7294

A dohányzás káros az egészségre, és ez alól nem képez kivételt a vízipipa sem!
Mennyire káros a vízipipázás?
Edios gyűjteménye
-
Ezt olvasgassad végig, nézd meg hogy mindent jól csináltál-e. Kőnél csak annyira kell figyelni, hogy ne legyen púposan és lehetőleg a kerámia lyukait se tömítse el. -
falloutfan #6933 helosztok. én most vettem vizipipát de eddig is vizipipáztam néha bulikon( szóval annyira nem értek hozzá), és most nem dohányt hanem vizipipa követ raktam a cuccba. de alig van íze füst az van de majdnem olyan mintha a műanyag csőnek az íze lenne, szóval elég szar :S ez miért van, valamit rosszul raktam össze vagy esetleg valami a szénnel vagy a pipa kővel van? -
Nekem már eléggé rugalmas, gondolom mert már párszor át lett mosva jó forró vízzel. De eleinte tényleg előfordult miatta borulás. :F -
Narusco #6931 az jó amig nem jön össze a nammor, de az kurvára nem rugalmas, és nagyon könnyű vele borítani. nammorral/razannal lazább a pipázás -
köszönöm a jo tanácsokat :D
-
én is ezt használtam,de nemrég vettem a szultán centerben olcsó mosható csövet és most az van használva rendszeresen. de azért a barkácsolt cső is megvan tartva, sose lehet tudni mikor kell :D -
Vagy bemegy a praktikerbe és pár száz Ft-ért vesz 1m-es átlátszó gumicsövet :D Én ilyet használok, tökéletesen jó a vastagsága, nem nagy ördöngősség a pipába integrálni. Külsőre igaz nem 10/10, de legalább addig ér ameddig akarod, mosható és könnyű szívni. -
Szultán Centerben van olcsó mosható cső, ugyan az, mint a szultán Kincseiben. A centeres olcsóbb,viszont a nammor6razan minőséget egyik sem fogja elérni. Én azt mondom, ha haladni akarsz felfelé, így csináld: kezdj el pénzt letenni, tudom, ez nem egyszerű, de ha van egy hobbid, érdemes. Vegyél egy aladint, pl a basha 6-7 ezer körül van. Később, ha ezt kiheverted, vegyél egy vortexet, ez 3ezer magasságában van. Ha ez is megvan, akkor jöhet egy nammor, ami megit 7ezer. Nem muszáj ezt pár hét alatt, nekem is több, mint egy év volt, de ezek egyszeri kiadások, és megéri. -
hello most az lenne a kérdésem h nekem csak egy pici pipám van 26 cm asszem :D:D de a szivócsöve nagyon rossz :D első alkalommal már is lyukas volt .:D és azt olvastam h nammor csövet nem érdedmes 55 cm-nél kisebb vizipipához venni :D akkor milyen lenne jo ? természetesen moshatóban :D és nem annyira horibilis áron? előre is köszönöm :D
-
köszönöm :D
-
Igen, Shiazo-val még kevésbé káros, mint eddig, mert ebben már nikotin sincs. -
Elvileg itt nem csak a kátrány, de a nikotin is 0%. Én úgy tudom ez csak "ízesített gőz". -
hello ez a shiazzo kővel is ártalmas a pipázás ha egyátalán ártalmas ? :) köszi köszi :D -
Holnap próbálom ki, majd leírom, milyen :) Mondom, az illata eddig nem túl jó, köptető illata van xD -
Én pont a naris és a kókuszos között vaciláltam, majd ha kipróbáltad pls írj róla véleményt! Én a kókuszost nem ajánlom, már az illata is szinte émelyítően édes vaniliás vmi. Ízre sem jött be, már az illata alapján is inkább a nari mellett kellett volna döntenem. :| -
Narancsos shiazo-t vettem amúgy, szagra nem túl jó, gyerekorvosság illata van nagyon xD Valaki próbálta már?:D -
Jólvan, köszönöm, akkor megnyugodtam :) -
régen az egyik legjobb boltnak számított, mostanában jobb vigyázni vele, sokszor már lejárt dohányt adtak el átdobozolva, és a náluk kapható pipák minősége is eléggé hullámzó.
mindemellett, a shiazoért szerintem nem kell aggódnod :) -
Én csak a miskolci Sultan Center-ről tudok nyilatkozni. Termékek tekintetében korrektek, ritkán van, hogy kiürül a készlet, de pl mostanában van választék bőven. Még itt is zárjegy nélküli dohányok vannak, de örüljünk neki... Már ígyis 2500Ft-ba kerülnek a 250g-os Al-Waha-k, egyedül a Red Bull 2000Ft. Lesz ez még 3000Ft felett is, ha megérkeznek a zárjegyes dohányok. Kb 2 hete vettem egy 250g-os Al-Waha epret, semmi gond nem volt vele, el volt ázva rendesen, füstje, íze jó volt.
Már vettem 2 doboz Shiazo-t is, egyik áfonya, másik kókusz, egyikkel sem votl semmi gond. Egyedül annyi, hogy a kókusz ízre annyira nem jött be. -
A Keletinél van ey vizpipa bolt, biztos ismeritek, Sultan Center. Mennyire megbízható a hely? A dohányokon nincs zárjegy, ezért tartok tőle kicsit... Vettem ma ott egy doboz shiazo-t, de most elgondolkodtam, hogy az vajon igazi-e, vagy valami hamis cucc... Szerintetek? 1500 volt. -
Tipp az áfonyás mellé: Menta. Zseniális, friss, mindjárt tömök is egyet. :) -
Köszi a választ, akkor holnap beszerzek vmi finomság löttyöt. Vgy veszek még egy vmilyen shiazot az áfonyás mellé, sztem nem fogom tudni megállni. :D -
Egyáltalán, abszolút, nada.
Semmit sem fogsz érezni, esetleg füstölni fog, de ennyi. Íze nem lesz tőle. Az arra való, hogy ha kiszárad a dohányod, felfrissítsd vele. Igazából arra sem, de ez egy másik történet. 1200 Ft-ért veszel Bisant, vagy Elementset, abból nagyon sokszor tudod újraízesíteni a köveidet. Valójában ezeket a köveket 3-4 alkalommal lehet használni, aztán már nem tudják felvenni a szmötyit.
Amúgy akárhány fórumon kérdezed meg még ma, ugyan ezt a választ fogod kapni. :) -
egyáltalán nem jók vagy csak nem olyan jók? mert itt figyel egy a polcomon áfonyás asszem -
Ja, bocs, elkalandoztam. Bisannal, és Elementssel lehet. Az Al Waha, Molamiix, meg ilyenek nem jók hozzá, azok csak frissítők, nem ízesítők. Tehát illatuk van, ízük nincs komolyabban, hogy érezhesd is. -
Mindkettővel. -
Az elhasznált Shiazo kavicsokat Al-Waha melasszal is lehet ízesíteni, vagy csak az elements ízesítőkkel? -
ha meg nincs pénz razanra, akkor szultán centerben van 2500 Ft-ért is, vagy pedig veszel barkácsboltba gumicsövet, 2métert vettem 500-ért, és simán jó, csak kicsit igénytelenül néz ki :D -
Én ma megyek venni, nagyon kíváncsi vagyok milyen. Remélem tényleg megéri. -
Már 1 ideje azt használom, sokkal jobb.
Több a füst és tisztábbak az ízek. Árban is sokkal veri a dohányt.
100 g 1500 huf, ami sokáig jó (újra használhatóak a kövek, vissza a tasakba összeráz és úrja jó). Eddig egyszer fogyott el az íz belőlük, de vettem hozzá 2000 ft-ért elemental utántöltőt (100 ml), 25 ml-t raktam a kövekhez és ugyanolyan mint újkorában. Bőven visszahozza az árát.
Vortex kerámiával használom a nagy pipánál. A kicsinél a gagyi nonamemel is jó, de pár nap és rendelek minivortexet (1500 huf) és még jobb lesz. -
Megvettem a pici testvérét az alladinomnak, 26 centis csoda.
Nem márkás de bőven elég a célnak, majd idővel felturbózom új kerámiával meg csővel. (egyébként tugra pipe)
Tökéletes az ízvilág dohánnyal és Shiazo kövekkel is (utóbbivel még jobb :))
tökéletes vétel volt 3200 HUF-ért -
Simán berozsdásodik, mert az alap csövekben van vas spirál, ami, ha kimosod vagy feljön a csőbe a víz, akkor egy idő után berozsdál:D
vegyél razon csövet, az full műanyag -
ERykk hozzászólásában van róla infó, így nézegetve és olvasgatva szar lehet. :D semmiféleképp nem rendezkednék át ilyenre :) -
Azért egy pillanatra elgondolkodtam ezen a hozzászóláson... :P:D
Mindenesetre engem is érdekelne, főleg, ha kényelmesebb a használata.
Egyébként a pipák csöve belülről be tud rozsdásodni? Szerintem haveromé tiszta rozsda, aztán szerencsétlen meg azt szívja tüdőre (ráadásul elég gyakran), de szerinte a cső belső felülete is műanyagból van, és semmi baja.
Szerintem megpróbálta kimosni és nemes egyszerűséggel elbénázta. -
Tessék. -
Erről a kavicsos baszásról több infót plx! -
Van most valami új cucc, valami kavicsféle, dohány helyett kell beletenni, ki mit hallott róla? -
Narusco #6897 jolvan, gondolj amit akarsz, akkor is szopás ha 1 csőre sokan vannak, mennyivel jobb 3 embernek 3 nammor, befeküdni a kanapéba és kedvünkre pöfékelni? ha szívsz percenként, akkor is lehet dumálni, meg jól érezni magad, kicsit már sokat képzeltek bele a pipába, ez egy dohányzási mód, és leszarom hogy ha bal kézzel fogom azt is, annak ellenére hogy az arabok bal kézzel törlik a seggüket...
próbáltátok ezeket az újfajta köveket? mennire éri meg venni őket? ahogy láttam vortexbe kb 1 doboz fér bele -
Na kipróbáltuk, a füstje elég jó, viszont elég bika :D 2 szívástól beszédültem D: -
De valószínüleg nem.