Vízipipa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kicsit off, de basszameg engem kb sokkol 😄
Füst
Meg tudom csinálni én is, nekem is tök jól sikerül, de valaki mondja már el nekem, hogy ez mitõl van?
És nem káros? 😄
Füst
Meg tudom csinálni én is, nekem is tök jól sikerül, de valaki mondja már el nekem, hogy ez mitõl van?
És nem káros? 😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Lehet hogy a tömítésed elfáradt. Próbáld meg másikkal (kb 30HUF😊)
Nekem is van hogy néha nem passzol mert megmerevedik, olyankor jön az új "gumi" xD
Nekem is van hogy néha nem passzol mert megmerevedik, olyankor jön az új "gumi" xD
csavarj egy kicsit rajta.
egyetértek, nem rossz a citromos!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nemtudom milyen gyomrotok van, de nincs is jobb mint egy bõ kajálás után pippantani egy citromos Nakhlát😊 Ízlések és pofonok 😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ez így igaz... Kb 1000-2000FT között vannak ilyen csövecskék, és az bõven megéri. Másrész gondolj bele h nemkell azért mindennap újat venni 😊
de gy elvileg elkezd rozsdásodni belül a cucc.
én ugy csinálom hogy elõször átengedem a vizet rajta aztán elkezdem tördelni (nem törik el 😄 ) és ujra átmosom vizzel.
igy fasza lesz.
igy fasza lesz.
újra felteszem a kérdést amit már régebben is kérdeztem, de még mindig nem tudom a tökéletes megoldást:
ti a csövet hogy mossátok?
ti a csövet hogy mossátok?
ma este pipáztunk, és most már nem volt szenes kurva jó volt, mert nemr aktam bele olyan sok dohányt, emg kisebb lyukakat csináltam az alufóliára ^^
Tele gyomorral lehet hányni...igen, a dohányfüst ingerel, + hozzájön még az oxigénhiány legalábbis saját példámból tanulva, valami tejeset ettem és ki is jött, szóval ez a hánytató dohány eléggé relatív fogalom...
de ha indiában élsz akkor biztos lehet ott sokkal jobb dohányokat is venni 😄
magyarországon szinte bármelyik pipás boltban lehet nakhlás dohányt kapni.
sziasztok én Indiában élek😄 most vettem egy kb 80 centis eredeti indiai pipát kb 7000 forintér. Nakhlát szívok, azt ismeri valaki, importálják Magyarországra?
hát én utálom a cherry-s dohányt nagyon 😄
de nem hánytam tõle.
de nem hánytam tõle.
ez megint hülyeség. én krumplistésztától is hánytam már, mert nem esett jól, meg kicsit beteg voltam. szerinted hánytató dohányt gyártanak? azért mert valamelyik ismerõsöd/annak az ismerõse hányt még nem biztos hogy a "dohánytól lehet hányni". lehet hogy gyomorrontása volt és ez még rátett egy lapáttal és kihozta...
lol
oké jöhet 😊
Most vételeztem új pipát, 55 centis nagyon fasza 😉
majd rakok be képet róla 😄
majd rakok be képet róla 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
lol 😄
nekem lehet lesz uj pipám szombaton.
nekem lehet lesz uj pipám szombaton.
anno nekem is jöttek apró forgácsok a vadiúj csõbõl, sõt, ha nem is skorpió, de egy nagyon apró (döglött) pók is esett már ki egy másikból. Szóval óvatosan az új pipákkal! 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Szar lehetett annak aki megtalálta. Nem lettem volna a helyébe. Na mindegy megyek veszek guava-s dohányt meg még valamilyeneket.
Hogy kerül skorpió a hûtõbe?
...Amit nem vagy képes felfogni, az már nem is látezhet?... "Gratulálok".
...Amit nem vagy képes felfogni, az már nem is látezhet?... "Gratulálok".
képkt 😄
lehet hogy csak be kell még járatni 😊
lol
Helló4
Most vettem egy vízipipát, de elég fura volt, mert amikor szívtam, néha jöttek belõle ilyen kis fadarabok :S:S
miért??
Most vettem egy vízipipát, de elég fura volt, mert amikor szívtam, néha jöttek belõle ilyen kis fadarabok :S:S
miért??
valaki?