Infernal - a gonosz még várat magára
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hogy egészen pontosak legyünk: Diffuse Glow! 😉
Q1 rulz... Isten volt hálóban és isten volt szingliben is... nagyon jó hangok és hangulat! Ott még ment Carmackéknak! hihi
Q1 rulz... Isten volt hálóban és isten volt szingliben is... nagyon jó hangok és hangulat! Ott még ment Carmackéknak! hihi
Hát nem tudom, elnézem a képeket, és amikor arra gondolok, hogy nekem meg nagyon tetszik ez a fajta effekt, ez a fényes izé, amit Matyóhímzés Glow-nak mond, akkor az a szó ötlik fel bennem, hogy perverzió. Ez erõs túlzás persze, de nekem akkor is tetszik! :-)P
Ja és igen, neoG, milyen jó játékok is azok!!! 😊)) Ezek közül a Q1 hagyta a legnagyobb nyomot bennem kiskoromban. 😊 Huh!
Ja és igen, neoG, milyen jó játékok is azok!!! 😊)) Ezek közül a Q1 hagyta a legnagyobb nyomot bennem kiskoromban. 😊 Huh!
szerintem nem az a vagány h ha vmi szép hanem hogyha valósághû. egy játéknál persze. és persze szerintem.
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Az nem Motion Blur (az a mozgás elmosása, benne van a nevében is), hanem Glow, ha a ragyogásra gondolsz.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
csak a tököm televan ezzel a hülye effektel...
hatalmas peace szmálylíííí
gyuri gyuri😄 ahányszor hozzászólsz, annyiszor a grafikát minõsíted😄
komolyan semmi gondom Veled, a következõt ne vedd rossz néven, csak poénnak:
néha olyan ingerenciám támad, hogy bezárjalak egy szobába pár játékkal
(Elite,Another World,Doom, ha jól viselkednél kapnál Q1et is,stb...)
és egy pc-cskével (jószívû lennék, kapnál p1-et meg egy voodoot😄)<#taps>#taps>
komolyan semmi gondom Veled, a következõt ne vedd rossz néven, csak poénnak:
néha olyan ingerenciám támad, hogy bezárjalak egy szobába pár játékkal
(Elite,Another World,Doom, ha jól viselkednél kapnál Q1et is,stb...)
és egy pc-cskével (jószívû lennék, kapnál p1-et meg egy voodoot😄)<#taps>#taps>
azaz
ÖÖÖ...Montion Blur? ja tényleg sok van belõle.
a grafja tényleg szép,de egy kicsit nagyon eltúlzott ez a hülye effekt(a nevét nemtom)...