Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha oké.
most megyek balatonra 3 napra majd ott szivok,mert tartalékolnom kell most a szénnel.

Ja elmehetnénk majd. Am. jó a nakhla barackos .Mi már próbáltuk.

Nem erre soha nem gondoltam még. Arra viszont igen hogy nem minden helyet találsz meg neten ahol ilyen dolgokat lehet kapni.
theone91
Székesfehérváron tudtok valami vizipipa boltot?
<#levele>xd

theone91
Alap. Tesco-s rágcsa, Tesco-s hifi (Tecknika 😄), Tesco-s pia, Tesco-s felmosó folyadék ésatöbbi, ésatöbbi... 😄

faszom 😄
vettem ma két dohányt 50g-osat.
400ft/db
egy Nakhla õszibarackosat,de most nincs itthon a pipám majd holnap kipróbálom.
jó amúgy a barackos nakhla?
meg vettem egy hennawy (elmazag) egy almásat 😄

igy már értem 😊 amúgy tesco energiaitalból és tesco vodkából lehet jó partyt csinálni 😄 legalábbis olcsót 😊
theone91
Nálam a teszkó (fonetikusan) annit tesz hogy "gagyi minõségû, de erre megteszi" 😊

Lacee
dohányra csepegtetve pedig amint ráteszed szént, el fog párologni az alkohol, mivel nagyon illékony. megyarán, talán elsõ-második szippantásra lehet esetleg hatása, utána biztos hogy nem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

az ízesített tesco vodka kb 17%, már ha egyre gondolunk 😊 ( ízesített vodka = vodkalikõr pölö barack, sárgadinnye meg még sok más ízû). de ízre nem rosszak, de ütni nem fog! szerintem jobban megéri a dohányra csepegtetni, bár még nem csináltam, de pár deci vodkát öntöttem már a vízbe és semmmi... elsõ 10 szívásnál érezni lehetett a vodka ízt de más nem :S
Looooser
mi metaxát csepegtettünk a dohányba az is fejbe vágós volt 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

theone91
A 3/3-ad víznek az egy harmadát tegye ki valami (olcsó) töményebb alkohol, pl. ízesített teszkós vodka 😉

... De vigyázat könnyev fejbe vághat.

ti alkoholt szoktatok? ha igen, mennyit ? csak azt (?😮😛) vagy fele kb ?

theone91
...Kivéve ha csirkehús ízû pipulásra vágytok 😄

<#eljen>

vörösbort ne rakjatok víz helyére!!! saját tapasztalat
szia most értem haza.
akkor majd elmehetnénk együtt egyszer vp dohányokat venni

na akkor nem is lakunk messze egymástól (kb 5 percre). Valamikor pipanthatnánk egyet együtt. Mer mi minden nap nyomjuk haverokkal a bodón. ma is kimegyünk olyan 17:30 fele. ha van kedved nézz fel.

Gyõri Kapuba

Misi az ezredes
tegnap nem volt szenem inprovizáltunk a balcsin és tábortûz leégése után még izzó parázzsal csináltuk 😊

Hát eszméletlen volt...

Ajánlom mindenkinek!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

én a bodótetõn lakok.te merre laksz? Én majd csak késõbb fogok menni oda mer most van 8 teljes csomag dohányom.

oké
énis elfogok menni oda.
menjünk együtt 😄
merre laksz am ?

na akkor majd benézek oda.

ok köszi,am a buza téri aluljáróba is van pipás bolt és ott 300 a nakhla dohány

a fõ utcán a színháztól egy kicsit feljebb.

theone91
Valszeg

Sultan centerbe még 300Ft a nakhla?

avengir
AHG: drága és jót kell kifogni.

https://hotshu.wordpress.com/

nah megvolt a bevásárlás 😊 haver vett al fakher : szilvát..elég vacak volt.al waha menta... ez jo volt... al waha : kiwi... lehet velünk volt a baj de anyira nem jött át a kiwi.
én vettem al masah citromot...(900ft-os)ára ellenére nem okozot csalodást, jo volt. és még vettem al waha likört...ezt már szivtam régen és nagyan jo. az ahg-márkárol mi a véleményetek?
theone91
😄

avengir
Az eight védett márkanév.

https://hotshu.wordpress.com/

theone91
Nem a nine miben külömbözik az eight-tõl? 😊

Hát nemtom, de nekem a bounty féle keverékben is nagyon ízlet. Ez a nakhlás kókusz-csoki. Igen finom.

Momdjuk tény hogy az after nine is nagyon finom.

az hol van a playersroom?

Nem a plaxers room mellett van egy kapualj ott bemész és van ott egy MARIONS nevezetû ruhabolt, bemész oda és ott a bolt egyik fele az.

<#szomoru1>

nakhla banán a jó 😉 kakaóporral a tetején 😄 tényleg jó.. de elfogyott :S
theone91
A csoki csak After Eight-ben jó . Menta+Csoki... Itt is az óvatos keverés a lényeg, mert ha túlzásba megy a menta, akkor kapar. De nagyon.

Kiwi,alma,szölõ ezeket mindenképp beszerezem. 😊 Nem amugy nem vagyok ilyen vastag csak van párezerem forintom erre a célra 😊 amugy amik eddig voltak: al masah fahéjas : nem volt rossz bár szerintem egymagába nem az igazi a fahéj szoval inkább keverni.. al waha banán : körübel mintha colgatet szopogattam volna 1 orán át... al waha bounty : csoki-kokusz, ha pont eltaláljuk a menyitséget akkor nem rossz.
sadvagabond
ja,ha ilyen vastag vagy,és ár nem számít... én alig várom,hogy ezt kipróbáljam,de még eddig nem maradt úgy a fizuból-meg anyámék sem szponzorálnak.

Lacee
pl sárga/õszibarack, egyalma

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

theone91
Zöldalma? Szölõ?

Jobban jársz, ha kitapasztalod. Vagyis nekem hányingerem van a rózsától és körtétõl, de ezek például tesóm kedvencei.

köszi.gyümölcsösök közül még mit érdemes?
theone91
Kivwi (sok füst és íz, hosszú "élettartalm")... De ott van még a feketedobozos vegyigyümi, mellyel ugyenzez a helyzet.

hy .tudnátok pár jo dohányt ajánlani? ár nem számit csak jo ize legyen és rendesen lehessen is érezni.elöre is thy.
énis miskolci vagyok 😄
a szultán az hol van ?
az aluljáróba?

sadvagabond
nam megjött az új pipa.szír,és nekem az egyiptomi után elég szokatlan.kicsit az illesztések instabilnak tûnnek,és sztem a csõ nem ér le elég mélyre a vázában,nagyon sok víz kell bele.amúgy szép,és elegáns,tetszik.ja,meg a csõ olyan kis könnyõ,törékeny,ahogy megfogom.az egyiptomiban azért érezni az anyagot.kellemes ez az ismeretlen,félõs érzés...

vagy beföttes üvegbe rakod