.
Aki megteheti vegyen Al-Waha Bountyt; nagyon finom <#bee1>#bee1>
Minõségi sorrend:
Nakhla kb~ 500
Al-Mazag kb~ 500
Al-Waha kb~ 700
AHG kb~ 900-1000
Az árak 50g os kiszerelésre vonatkoznak. De van például trópusi puncs izû abból 1500+ HUF 50g és efelett már olyan minõségû 50 gmos dohányok vannak amiket ti valószínûleg nem fogtok megvásárolni.
Aki megteheti vegyen Al-Waha Bountyt; nagyon finom <#bee1>#bee1>
https://hotshu.wordpress.com/
VKI ?
persze hogy lehet köze hozzá, elvégre dohányoztál vagy 3 órán keresztül két nap alatt 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
kiszáradt dohány: nagyobb eséllyel fog kaparni (logikus, hiszen nem olyan nedves, ezért ég meg könnyebben), de a lényeges különbség a füst mennyisége: a méz+glicerin "párolgása" adja a füst nagy részét, ezért szárazon jóval ritkább a füstje.
citromos vizet érdemes kipróbálni, nem tudom meghatározni hogy mitõl de jobb lesz a feeling 😊
citromos vizet érdemes kipróbálni, nem tudom meghatározni hogy mitõl de jobb lesz a feeling 😊
ja
nekem az al -mazag kibaszott erõs.
nekem az al -mazag kibaszott erõs.
még nem próbáltam 😄
de a nakla erõsebb izü ?
én is mazagot szívok, nakhla azthiszem nedvesebb, tovább tart mint a mazag.
Most olvastam hogy az AL MAZAG amit én használok az kurva erõs dohány.
ez az én bajom.
biztos!
a nakhla az jó ?
az nem olyan erõs?
ez az én bajom.
biztos!
a nakhla az jó ?
az nem olyan erõs?
alufóliát mondanak mindenhol.
Szerintetek alufóliával vagy széntartó konzollal jobb? nekem alufóliával jobban füstöl, de szerintem csak azért mert egy kicsit megég a dohány teteje.
Alternatív megoldás a dohány tárolására, h csak 50g-t vásároltok, és az mire kiszáradna már rég elfogyott. Én legalábbis így csinálom, és bevált eddig.<#vigyor0>#vigyor0>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Tegnap óta van sisám, tegnap is, meg ma is 2szer szívtam, és fáj a torkom. Lehet hozzá valami köze?
amugy próbáltam borral, de nem ütött, éreztem h más az ize meg alkoholos de a hatás elmaradt, nemtom mindnki irja h menniyre beálltak töle én abszolut semmit nem éreztem. vagy lehet csak ilyen jól birom az alkoholt<#beka2>#beka2>
hagyjátok az eredeti dobozban, és becsomagolod egy sima nylonzacsiba, nekem müxik igy, egyébként meg szívjad és akkor nem lesz ideje kiszáradni😄
ja értem 😄
katt arra hogy melyik post-ra válaszoltam. a jégkrémes dobozra mondtam h nem a legjobb😊 a víz+citromlevet még nempróbáltam, nemtudok nyilatkozni😊
akkor csak sima hidegvizzel ajánlott ?
hát nem a legnyerõbb ötlet 😄
Mi van akkor ha a tartályba vizet+ citromlevet öntök ??
mivel lesz más ?
mivel lesz más ?
Akkor az szar ha egy jégkrémes dobozba tárolom ugye XD?????????,
kaparni fog a füst.
Mivan akkor ha kiszárad a dohány ?
na majd tescoba lenézek.
de én csak abba a zacskóba raktam bele amiben volt. lehet hogy úgy kéne hogy nejlonzacskóba rakod, kinyomkodod a levegõt, elkötöd és úgy teszed bele vmibe. talán jobb vmivel.
nekemis a 250grammos száradt ki.. volt egy 50grammos barackos de az elfogyott mire bármi baja is lett volna😛
de én csak abba a zacskóba raktam bele amiben volt. lehet hogy úgy kéne hogy nejlonzacskóba rakod, kinyomkodod a levegõt, elkötöd és úgy teszed bele vmibe. talán jobb vmivel.
nekemis a 250grammos száradt ki.. volt egy 50grammos barackos de az elfogyott mire bármi baja is lett volna😛
nos igen... vettem 250g dohányt, kibontottam a zacskót (levágtam a tetejét) és 1x tömtem. 1 hét mulva megnéztem és az üveg aljára folyt a leve, és mintha szárazabb lenne a dohány. ezért keresek más megoldást. (én is zacskóval tettem bele)
hol lehet olyan dobozocskákat kapni?😄
zacskóstul befõttes üvegben. de valami mást kell keresnem, mert az almás dohányom eléggé kiszáradt😞