Dogz 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még jó, hogy nincs benne újfundlandi, mert az erre gerjedne és egyfolytában locsolni kellene xD
infidel
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
media-nál a 2-es gombokkal nézhetitek meg a PC-s verzió videóját és képeit
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
emberek nincsenek a játékban
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
egyébként ha 5 kutyafajta van, egyértelmû: késõbb jönnek a rohadt kiegészítõk xD az pedig nem szép dolog
a házberendezéssel kapcsolatban: a kutyaházat vagy a jónagy házat lehet berendezni? emberek vannak a játékban?
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
bár van igazi nagyonaranyos perzsacicám, azért mégsem hozza vissza a labdát, meg nem tudom mivel öltöztetni, itt mindezt megtehetem! XD
figy mindig van egy-két ember, aki kifejezi a nemtetszését, olyan formában, hogy az szidásnak néz ki :c
legyen meg az 500 (asszem ennyi kell) hozzászólás, és törölgethetsz.
egyébként ha van kedved írhatnál róla egy-két gondolatot is akár, vagy képeket is beszúrhatsz, hátha valakinek megtetszik 😄
szó szerint: az enyém pl összehányta a házat, miután disznósajtot kapott 😄
virtuális kutya.. nyehh
szvsz virtuálisan eldobod a labdát virtuálisan visszahozza 3 nap múlva kuka ^^
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ