45
Dogz 6:kutyanevelgetős játék az Ubi-tól
-
#45 Tanítani-nevelni-jutalmazni. -
#44 Az Obedience nekem nem változik.Mit kell csinálni hogy változzon? -
Tockos #43 De mi tortént neked mert nekem a kutynév beíráság megyen és aztán csak vár és semmi nem torténik,és most akkor mukszik neked valamilyen régebbi driverrel vagy mivan? -
Crazy Mate #42 Hát nekem a legújabb driverrel nem futott.(Geforce 6600 GT) -
#41 screenshot-ot lécci! -
Tockos #40 A mentéseket hová rakja nektek ?Van ilyesmi hogy Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Dogz?Már mindent próbáltam drivereket is lecseréltem. -
#39 nekem megy normalisan...:D
-
Tockos #38 Hogy sikerult beinditaniotok nekem beindult be a kutyanév megadásakor csak vár és vár és nem torténik semmi,allig tudok belole kikerulni.Valami otlet? -
Miguel125 #37 Ez a vízzel lespriccelős bünti dolog mókás :D
Még jó, hogy nincs benne újfundlandi, mert az erre gerjedne és egyfolytában locsolni kellene xD -
Dexantreal #36 Játsz Sims 2 Házi kedvencekkel alias Pets. Ott sok kutyafaj van és jobb.... szal ez szerintem tényleg felejtés... csak röhögtem egyet, mikorfeltörték és kitették azoldalra. -
#35 Az én kutyám kizabálta az üveggyapotot a szigetelésből, beleevett az oltottmészbe aztán még most is itt horkol éppen és egészségesen a sarokban a 1.5 méteres hangfalam mögött. No ezt csinálják utána virtuálisan! Ja és helyből ugorja át a 2 méteres kerítést... -
Tockos #34 nektek van ilyen:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Dogz ,mert nekem nincs -
Tockos #33 Geforce 6200 és a legújabb driver nektek beindult ?Pedig olyan kíváncsi lennék már rá.Mit lehet a probléma?! -
#32 Istenkém!!!!? -
CéZé #31 Itt is van egy kutyaszimulátor :) -
#30 http://petz.uk.ubi.com/dogz/
media-nál a 2-es gombokkal nézhetitek meg a PC-s verzió videóját és képeit -
#29 :D az jó lehet. na de télleg! képt -
#28 beszarás.... tegyetek má be képet, tényleg kiváncsi vagyok rá XD -
#27 változtathatod a falak színét, meg vehetsz új bútorokat a rendes házba
emberek nincsenek a játékban -
#26 képek: mondjuk saját galériába feltöltesz párat és onnan (de utána ne töröld ki, mert nem lesz látható), vagy keresel egy képfeltöltős honlapot
egyébként ha 5 kutyafajta van, egyértelmű: később jönnek a rohadt kiegészítők xD az pedig nem szép dolog
a házberendezéssel kapcsolatban: a kutyaházat vagy a jónagy házat lehet berendezni? emberek vannak a játékban? -
Crazy Mate #25 Milyen videókártyád van?Milyen driver? -
Crazy Mate #24 Hát a játékban kutyát lehet nevelni,sajnos csak 5 féle van az elején(nem tudom lesz-e több,de az 5-ben rohadt sok volt),lehet tanítani,etetni,különböző felszerelést venni,tanítani és a házat is be lehet rendezni,teljesen 3D,lehet nézelődni is.Elég jó kutyaszimulátor,de nekem kicsit az 5 jobban tetszett,de ezzel még nem sokat játszottam,képeket hova tok felrakni,ahonnan linkelhetek be? -
#23 nem (vettem eddig észre) -
Tockos #22 Itt vitatkoztok ahellyett hogy a játék beindátására mondanátok valamilyen megoldást mert a név megadása után megáll és nem megy továbba játék valaki mondhatna valmi otletet.Xp-m van Sp2-vel angol nyelvet tettem be a gameba és megáll az elején. -
#21 a játékban hullik az állatok szőre? :| -
#20 Catz 6 roxx :D
bár van igazi nagyonaranyos perzsacicám, azért mégsem hozza vissza a labdát, meg nem tudom mivel öltöztetni, itt mindezt megtehetem! XD -
#19 de az 5000 ft akkor is nevetséges ár ^^ -
#18 nemnem
figy mindig van egy-két ember, aki kifejezi a nemtetszését, olyan formában, hogy az szidásnak néz ki :c
legyen meg az 500 (asszem ennyi kell) hozzászólás, és törölgethetsz.
egyébként ha van kedved írhatnál róla egy-két gondolatot is akár, vagy képeket is beszúrhatsz, hátha valakinek megtetszik :D -
Crazy Mate #17 Most minek kell ide jönni és szidni a játékot?Én sem megyek azokba a topicokba szidni a játékokat amelyikek nem tetszenek! -
#16 pfff kibaszott dedós... nem értem mért nem lehet már egy komoly kutyás filmet vagy játékot csinálni... -
#15 Ez olyan, mint a tamagocsi? -
Szeszmester #14 Nekünk törpesnacink van és tök jó arc. -
#13 az kutya???pfff:)) -
#12 nemtom mit csodálkozom.. francia :c -
#11 vegyetek törpeuszkárt 10000 forint, borzasztóan aranyos és szeretetben és hűségben visszakapod mindazt, amit adsz neki
szó szerint: az enyém pl összehányta a házat, miután disznósajtot kapott :D
virtuális kutya.. nyehh
szvsz virtuálisan eldobod a labdát virtuálisan visszahozza 3 nap múlva kuka ^^ -
Tockos #10 Nekem se a Catz6 se a Dogz6 nem akar beibdulni.Segítsetek a gyerekeimnek szeretném beindítani -
Lyan Kyj #9 van olyan is ám, h "Catz6!":DDDD Komoly! -
Csesza #8 AS:DADsadasddd -
Csesza #7 :DDDDD -
#6 :c