Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NonsenS
Igazad van. Tényleg "divatdohányos" sok emberke. Nálunk a kollégiumban is van egy elsõs, aki simán elkezdett cigizni. Kérdeztem tõle, hogy ezzel most nagynak hiszi-e magát. De õ persze nem, meg izé, meg ez-meg-az és hát nem is azért. Mondom jólvan.
Most meg le akar szokni...
Errõl ennyit.

„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”

Látom beindult ittis az élet😊
A Hubi az jó, ez tény😛
Ez a cigi nyugtató hatás meg, nem konkrétan van nyugtató hatása, hanem befáradsz tõle mert leterheled a tüdõd max ez lehet az a nyugtató hatás, mert pár percig utána lekell ülj,feküdj stb. (gondolom én, másféle nyugtató hatás szvsz nincs)
a "Neked ebben mi a jó?" kérdésre: ezmeg inkáb csak ilyen kitérõ válasz, sokan nemis tudnak rá mit mondani ezért mondják ezt és a fiatalok töbsége "divat" dohányos, aztán persze rászokik...
sorry az off ért
Mindenkinek jó pipázást és bulizgatást<#hawaii>😉

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

NonsenS
Ilyenkor vissza kell kérdezni, hogy:
- Miért, Neked ebben mi a jó?

Ilyenkor a legtöbb dohányos azt mondja, hogy: "mert megnyugtat".
Ilyenkor meg én nyugtatom meg õket, hogy ez a függõség miatt van. Nincs semmi a cigiben, ami megnyugtatná az embert. Kivéve, ha már nikotinfüggõ.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

NonsenS
De, azok is azok.

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

Lacee
miért, a nikotin meg a pia nem drog? <#idiota>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Csibusz
Pontosan unokatesom bnõje ilyet beszol:
- Abban neked mi a jó? a vicc közben szivta a cigit...
na nem akartam neki mondani hogy talán felére se annyira káros mint amit szivsz most,meg legalább ize is van nem szarszagú stbstb...Merthát igen én is 12-14 ig dohányoztam...de leszoktam és inkább ez mint a cigi szerintem is😊 Sõt a Drogfélék helyett is ajánlanám mert oké ettõl nem hülyülsz be, DE...ellazulsz... Szerintem😛
Zizou5
igen. szerény véleményem szerint télleg nagyon jo a vizipipa, mert nem káros. nikotin tartalma nincs abszolut. kátrányt és az ilyesfajta szarságokat, a viz mind leszívja. és igen tudtommal 14 éves kortol kaphato, sõt amikor kintvoltam tunéziába akkor kisrácok (6-7 évesek) szivták apjukkal.<#smile> Inkább ezt szivjad mint a cigit, mert ez szvsz még élvezetesebb is, és még nem is káros.<#smile> na Hajrá ! <#smile>

Siluro
Bocs, csak fürödni voltam. 😊))

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Csibusz
oké majd valamikor felis léphetsz akár majd😄
Siluro
PÜ ment!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Csibusz
hihi hát igen😊 Na majd MSN ha akarod beszélünk ha igen küld el a címed privátba😊
Siluro
Én ilyen helyzetekben valami felessel meggyorsítom a folyamatot. 😄
Mint az egyik kocsmába az "A menü". Fél liter vadász, 2 kisvodka. 😄

Csibusz
Hát addig jó mig befele csúszik😄 nem kifele ömlik😄😄
Én hál istennek nehezn rugok beeeeee😄 szal jóó😊
Siluro
Én azóta nemtudok ránézni a Hubira... Érdekes mód a Jager ugyan úgy csúszik. 😛

Csibusz
XD a hubi az finom...ez nem szóbeszéd....ez TÉNY😊
Multkori kerty partyn Béjlísz vóóót😊 azt is szeressem meg Jéger😛
Meg minden más!! Dehát ez van ez a jó kerty party kaja pia pasi😛
Siluro
Pedig osztálykiránduláson 20nak néztek és simán odaadták a literes Jagert, csak nekem, másnak nem. 😊 Pedig akkor már kezdtem érdekesen kinézni, lehet, hogy a St. Hubertusnak öregítõ hatása van? 😄

Csibusz
ahha😊 Hát igen képed alapján is kb annyinak nézlek XD
na mindegy😄
Siluro
17 😊)) Nemtom, hogy miért ír 18-25 közé...

Csibusz
Hehe😄 MSN-en😄 e most hány éves vagy 18-25 közötten belül?
Siluro
Nálad vagy nálam? 😄

Csibusz
jah hát annyira nem vagy messze😄 megebzsélhetjük😄😄
Siluro
Bicskén lakok. 😊

Csibusz
Hehehe😊 Gyertek😊 Minnél többen annál jobb😊
Miért hol is lax?
Lacee
szerintem egy próbát simán megér, mondjuk rákattanni nem kell azért 😊
javaslom hogy menj el egy olyan teázóba ahol ki tudod próbálni a feelinget, mielõtt vennél egyet otthonra.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

vmvr
szép napot, azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy hány éves kortól ajánljátok a vizipipát? 14 éves vagyok, és érdekelne a dolog, mert sok pozitív dolgot hallottam róla.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Zizou5
na megoldodott a probléma. csak kellett vennem ilyen kilos faszenet 1200ftért. szerencse hogy a legjobb barátom igen gazdag családbol valo, és igy elovett 1 20ast, és megvette nekem. há mondom ha ez neked igy nem baj, akkor tõlem 😄

Siluro
Megyünk mi is. Úgyis viszonylag közel lakok Érdhez. 😊)

Csibusz
Szijasztok😊 Voltam Kerty Partyn és kihagyták a Vizipipát😞 de nem baj azért nagyon jóóó volt😛 ÉLveztem😄
De most majd lesz nálam is és ott nem lesz kifelejtve😛
Lacee
www.sultancenter.hu - ez a keletitõl 2 utcányira levõ bolt honlapja, részletes térképpel.
blahánál meg az oktogon felé kell menni az utca jobb oldalán, és egy keleti bolt lesz a tetthely.

szerk: a sultanos honlap épp nem elérhetõ, ki tudja miért 😊
de kb a murányi utca magassága, a thökölyn kell menni és ki lesz plakátolva.

Beast Machine
mármint jó lenne, ha minimum utcanevet tudnátok adni, mert a blahát és a keleti teret is mergjártuk, de semmi!!

...vágod?

Lacee
google is your friend 😊

Beast Machine
csõ srácok, pesten a 13. kerület környékén tudnátok mondnai valami jó kis vízipipaboltot?

...vágod?

Apus
Szerintem a szened eláztatták valahol, égnie kell annak faszán, ha egyszer már begyulladt.
Uhh vettem ma pisztáciás és mentolos molassest, holnap indítok 1-1 kört, kiváncsi leszek 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Zizou5
hat izzik az a kor alaku szen alja, es rarakom, szivom 2 percig jon a fust meg minden, aztan egyre gyorsabban elkezd a piros része a izzõ parpázs feketedni, es utána, már kihul az egesz, es szivom es semmi nem jon. -.-

Lacee
nem kell izzania a parázsnak ahhoz, hogy égjen... ez így visszaolvasva hülyén hangzik, de nézd csak meg hogy elég forró az a szén, max nem látványos. pl ha megkapargatod a szélét, és a hamu leesik, alatta ugyanúgy izzik a cucc, nem?

Zizou5
epp ezaz, hogy en gazon csinaltam kb 200x erosebb mint az ongyujto, 20 perccig perzseltem, es ahogy raraktam a pipára, 2 perc es elalszik. vki segitsen hogy mit kell tenni azert hogy a parazs ne alugyon ki legalabb 20-30 percig.

Siluro
Öngyújtóval is yoo, ha alágyújtasz, amikor elkezd zizegni és látod, hogy kezd körbeégni a szén akkor hagyod, amíg körbe ér az izzás, ha kell akkor fújod is. Utánna rá a fóliára vagy ami van és enjoy.

Zizou5
kicsit kivagyok mar :

vettem vizipipa boltba ilyen vizipipa carbont, ilyen fekete korocske, es gaztuzhelyen vagy fél óráig melegítetem, már tiszta vörös voltmeg minden, ráraktam vizipipára, es 2 percet szívtam, es elaludt. mi a faszer nem tud ugy parázslani mint ahogy abban a 2 percben csinálta. egyiptomba nem igy van, ott 1 parázs kb fél óráig bírta. nagyon ideg vagyok mar tõle, plz vki segitsen.

NySteve
OK thx!

Az élet csupa igazságtalanság...

Siluro
Nem tudok honlapcímet adni, sorry. Megfogod ismerni, mert csak azaz egy van a környékén. Egyébként arra van ahogy kijösz a metro aluljáróból és a Magyar színház felé mennél. Pont útközben van a Gyrososután.

NySteve
Vagy legalább 1 név :S

NySteve
kösz az infót! majd ellátogatok oda. vmi weboldala nincs véletlenül a boltnak? vagy árlista? Mivel konkrét elképzelésem van mien pipát akarok, csak eddig ilyen webshopokat találtam, mobiltelefon számmal, és sokak szerint ez nem megbízható, pedig nagyon olcsó =(

Siluro
Ziziou! Nem a legyoobb, kivéve, ha tûzbõl veszed ki, amikor már rendesen izzik. De az sok idõ. Próbáld meg, de szénkorong csomag a Blahán 600 forint kb 60 perces.

NySteve!10bõl már lehet nagyon szép pipákat venni, a nagy csomag dohány 800 forint, a korongok is elsõosztályúak, egybõl körbeégnek, csak ajánlani tudom! Rengeteg tartozék, minden van ott.

NySteve
Árban mien? Mármint a bolt

Zizou5
na most jönnek át haverok, vizipipázni. Elsõ itthoni vizipipázásom! 😄 van faszenem az jo lesz?

Siluro
Blaha Lujza tér, a Magyarszínházhoz közel.

NySteve
Hy!
Itt pesten tudna valaki mondani vizipipa boltot? Nem webshopot, boltot.

Lacee
hmm, látszik hogy amatõr dohányos vagyok 😄

Beast Machine
nem úgy megy, mint a ciginél, hogy beszívod a szádba, majd levegõvétellel együtt járatod meg a tüdõdben, hanem közvetlenül a tüdõbe kerül itt a füst. cigivel tényleg nem érdemes megcsinálni, csúnya vége lehet...

...vágod?

Vaxi
alapból a tüdõre szívod, tehát egybõl. cigivel nemérdemes megcsinálni 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.