48
Autós újságok
-
#48 auto-motor,auto bild az örök favoritok :) -
Wolfsnack #47 legjobb netes oldalak? -
#46 hát nem változott semmit..msot 2008-ban kapott újj külsőt az újság mert 60 éves idén az Auto-Motor :)
Viszont az Auto-Bild is marha jó újság.Érdemes venni,csak Sport hírek kénének bele és mégjobb lenne :) -
Vlala #45 Sajna még mindig semmi hír róla. Egyetlen levelet kaptunk tőlük, amelyben a türelmünket kérik, áprilisban megindult tartalommal és külsővel újraindul az újság. Május vége van... -
#44 nem ismerem az újságot.Valami tuning újság? :) -
Vlala #43 Üdv! A Vmax magazinról tudtok valamit? Még tavaly ősszel előfizettük, decemberig jött is, aztán kaptunk egy levelet, hogy szünetelnek, áprilisban jönnek megújulva. -
#42 újj Autó bild-et megvette már valaki??? -
#41 -
#40 Bocsi hogy késve mondom de: MEGJELENT A 3-AS számú auto-motor :D
Kpaható az újságárusoknál a jövőhétig :) -
#39 De úgy lényegében jó újság az Auto Motor.A másik hiba az az hogy az Auto Bild is az Auto Motort reklámmozza.Így csak elvonja a figyelmét magáról. -
#38 Igen azt tudom én jól hogy megdrágitaná az újságot.Ha most az Auto Motorhoz adnának egy CD-t akkor durván 500 Ft lenne az ára.Én is szeretem a cikkeket amik benne vannak.Csak az a legnagyobb baj még plusszba hogy ügyebár a híreket azt ők a netről leszedik vagy pedig más autós újságokból kiírogatják. :S -
#37 Ha tényleg érdekel a véleményem, én személyszerint butaságnak tartom. Nem akarlak megsérteni, de ez a véleményem.
Fölösleges, mert én mindig is a cikkeket szerettem.
Van, aki élvezi, hogy kap egy CD-t, beteheti a gépbe, és kattingathat, de valószínuleg én lusta is lennék megnézni a tartalmát, ráadásul nem tudom elképzelni, mit rakhatnának rá.
Szerintem csak megdrágítani az újságot. -
#36 Ha előfizetsz az Auto Motorra akkor Micheal Schumacher emlékkönyvet kapsz hozzá :) -
#35 asszem én is meg fogom rendelni mostantól -
#34 Hop ez nem lett jó :S
-
#33 Itt az Auto-Motor 2.-k száma.Már kapható az újságárusoknál :)
http://www.sg.hu/forumkepek/2007_01/automotor1.jpg -
#32 Felemelték az árát :(
Sajnos 225 Ft lett.És ne bővült meg semmi se történt vele -
#31 Nem drága.....csak 199 Ft....igaz én jobban örülnék ha CD-is lenne hozzá,vagy valami.....és mondjuk 400 Ft lenne CD-vel az ára -
#30 Régen nagyon vettem én is több autós újságot, de mivel manapság nagyon drágák, főleg úgy, hogy az interneten is ugyanazok fent vannak, így már nem veszek egy újságot sem. :( -
#29 Nem felejtettem el, ma vagy holnap tudok beszkennelni az újságból.... -
#28 szerintetek jóötlet ha CD-is lenne hozzá? -
#27 jah és az Auto Motor 25-26.-ik száma az 100 oldalas lesz,kiváncsi vagyok mi lesz benne,mert a mostani 24-es nem annyira tetszik :S -
#26 Sziasztok :)
Megvettem a 24-es számát az Auto-Motornak.És hát..vannak benne érdekes dolgok de a 25-26-osat jobban várom mert benne lesz Schumacher versenypályája,meg stb....és az azért jobban érdekel :D -
#25 ingyen??Hogyhogy??A Szerkeztőségben dolgozott vagy mi??
Sland akkor minek vetted meg? :D
Azt nehéz eladni -
#24 apámnak talán vannak 70-es 80-as évekbeli számok,neki ingyen járt az újság :) -
#23 Most dobtam ki a 2003-as 2004-es, 2005-ös és az eddigi 2006-os évad összes számát. Nem tudtam sehol sem egybe eladni :( -
#22 jujjj de durva :)
És mostanság nem szoktad venni? -
#21 Találtam még ezt is. Régi autós újságok vannak beszkennelve... -
#20 Addig is találtam ezt, ahol kb látni, hogy milyen volt.. -
#19 oké.Köszi,Ezt meghálálom :) -
#18 Ok, előbányászom, s amint tudok teszek be képet... -
#17 van a 70-es évekből uto motorod???Húúú fényképezz már le 1-et léccives..érdekel az akkori dessingje,meg minden :) -
#16 járatom vagy 3 éve .én szeretem minőségi és jó árúújság.szvsz:) -
#15 Nekem nagyon sok ilyen újságom van a 70-es évekből... -
#14 hoppá,bocsi ez kétszer ment el :S :S -
#13 jaaaa.....igen persze.....pont az mi? :D :D :D
Nekem meg a 2008-as -
#12 jaaaa.....igen persze.....pont az mi? :D :D :D
Nekem meg a 2008-as -
#11 Pedig én imádom,és 6 éve figyelem már a híreket,meg a sportot benne,meg minden jót,és azért valjuk be elég sok dolog változott :)
Bár.....szerintem mégtöbben vennék ha lenne hozzá mondjuk CD-vagy valami.Hiszen elég sok pénzt kaszálhat az újság ha nagyon sokan veszik Magyarországon :D -
#10 nekem meg megvan a teljes 2007-es év -
#9 óóóó az kár...pedig nekem csak az 1-es kéne és meglenne az egész 2000-es