Autós újságok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attila889
auto-motor,auto bild az örök favoritok :)

legjobb netes oldalak?

Attila889
hát nem változott semmit..msot 2008-ban kapott újj külsõt az újság mert 60 éves idén az Auto-Motor :)
Viszont az Auto-Bild is marha jó újság.Érdemes venni,csak Sport hírek kénének bele és mégjobb lenne :)

Sajna még mindig semmi hír róla. Egyetlen levelet kaptunk tõlük, amelyben a türelmünket kérik, áprilisban megindult tartalommal és külsõvel újraindul az újság. Május vége van...

Attila56
nem ismerem az újságot.Valami tuning újság? :)

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Üdv! A Vmax magazinról tudtok valamit? Még tavaly õsszel elõfizettük, decemberig jött is, aztán kaptunk egy levelet, hogy szünetelnek, áprilisban jönnek megújulva.

Attila56
újj Autó bild-et megvette már valaki???

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56

Attila56
Bocsi hogy késve mondom de: MEGJELENT A 3-AS számú auto-motor :D
Kpaható az újságárusoknál a jövõhétig :)

Attila56
De úgy lényegében jó újság az Auto Motor.A másik hiba az az hogy az Auto Bild is az Auto Motort reklámmozza.Így csak elvonja a figyelmét magáról.

Attila56
Igen azt tudom én jól hogy megdrágitaná az újságot.Ha most az Auto Motorhoz adnának egy CD-t akkor durván 500 Ft lenne az ára.Én is szeretem a cikkeket amik benne vannak.Csak az a legnagyobb baj még plusszba hogy ügyebár a híreket azt õk a netrõl leszedik vagy pedig más autós újságokból kiírogatják. :S

Taranov
Ha tényleg érdekel a véleményem, én személyszerint butaságnak tartom. Nem akarlak megsérteni, de ez a véleményem.
Fölösleges, mert én mindig is a cikkeket szerettem.
Van, aki élvezi, hogy kap egy CD-t, beteheti a gépbe, és kattingathat, de valószínuleg én lusta is lennék megnézni a tartalmát, ráadásul nem tudom elképzelni, mit rakhatnának rá.
Szerintem csak megdrágítani az újságot.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Attila56
Ha elõfizetsz az Auto Motorra akkor Micheal Schumacher emlékkönyvet kapsz hozzá :)

ngcsnet
asszem én is meg fogom rendelni mostantól

Attila56
Hop ez nem lett jó :S

Attila56
Itt az Auto-Motor 2.-k száma.Már kapható az újságárusoknál :)
http://www.sg.hu/forumkepek/2007_01/automotor1.jpg

Attila56
Felemelték az árát :(
Sajnos 225 Ft lett.És ne bõvült meg semmi se történt vele

Attila56
Nem drága.....csak 199 Ft....igaz én jobban örülnék ha CD-is lenne hozzá,vagy valami.....és mondjuk 400 Ft lenne CD-vel az ára

Harly18
Régen nagyon vettem én is több autós újságot, de mivel manapság nagyon drágák, fõleg úgy, hogy az interneten is ugyanazok fent vannak, így már nem veszek egy újságot sem. :(

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Nem felejtettem el, ma vagy holnap tudok beszkennelni az újságból....

Attila56
szerintetek jóötlet ha CD-is lenne hozzá?

Attila56
jah és az Auto Motor 25-26.-ik száma az 100 oldalas lesz,kiváncsi vagyok mi lesz benne,mert a mostani 24-es nem annyira tetszik :S

Attila56
Sziasztok :)
Megvettem a 24-es számát az Auto-Motornak.És hát..vannak benne érdekes dolgok de a 25-26-osat jobban várom mert benne lesz Schumacher versenypályája,meg stb....és az azért jobban érdekel :D

Attila56
ingyen??Hogyhogy??A Szerkeztõségben dolgozott vagy mi??
Sland akkor minek vetted meg? :D
Azt nehéz eladni

hunbasser
apámnak talán vannak 70-es 80-as évekbeli számok,neki ingyen járt az újság :)

ReaL MaDRid x siempre

Sland
Most dobtam ki a 2003-as 2004-es, 2005-ös és az eddigi 2006-os évad összes számát. Nem tudtam sehol sem egybe eladni :(

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Attila56
jujjj de durva :)
És mostanság nem szoktad venni?

Harly18
Találtam még ezt is. Régi autós újságok vannak beszkennelve...

Harly18
Addig is találtam ezt, ahol kb látni, hogy milyen volt..

Attila56
oké.Köszi,Ezt meghálálom :)

Harly18
Ok, elõbányászom, s amint tudok teszek be képet...

Attila56
van a 70-es évekbõl uto motorod???Húúú fényképezz már le 1-et léccives..érdekel az akkori dessingje,meg minden :)

Csabesz6
járatom vagy 3 éve .én szeretem minõségi és jó árúújság.szvsz:)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Harly18
Nekem nagyon sok ilyen újságom van a 70-es évekbõl...

Attila56
hoppá,bocsi ez kétszer ment el :S :S

Attila56
jaaaa.....igen persze.....pont az mi? :D :D :D
Nekem meg a 2008-as<#nevetes1><#nevetes1><#idiota><#beka3>

Attila56
jaaaa.....igen persze.....pont az mi? :D :D :D
Nekem meg a 2008-as<#nevetes1><#nevetes1><#idiota><#beka3>

Attila56
Pedig én imádom,és 6 éve figyelem már a híreket,meg a sportot benne,meg minden jót,és azért valjuk be elég sok dolog változott :)
Bár.....szerintem mégtöbben vennék ha lenne hozzá mondjuk CD-vagy valami.Hiszen elég sok pénzt kaszálhat az újság ha nagyon sokan veszik Magyarországon :D

0ppika
nekem meg megvan a teljes 2007-es év <#buck>

http://epica.nl

Attila56
óóóó az kár...pedig nekem csak az 1-es kéne és meglenne az egész 2000-es

Qwerty4
sajnálom, pont az nincs meg és ahogy most nézem még a 9 és 11-es sincs:(

Qwerty4

Attila56
nekem a 2001,2002,2003,2004,2005,2006 <#idiota>

ngcsnet
nekem 2003. évfolyam van meg teljesen;)

Attila56
télleg?Az jó :)
Nekem abból csak az 1.része hiányzik.Azt nem adod nekem? :D
Elküldöd Postán úgy hogy én fizetem ki :)

Qwerty4
nekem meg van majdnem az egész 2000-ben megjelent példány, azóta nem vettem 1x sem<#eljen>

Qwerty4

Attila56
ééén?Miért lennék az??Én csak szeretnék róla beszélgetni :D
Ha már senki se nyitott róla topicot akkor itt az idõ :D

ngcsnet
jó újság, én sokáig vettem régen, de nem vagy egy kicsit reklámember?:D

Attila56
Sziasztok.Ez az újság 1948-ban lett alapitva.Kiváncsi lennék milyen volt az akkori Auto Motor újság :)
Magyarország eggyik legovasottabb autós lapja ez.Utána jön az Auto Bild,az A2,stb.......
Most az Auto Motor a 23.-k számnál tart,lassan megjelenik a 24.-k.Már alig várom :)