174
Rescue Me
-
#14 első évad végignézve, Jimmy visszatér még v. Tommy elvesztette az "apró afférja" miatt? btw letölthető az egész első évad szinkronosan... igaz én felirattal néztem inkább. -
#13 Én is nagyon remélem. :( -
#12 igen már másodszor. remélem leadják a 2.-at is nemsokára! -
#11 :DD!
Egyébként azt hiszem AXN-en lement az első évad. :( -
#10 na erre asszem rá kell sürgősen néznem, már Denis "i'm an asshole" Leary miatt is -
Miguel125 #9 Beszéltem az első 2 évad felirat készítőjével, és ő azt mondta, hogy csinálná a 3. évadot is, de nem tudja mert nincs hozzá sehol angol felirat amit tudna fordítani/időzíteni. Szóval elvileg várni kell a 3. évad DVD megjelenésére... sajnos... Bár remélem ti is segíenétek angol feliratokat keresni, mert több szem többet lát. :) -
#8 Nekem is az egyik kedvencem ez a sorozat, végignéztem a 2. évadot és most várok hátha lesz valaki olyan jófej hogy csinál a harmadik évadhoz is magyar feliratot... -
#7 Teddy a nagybátyja. :) -
Owned #6 Ez kva jó, egyik kedvenc sorim:)
Mindenkinek ajánlóm, télleg nagyon jó én most a SE 2 EP 05-nél tartok a lassu letöltés miatt de kitartó vagyok:)
Talán ebbe vannak a legjobb karakterek, Tommy a főszereplő nagyon király és a mellékszereplők is jók kedvencem Tommy apja(?) Teddy na az amikor kimegy az utcára kilógo farokkal felszedni az ujságot na az hihetetlen!
Összevissza beszélek,de ezt tényleg érdemes kipróbálni,annyira jó rég röhögtem annyit valamin mint ezen! -
#5 AXN-en nézem, szvsz iszonyat jó. Imádom. Tomy rohadt nagy figura. -
Miguel125 #4 xD
Cuki --> Cukrászda :)))) (már aki érti mire gondolok) -
#3 sori |:-c -
#2 nagy kedvencem a sori, legjobb dráma nem vitás!
aki teheti nézzen bele, hatalmas szövegek vannak benne
torrenten itt-ott megtalálható az 1. és 2. évad amikhez van magyar sub. is
Rescue.Me.S01.DVDRip.XviD-FFNDVD (13 rész ~ 4,45Gb)
Rescue.Me.S02.DVDRip.XviD-TOPAZ (13 rész ~ 4,45GB)
akiknek odaadtam azoknak mind tetszett
+ fav. -
Miguel125 #1 Nagyon jó tűzoltós sorozat "dramedy" stílusban.:)
Eddig 3 évad ment le.
http://www.imdb.com/title/tt0381798/
Eddig aki elkezdte nézni mindenki csak dícséri!
emélem hamarosan jön a magyar felirat a 3. évadhoz is.
Töltsétek, nézzétek, kommenteljltek!!! :)