Dogz 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Tanítani-nevelni-jutalmazni.

gamertag: kenobita

Shevchenko
Az Obedience nekem nem változik.Mit kell csinálni hogy változzon?

FORZA MILAN!!!

De mi tortént neked mert nekem a kutynév beíráság megyen és aztán csak vár és semmi nem torténik,és most akkor mukszik neked valamilyen régebbi driverrel vagy mivan?
Hát nekem a legújabb driverrel nem futott.(Geforce 6600 GT)

TommyC
screenshot-ot lécci!

dixitque deus fiat lux

A mentéseket hová rakja nektek ?Van ilyesmi hogy Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Dogz?Már mindent próbáltam drivereket is lecseréltem.
ScarY MAN
nekem megy normalisan...😄

...

Hogy sikerult beinditaniotok nekem beindult be a kutyanév megadásakor csak vár és vár és nem torténik semmi,allig tudok belole kikerulni.Valami otlet?
Ez a vízzel lespriccelõs bünti dolog mókás 😄
Még jó, hogy nincs benne újfundlandi, mert az erre gerjedne és egyfolytában locsolni kellene xD

infidel

Játsz Sims 2 Házi kedvencekkel alias Pets. Ott sok kutyafaj van és jobb.... szal ez szerintem tényleg felejtés... csak röhögtem egyet, mikorfeltörték és kitették azoldalra.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Sir Quno Jedi
Az én kutyám kizabálta az üveggyapotot a szigetelésbõl, beleevett az oltottmészbe aztán még most is itt horkol éppen és egészségesen a sarokban a 1.5 méteres hangfalam mögött. No ezt csinálják utána virtuálisan! Ja és helybõl ugorja át a 2 méteres kerítést...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nektek van ilyen:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Dogz ,mert nekem nincs
Geforce 6200 és a legújabb driver nektek beindult ?Pedig olyan kíváncsi lennék már rá.Mit lehet a probléma?!
ajem kisa
Istenkém!!!!?<#sir>

Itt is van egy kutyaszimulátor 😊

NEOreg3
http://petz.uk.ubi.com/dogz/

media-nál a 2-es gombokkal nézhetitek meg a PC-s verzió videóját és képeit

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dragooon
😄 az jó lehet. na de télleg! képt

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

TrIp
beszarás.... tegyetek má be képet, tényleg kiváncsi vagyok rá XD

NEOreg3
változtathatod a falak színét, meg vehetsz új bútorokat a rendes házba

emberek nincsenek a játékban

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dragooon
képek: mondjuk saját galériába feltöltesz párat és onnan (de utána ne töröld ki, mert nem lesz látható), vagy keresel egy képfeltöltõs honlapot

egyébként ha 5 kutyafajta van, egyértelmû: késõbb jönnek a rohadt kiegészítõk xD az pedig nem szép dolog

a házberendezéssel kapcsolatban: a kutyaházat vagy a jónagy házat lehet berendezni? emberek vannak a játékban?

Milyen videókártyád van?Milyen driver?

Hát a játékban kutyát lehet nevelni,sajnos csak 5 féle van az elején(nem tudom lesz-e több,de az 5-ben rohadt sok volt),lehet tanítani,etetni,különbözõ felszerelést venni,tanítani és a házat is be lehet rendezni,teljesen 3D,lehet nézelõdni is.Elég jó kutyaszimulátor,de nekem kicsit az 5 jobban tetszett,de ezzel még nem sokat játszottam,képeket hova tok felrakni,ahonnan linkelhetek be?

NEOreg3
nem (vettem eddig észre)

Itt vitatkoztok ahellyett hogy a játék beindátására mondanátok valamilyen megoldást mert a név megadása után megáll és nem megy továbba játék valaki mondhatna valmi otletet.Xp-m van Sp2-vel angol nyelvet tettem be a gameba és megáll az elején.
Dragooon
a játékban hullik az állatok szõre? :|

NEOreg3
Catz 6 roxx 😄

bár van igazi nagyonaranyos perzsacicám, azért mégsem hozza vissza a labdát, meg nem tudom mivel öltöztetni, itt mindezt megtehetem! XD

Dragooon
de az 5000 ft akkor is nevetséges ár ^^

Dragooon
nemnem

figy mindig van egy-két ember, aki kifejezi a nemtetszését, olyan formában, hogy az szidásnak néz ki :c
legyen meg az 500 (asszem ennyi kell) hozzászólás, és törölgethetsz.
egyébként ha van kedved írhatnál róla egy-két gondolatot is akár, vagy képeket is beszúrhatsz, hátha valakinek megtetszik 😄

Most minek kell ide jönni és szidni a játékot?Én sem megyek azokba a topicokba szidni a játékokat amelyikek nem tetszenek!

Fido4life
pfff kibaszott dedós... nem értem mért nem lehet már egy komoly kutyás filmet vagy játékot csinálni...

Harly18
Ez olyan, mint a tamagocsi? <#idiota>

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Nekünk törpesnacink van és tök jó arc.

antijuve
az kutya???pfff😊)

ups and downs

Dragooon
nemtom mit csodálkozom.. francia :c

Dragooon
vegyetek törpeuszkárt 10000 forint, borzasztóan aranyos és szeretetben és hûségben visszakapod mindazt, amit adsz neki
szó szerint: az enyém pl összehányta a házat, miután disznósajtot kapott 😄
virtuális kutya.. nyehh
szvsz virtuálisan eldobod a labdát virtuálisan visszahozza 3 nap múlva kuka ^^

Nekem se a Catz6 se a Dogz6 nem akar beibdulni.Segítsetek a gyerekeimnek szeretném beindítani
van olyan is ám, h "Catz6!"😄DDD Komoly!

AS😄ADsadasddd

😄DDDD

miilann
:c

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

SötétBarom
Nemtom mi a para a virtuálizs kutákkal..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ti lányok vagytok vagy ratyik?

A 6-ban?

én nem sikerult teljesen elindítanom mikor beiroma kutya nevét és adoptálom nem akar tovább menni csak vár és vár,és nem akar tovább futni allig tudok visszakerulni a windowsba.Valami otle a Catz ugyan azt csinálja
Sziasztok,azért nyitottam a témát,mert jó játék,és biztos vannak akik szívesen játszanak vele,hivatalos honlap:http://petz.uk.ubi.com/dogz/ ,már megjelent,eredetiben 5000 FT,tehát nem drága,másoltban még olcsóbb.