Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még arra gondoltam h nekem nincs ilyen széntartó konzolom, tehát én igy fogtam és rátetettem a fóliára a szenet.. lehet h megégett a dohány vagy ilyesmi?
igen elsõ pipa.. próbáltuk 3 féle dohánnyal, mert áthivtam néhány ismeröst, de õk se tudták.. probáltuk kétféle szénnel, öngyulladóssal meg simával, de semmi.. ötletem sincs😞
ha van rendesen füst, akkor szerintem nem a pipa lehet a ludas, inkább a beletett dohány. próbáld meg másfajtával!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
elsõ pipád?
sziasztok. az a kérdésem lenne, hogy vettem most egy 82cm-es vizipipát, és az az érdekes jelenség történik, hogy szívásnál jönn a füst rendesen, de egyszerüen nincs íze.. szal nem lehet érezni egyáltalán. nincs vmi ötletetek? elõre is köszi (amugy magában a pipában lévõ csõ elsõ ránézésre réznek tûnik, az a csésze pedig mintha agyag lenne, ha ez számít valamit)
Nem, mivel, hogy
hi5 tettem fel
az meg hosszu
lenne mindig fel
tolteni oda...
olyan mint nalatok
az iwiw...vagy mittomen<#nevetes1>#nevetes1>
hi5 tettem fel
az meg hosszu
lenne mindig fel
tolteni oda...
olyan mint nalatok
az iwiw...vagy mittomen<#nevetes1>#nevetes1>
HIP-HOP ARAD
amúgy meg azt hittem hogy már megtaláltad, ugyanis beraktad a képet.
Mert most pont
ide akkarok
kepet beszurni..
de most ez nem mind1,
inkabb segits
es mondj es oldalt<#szomoru2>#szomoru2>
ide akkarok
kepet beszurni..
de most ez nem mind1,
inkabb segits
es mondj es oldalt<#szomoru2>#szomoru2>
HIP-HOP ARAD
ja meg ez miért vp topik ? ^^
szerintem csináld meg ugy a hozzászólásaidat hogy rímeljen és kedvenc költõm leszel
HIP-HOP ARAD
hello!
Adjatok nekem
is egy linket
egy kepfeltolto
oldalt.Tudjak
beszurni en is
egy kepet..
Adjatok nekem
is egy linket
egy kepfeltolto
oldalt.Tudjak
beszurni en is
egy kepet..
HIP-HOP ARAD
tárátátá?
büdüripáppá?
jászámászó?
kuncsiriputumá...
büdüripáppá?
jászámászó?
kuncsiriputumá...
viszont amíg szikrázik, addig semmiképp se tedd rá, vagy kezdd el szívni, mert azzal nem jársz jól.
a szén oldalán levõ hamut én sem szoktam kapirgálni, mivel csak gyorsítom vele az izzást, ergo rövidebb ideig tart. Bár igazából mindegy, gusztus dolga 😊
a szén oldalán levõ hamut én sem szoktam kapirgálni, mivel csak gyorsítom vele az izzást, ergo rövidebb ideig tart. Bár igazából mindegy, gusztus dolga 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
jap?
az mi ?
bocsi h értetlenkedek
az mi ?
bocsi h értetlenkedek
mivel kaparod le ?
a csipesszel ?
mert én nem szoktam lekaparni :S
a csipesszel ?
mert én nem szoktam lekaparni :S
Hát én megvárom míg az egész vörözen izzik, és amint fehér kérget látok azt lekaparom, így jobb lesz az íz.
aha thx a választ.
hehh, amíg nem szikrázik addig fogom, utána pakolom rá... de nem vagyok nagy pipás szal lehet hogy rosszul csinálom
ti megvárjátok mig a szén teljesen fehér lesz és csak aztán teszitek rá a pipára vagy elég ha csak az alja lesz fehér ?
aha
Én csak akkor teszem alá, ha nagyon intenzív, vagy kapar stb... Amúgy álalában jól sikerül, így nem használom.
és az jó ?
sokat használ ?
mivel lesz jobb ?
sokat használ ?
mivel lesz jobb ?
hát õszintén szólva a szénkonzol nagyon szar.
kapart a füst vele....egyszóval jó a jó öreg alufólia.
jah egy kérdés:
ti hogy csináljátátok alufóliával?
mert én miután kilyukaszgattam fogpiszkálóval aztán teszek rá 4 alufóliagalacsint és arra teszem a szenet,úgy nem szokott kaparni a füst mivel nem ég meg a dohány 😊
kapart a füst vele....egyszóval jó a jó öreg alufólia.
jah egy kérdés:
ti hogy csináljátátok alufóliával?
mert én miután kilyukaszgattam fogpiszkálóval aztán teszek rá 4 alufóliagalacsint és arra teszem a szenet,úgy nem szokott kaparni a füst mivel nem ég meg a dohány 😊
oké majd nemsokára kipróbálom akkor hogy milyen is mert csak akkor csináltam azzal mikor megvettem a pipát
1-2alkalomkor.
1-2alkalomkor.
ijj nincs itthon alufólia :S
széntartó konzolt használjak szerintetek ?
széntartó konzolt használjak szerintetek ?
nah nemsoká szivok nakhla barackos dohányt.
Nah megjött a pipám minden baba, igaz dohányt nem kaptam és itt Egerbe kelett vennem, hát meg is tettem csak 1 a baj h itt csak hennawy lehet kapni de no problem. Tegnap össze is ültünk haverok az asztalon 6 pipa hevert😄 1 tipp ami nekem ízlett: tartályba félig narancslevet másik felébe tequila-t narancsos dohánnyal) faja volt😊
aha
a vizet még csak csak lehetne cserélni de viszont akkor nem nagyon lehetne takaritani. majd megkérdezem az ismerõsmet neki is ilyen van. tõle láttam csak azt nem láttam hogy készíti.
lehet :S
csak átkell nézni az árut hogy ne járj ugy mint én. nekem csak levette a polcról doboz meg minden nélkül és volt benne valami forgács meg elöszö jól rajta volt most meg már nem megy rá az lehetséges hogy azt nemkellet vlna leszedni?
könnyü tisztitani ,kicsi,akárhová lehet vinni ,mindenhol lehet belõle szivni
á eskü veszek ilyet 😄
kell egy ilyen pipa 😄
jól jön a füst amúgy belõle ?
jól jön a füst amúgy belõle ?
http://www.sultancenter.hu/galeria/VIZIPIPA/targyfoto/kicsi/DSCF4748.jpg
ilyen pipáról van szó és van valami tömités de elé gyengének tünik és nem fogja meg a fém részt hanem mindig leborul és én celuxal odaragasztottam a fémet az üveghez
ilyen pipáról van szó és van valami tömités de elé gyengének tünik és nem fogja meg a fém részt hanem mindig leborul és én celuxal odaragasztottam a fémet az üveghez
hogyne lehetne. mondjuk ha kis szobáról van szó, akkor érdemesebb ablak mellett vagy szabadban meggyújtani a szenet, mert az öngyulladó réteg elég büdös bír lenni.
mozog a fém rész az üvegben? nem lehet, hogy nincs benne a gumi/mûanyag szelep? Azzal együtt meg kéne állnia a fémtestnek, meg hát anélkül nincs is légmentesen zárva a tartály.
mozog a fém rész az üvegben? nem lehet, hogy nincs benne a gumi/mûanyag szelep? Azzal együtt meg kéne állnia a fémtestnek, meg hát anélkül nincs is légmentesen zárva a tartály.
és a 4264-re nem tud valaki valami házi módszert ami tartósabb mint a celux? tehát nem kell minden alakalommal cserélni. az a gond hogy nem szorul a fém rész az üvegre. ezért dõl ki belõle
igen !!
az azér jó mer be lehet gyujtani vele !!
4274-ra valaki ?
az azér jó mer be lehet gyujtani vele !!
4274-ra valaki ?
amúgy van itt miskolcon egy bolt ahol 400-ért adnak minden 50 g-os dohányt de általába csak ezek vannak : prince molasses,nakhla,al mazag.