Lego játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van-e egyáltalán magyar rajongói oldala valamelyik LEGOs játéknak ?
JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Prince of Máté
anyád de jó neked <#gonosz1>

Attila56
Húhhh,lehet megveszem a LEGO Stunt Rally-t vagy a LEGO Islandot 😊
Kiváncsi vagyok rájuk 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
a Lego Star Wars 1 nekem nagyon,a 2-t még én se próbáltam de megvan...de lényegében semmi újjitás nincs benne csak a történet más.....aki jobban tudja az heyettesitsen már ki 😄

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Dragooon
"élõ lego"
te már 21:40-kor kezdesz kómás lenni? 😄D

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Zsolti9014
tényleg jók, bár a Lego SW 2-t nem próbáltam, az 1-et is csak kevés ideig toltam, de pl. a Lego Football Mania Demójával elvoltam, a teljes is jó lehet, jó kis hangulatos játékok, amelyek a kisgyermekkorunkat (vagy csak simán gyermekkort) idézik fel a képernyõn

Hajrá Magyarország!

Attila56
persze majd egy 15 éves gyereket felvesznek nem? 😄
Jah,a Lego Rcer jó volt 😊

akkor kréd a felvételed 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Broafka
gondoltam, azért írtam oda a smile-kat 😊

legelsõ lego-s PC-s játékom a Lego Racer volt, de az tök jó volt 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Attila56
😄 😄 😄 😄
Ehhh,nem dolgozom az EVM-nél....csak mindig nézem hogy mi újj benne 😄

nem azzal van a baj hanem ezt ugy adod itt elõ hogy simán kérhetnél tölük fizetést marketing tevékenység cimszó alatt... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Attila56
egyébként Thanatos mivan azzal ha én szoktam venni EVM-et?Én nem vagyok szenya hogy letöltöm a játékokat netrõl 😄
Megveszem olcsón,aztán jólvan

Attila56
ehhhhhhh......ez a topic nem az élõ LEGO-ról.....hanem a PC-s LEGO játékokról

Broafka
én szerettem kisautót építeni 😄D

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Attila56
ti sose tanultok semmit....ha legalább kipróbálnátok egy ilyet tudnátok hogy ez is jó...még ha gyerekes is

Attila56
ehhh....most miért mondjátok??Vannak olyan játékok PC-re amik lego-k és élvezhetõek. Pl: Lego Racer,Lego Star Wars 1-2 😊

Hrisskar
Hehe, gyermek korom kendvenc játéka😄
Igaz már kinõttem belõle, de ha ismerõsnél elémkerül egy vödör LEGO akkor nem tudom megálni hogy én is beszáljak =D

http://www.todd.extra.hu/

Fresh Duke
Egyet értek. XD<#mf2>

A heavy cost. I pay it gladly.

kemszi2
ha már lego akkor az legyen igazi ne számítógépes<#beka3>
autoszimulator
<#banplz>

.: mobilize.hu :.

EVM marketinges vagyol-e?

<#taps>

Attila56
Eggyet kérnék...megmaradt még 3 db. sima Lóerõ topik.Ami nem lett törölve.Azokat nemtudná valaki törölni??Meghálálnám 😊

Dragooon
nem mi csinájjuk :o

de telleg egyszerûbb lett volna egy EVM topic =() na mindegy sztem hagyjuk majd a modik elintézik

Attila56
<#sir><#sir><#sir><#sir>Lécci ne bannoljatok<#rinya><#rinya><#rinya>

Dragooon
mindkettõre igen <#wink>

Attila56
Jó,jó megértettem,de azért lécci ne szedjeték már le a fejemet 😞 😞 😞 😞

Met
remélem kiharcolod magadnak a bant minnél elõbb

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Attila56
Nyugi,már abbahagytam 😊
De remélem azért megmaradnak a topikok.....

mila69en
akkor nem lenne egyszerübb ha nyitnál egy mondom egy darab EVM-es topicot és oda irogathatnád az összes ilyen cumot?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

NEOreg3
feltehetõleg

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Attila56
Az a vonatos játék nem????
Met miért szokjak le???Akkor bannolni fognak? :S :S

Dragooon
értem xD

Dragooon
én a Lego Loco-val játszottam borzasztóan sokat =D nagyon tetszett 😛

NEOreg3
"roxx" rulz XD

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Met
bazeg 6 topic egy nap?
errõl szokjál le sûrgõsen

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Attila56
nem...nincs kényszerem,csak vannak olyan topikok amik nincsenek 😄 😄 😄 😄

Dragooon
"roxx" kényszer? xD

Attila56
jah az cuki.A Lego Star Warst nyomom most és nagyon tetszik.Ezek a LEGO játékok is tetszenek ami az EVM-ben vannak.Szivesen kipróbálnám õket.De az összeset megvenni 2000 Ft-ért drága 😄 😄
Inkább ha 990 Ft lenne 😊

bertino
topiknyitási kényszer ? 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

NEOreg3
lego racers roxx

mike0013
hehe😊
nekem is tetszenek ezek a kis figurák^^

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Attila56
Sziasztok.Nemtudom mennyiére vagytok járatosak ilyen kis retro játékokban de szerintem ezek a LEGO játékok ezek nagyon cukik.Már csak a Lego Star Wars 1-2-t kéne betenni és már megisvan a kompett LEGO játékok.

http://www.evm.hu/evm2/lego.php?PHPSESSID=aaaf00189ff3eb87601a6d2aecf2f329