Vízipipa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kurvára kiábrándultam a vízipipázásból mióta horror áron van a dohány...
emlékszem mikor még 500-ért 2+1 akcióban három doboz 50 grammos dohányt lehetett venni... és a 250-es került annyiba, mint most az 50-es...
sadvagabond
Amennyire tudom, nem is lesz. Viszont lesznek mások késõbb.

sadvagabond
Szivi.

OssianFan
Én is köszönöm.

Wahájuk már nincs is? :S

Apus
köszi!

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

sadvagabond
Nakhla:
50g -700Ft
250g -2000Ft

Mizo 50g
-990Ft

Al Masah 50g
-980Ft

Al Sultan 50g
-990Ft

Apus
50g-os Mizo 980 volt (zárjegyes).
A többi ára engem is érdeklne.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

OssianFan
Szultán kincseiben nem tudja vki mennyibe kerülnek most a Nakhla mizo és Al Waha 50g-os és 250g-os dohányok?

SrAta
ouzóra ha közbe iszol és pipázol faszán hánytat.. a sárga is meg az õszi is... ahh....:S

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Apus
Na szívtam Nakhla Mizo sárgabarackot. keverve talán lenne esélye, de magában valami borzalom. Tömény pacsuli-íz, frankón gyomorforgató volt, így menet közben cseréltem egy kávé-whisky kombóra.

ocskoszilard
úgy voltam vele, hogy ezt is ki kell próbálni, valakinek ízlett, de minél többet tömök belõle, annál jobb lesz =)

Divizio88
De most komolyan..??
Mit vartla egy rozsas dohanytol??
Eszembe sem jutna Ilyesmit venni...<#shakehead>

HIP-HOP ARAD

ocskoszilard
én is vettem rózsát, de az valami kegyetlen ízû, mint a rózsás légfrissítõ xD

Apus
azért szépséghibás vagyis doboz nélküli, mert 2009 dec 31-én lejárt a szavatosságuk.

sadvagabond
Én nem vagyok szc-ellenes, de az a dohány már használhatatlan. Nekem is van, semmi íze a legtöbbnek, zéró füst, meg szerintem nem is egészséges lejárt glicerinnel pöfékelni.

Köszi a választ. Annyiér nem veszek az nkem drága én a sultan centerbe 1000 forintér veszek "szépséghibás" 250 grammos dohányokat, és teljesen olyan mint a nem sérült csomagolású.

Apus
Szultánkincseibe vettem, asszem 980 volt az 50gramm. (zárjegyes)

Apus!
Az lenne a kérdésem hogy hol vetted a masah whiskey-t? és mennyiért?
Köszi.

Apus
Karácsonyra vételezett füstölnivalók:
Al-Masah whisky (rohadtjó, mint valami trüffeles csokikrém)
Al-Masah vanília
Al-Sultan citrom-menta
Nakhla Mizo sárgabarck
Nakhla Mizo cseresznye
<#integet2>
Utólag is boldog karácsonyt mindenkinek!

Divizio88
hmmm tesoo barackot mondja mindenki:-j
nekem nem jott be komoly uto iz volt puiii😞
Viszont dinnye az jooo az tetszet 😊
ezutan kovetkezik a tobbi😄

HIP-HOP ARAD

új kedvenc dohány!!!
Al-sultan Eper 😮

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

ERykk
Barack > Dinnye > Ananász > Vegyes > Alma
Nálam legalábbis ez lenne a sorrend.

edios
jó boldogat ám

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Lacee
waha barack szerintem, esetleg kétalma egy kis fahéjjal turbósítva 😊

boldogat!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Divizio88
Al Waha- barack, vegyes gyumolcs, ananasz
Nalkhla-sargadinnye, 2alma

Ezeket vettem karacsonyra...
Welemeny valaki melyiket probaljam ki eloszor...😄
koszi😉
Boldog Karacsonyt Mindenkinek!!!

HIP-HOP ARAD

Divizio88
OooOOo Imadlak koszi😊
Most akkarom en is at alakitani
a pipamat..kcisit feldobom..
Kosz szepen...😄

HIP-HOP ARAD

sadvagabond
Ezek az enyémek:

http://galeria.vizipipafan.com/albums/userpics/normal_10.jpg
http://galeria.vizipipafan.com/albums/userpics/normal_1~0.jpg
http://galeria.vizipipafan.com/albums/userpics/normal_3.jpg
http://galeria.vizipipafan.com/albums/userpics/normal_4.jpg
http://galeria.vizipipafan.com/albums/userpics/normal_6.jpg
http://galeria.vizipipafan.com/albums/userpics/normal_7_copy.jpg
http://galeria.vizipipafan.com/albums/userpics/normal_8.jpg
http://galeria.vizipipafan.com/albums/userpics/normal_pipa16.JPG

Divizio88
Hello! Nem lunkeli be valaki megegyszer azokat a
pipacsoveket...azokat a szep hazikeszitesu
csoveket, fogocskat..😊 koszi elore 😊

HIP-HOP ARAD

ocskoszilard
a cigarettát sem azért szívják mert egészséges, és még büdös is xD
én személy szerint alig várom azt, hogy hazamenjek innen egyetemrõl, mert ahogy belépek a szobámba, mindig megcsap a dohányillat. =)

manome
huhh én nem vok valami tapasztalt vízipipázó. eléggé dohányzásellenes vagyok, de a vízipipa nagyon bejött...össze vissza beszélnek róla hogy egészségesebb -e, mint a cigi, vagy sem...sztem tök mindegy...akinek jólesik úgy is fogja használni..sztem nagyon jó társasággal összeülni kártyázni , iszogatni és pöfékelni egy kicsit...

Apus
Szerintem az a fekete dobozos belga jobb. én is 3királyt használtam sokáig, aztán valamiért átálltam erre. tovább ég k.b. fél órával, és nem érzek mellékízt a vége felé se. begyújtáskor mondjuk büdös, de ez elillan 1-2 perc alatt.

ocskoszilard
szerintem meg dohányból al-waha, nakhla, nekem még a hennawy is bejön meg a sultan, de szénbõl már válogatósabb vagyok, öngyulladósat tényleg csak akkor, amikor más lehetõség nincs. cocobrico, vagy amit most használok és ez eddig a legjobb a bamboochaa. ezek nem öngyulladósak, gáztûzhely, tábortûz vagy egy erõsebb kézigyújtó kell hozzájuk, viszont semmi mellékíze nincs mint az öngyulladósoknak, és nagyobb hõt is adnak le.
Én a nem öngyulladós, természetes szenek mellett teszem le a voksomat. =)

SrAta
AL-WAHA dohányból majdnem mind jó
Szenet én 3KINGS-et használok nekem bevállt (Three-Kings)

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

hunbasser
sziasztok!

milyen dohánymárkát ajánlotok? és szénbõl melyik a jó? mi kint ukrajnában vettünk vmi gagyit,de olyan hogy a narancsos meg az epres ugyanolyan ízû...

ReaL MaDRid x siempre

Lacee
király 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Divizio88

HIP-HOP ARAD

Divizio88
http://kepkezelo.com/images/nvhj1x5g8u0f7sja.jpg

HIP-HOP ARAD

ocskoszilard
uhh, az kellemetlen, akkor inkább ne is szóljunk semmit =)

SrAta
Egyik haver koleszába sok a szlovák. Náluk 2-3* drágább az összes pipás cucc állítólag...

ocskoszilard
Ezzel a problémával énis szembetalálom magam mindig, de annyi különbség, hogy én Bamboochaa-t használok, és úgy oldom meg hogy idõközben forgatom a szenet, mostanában pedig inkább 1,5-2 szenet teszek a pipára, és azt lehet egymásra is támasztani, így kevésbé alszik ki a szén.

A megérdemelt jusshoz meg csak annyit hogy állambácsiék elmehetnek a sunyiba, eddig még nem érte meg neten rendelni dohányt nekem, pestre felszaladtam olcsóbb volt... mostmeg... neten semmi, boltba aranyáron mérik... :\
szánalom ez az ország, de ez van, el kell viselni amég muszály, aztán el innen messzire, vagy legalább 1 szomszéddal nyugatra

Blekk Síp
FFuu már nagyon rég pipultam ilyen jót, ez úgy tûnik bevált. Remélem végig kitart. (= Barackos Al-Waha + Sárgadinnyés Al-Waha lötty. <#finom>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Mostanában nagyon nem pörög a topic, csak nem a drágulás hatása érezhetõ?
Bár ha belegondolok, hogy régen még 1200Ft-ért vettem a 250g-os Al-Waha-t és Nakhla-t, most pedig 2100Ft a 250-es konzerv... hát igen. Sõt, volt hogy egy-egy sérült 250g-os Hennawy-t (tudom, nem egy minõségi dohány) 900Ft-ért is el lehetett kapni. Az 50g-osok is 450-600Ft-ért voltak kaphatók, most meg 900Ft.
Nade nem lehet tenni semmit, errõl is le lett húzva a "megérdemelt juss"...

Na mind1, eredetileg egy kérdésem lenne. Mostanában az a gondom, hogy akárhogy szívom a pipát, egyszer csak bealszik a szén. Az elején amikor még izzik mint állat, minden tökéletes, 2-3 szívás és sok a füst, jó az íz, minden okés. Aztán 8-10 perc után elkezd kaparni (kezd bealudni) és szép lassan teljesen bealszik az alsófele a szénnek ami az aluval érintkezik. Ilyenkor fújom egy kicsit, megfordítom, de pár szívás és nem hogy beizzana, hanem a másik fele is bealszik, és kb ennyi is volt a pipázás.
Régen semmi ilyen gond nem volt, alu ugyanaz, tömés ugyanaz, szén is ugyanaz. Egyébként "Coco-Coal" kókuszszenet használok.
Vmi tipp, ti hogy oldanátok meg? Esetleg egy alugyûrût teszek a szén és alu közé, hátha nem alszik úgy be, hogy nem érintkezik közvetlenül teljes terjedelmében az aluval...
Ez most írás közben jutott eszembe, úgyhogy pár perc és ki is próbálom. 😄 Majd leírom, javult-e vmit a helyzet.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

gallardo
Akkor ott még olcsóbb a dohány, mint itt nálunk. Nemhiába, állambácsi rátette a kezét a vízipipára is.

Brolly28
üdv mindenki
ma hírtelen felindulásból (és mert volt pénzem<#rolleyes>) úgy döntöötem vesz szenet meg pár dohányt, bementem a boltba és majd besz*rtam amikor megláttam még a kis 50g-osoknak az árát :\ 880, 890, 920 pfff
így vettem összesen 2db dohányt meg egy szenet és otthagytam 2100ft, régebben ebbõl a pénzbõl vettem 2 db 250g-osat most meg sírni volna kedvem hogy mióta nem pipáztam ennyit változott az ár
januárban még sokaltam az 500 ft-ot a kicsiért de ez már túlzás érte<#shakehead>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

nah a drágaságom megkapta a nagy takarítást 😊
citromos fürdõ + suvickolás

Remélem lendít majd az ízhatáson a tisztaság

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Ic3 m4n
6 pipa :| OemmGE

sadvagabond
Persze, lehet. A jég csak lehetõség, a nyakán lévõ tartályba lehet tenni, amitõl lehûl a test, és jó hideg lesz a füst. Nekem nagyon bejön, fõleg ha a vázába is teszel, akkor nagyon fincsi. Jég nélkül is használtam, akkor hagyományos pipaként viselkedik nyilván.
"Miért adod el?"
-Mert szeretnék egy kis lakásba költözni, és hat pipával elég nehézkes. Nagyon sajnálom, de sajnos muszáj. Meg így a pénzre is szükségem van, szóval lehet velem alkudozni is.

Lehet jég nélkül is használni ?
Illetve érezhetõ a különbség ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sadvagabond
Szevasztok, elpasszolnám az jégpipámat.
Kép itt, klikk ide.
Adok csövet, kerámiákat.
Privátban minden más.

+1, legjobb.