GOD HAND PS2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Afe
na, én is elkezdtem ezt a püfölõs játékot, és eddig nagyon tetszik.
most vertem le másodjára azt a kövér szivaros bosst a temetõben.
normal fokozaton nem olyan nehéz szerintem, bár lehet hogy még ezután fog bekeményíteni a game.
egy helyen idõztem el egy kicsit, ahol 3 boss jött egymás után (tüskésbunkós kezû dagi, egy késes vékony meg az ostoros picsa)

jól vettem észre, hogy védekezni egyáltalán nem lehet?

aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ha megjelenik egy démon, és nem egyedül vagy, akkor el kell gyorsan futni. Úgy vettem észre, hogy ilyenkor a többiek sem jönnek közel (hacsak Te nem esel/dodge-olsz eléjük), és megvárják, amíg Te és a démon megoldjátok a problémáitokat.

Így meg 1-1 van csak, és azt lehet kezelni tök jól. Nekem csak a szigonyos démonnal van gondom. Arra el kell lõnöm a God Hand-et is, meg még rulette-eket is. De majd kidolgozok arra is valamit. Az a durva a játékban, hogy mindent lehet, csak skill kell.

www.youtube.com/aabyssx

Seth
a rohadék démonok ne lennének benne(max vmi pályaelválasztó ellenfélként). Úgydeúgy útálom amikor leverek 5 manyust,abból 100%, hogy egyik démon lesz. Annál rosszabb nincs, mint amikor fõellenségek közben is átalakul egy-egy

PSN ID.: Beegabor

aabyssx
Ezeket a user review-kat nézzétek meg! Csupa 8-9/10. Az IGN meg adott rá 3/10-et. Azóta darabokra szedték a reviewer-t.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ez a játék annyira, de annyira alul lett értékelve!

Mindenki, aki kihagyta, és nem futamodik meg azonnal egy kicsit (kurvára 😉 nehéz játéktól PRÓBÁLJA KI!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
EZ a srác HARD-on (OMG) veri meg az elsõ Devil Hand-et (majdnem bele is hal).

Úgy vettem észre, hogy 2-3 hit gyors kombo, guard breaker, backflip a taktikája. Néha még akkor is megcsinálja véletlenül a backflip-et, amikor a guar break betalál és lehetne azonnal büntetni. 😄

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Húzós a srác, de meg lehet csinálni.

Az összes roulette-et ellövöm rá, a legtöbb damage-esekkel. Ahogy a tension megvan, god hand, és combo. Ha van lehetõség pummel-re, akkor nem szabad kihagyni.

Ha nincs már rulette, akkor combo, mint állat.
Ha elkezd védeni, akkor guard break + juggle + combo.
Ha elkezdi duck-olni a combo-t, akkor backflip-backflip+dash attack.
Ha elkezd "pirosozni", akkor backflip-backflip-pucolás-evade.
Ha hibázol, az szopás. Ez a játék nem tûri meg. 😉

A "köcsögöket" hozzá szoktam vagdosni, hátha van bennük valami, ami egy kicsit meghosszabbítja az életemet, vagy olcsó damage-et ad.

Amúgy az elsõ Devil Hand csatánál elég csak félig levinni az életerejét. 😉

Tehát ahogy van tension, meg tele rulette, akkor god trigger, aztán add neki a legerõsebb rulette-eket! Ha vannak jó póvás rulett-jeid, akkor ez már majdnem meg is van.

www.youtube.com/aabyssx

Seth
én is azon vittem de a másik god hand-es csávónál feladtam(elsõ harc vele, nemtom lesz e még), van vmi jó taktikád ellene?

aabyssx
Normal. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Seth
Grat, milyen fokozaton?

aabyssx
Végigvittem! OMG, tényleg végigvittem!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem, én csak simán "számítógépes" vagyok. Nekem attól jó a kéztechnikám. 😄😄😄

www.youtube.com/aabyssx

Lány vagy? Nekik jó a kéztechnikájuk 😉 😄

aabyssx
Nem tudom, hogy miért, de állati jó vagyok ebben a játékban! 😄😄😄
Stage 7-nél szinte alig halok meg, és a boss-okat kb. 3. retry után simán kinyírom. Tök jó! 😊

www.youtube.com/aabyssx

Seth
ugyanaz a kategória nálam mint a devil may cry. Ha megtanulsz vele játszani és kiismered a mozgásokat, az ellenfeleket porig lehet alázni. Na én itt még nem tartok..

aabyssx
Mondhatni nem könnyû. De úgy tûnik, hogy játszható baromira. Csak éppen szinte függõleges a tanulógörbéje. 😄

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
http://www.ijigg.com/songs/V2BAAB7PD

😉

www.youtube.com/aabyssx

Most én is pihentetm 😊

Seth
ez egy bezsarás nehéz játék...
bevallom feladtam asszem a 6. v 7. pályán(boss a másik god handes manus), normálon mentem, de vmi bõdületesen szivatott a köcsög gép

aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Beszarás jó játék! Gyöngy a disznóknak effektus.

expert play

www.youtube.com/aabyssx

Én is most "vettem" meg. Nagyon élvezetes, pörgõs, könnyen irányítható játék. Bika/sovány/csaj-nál járok. Kemények 😊
Volt egy nagy dagi (szivaros), ott is sokat szívtam.
Az ízi fokozat soxor nem is olyan ízi.

Mindenkinek hali!
Nekem megvan a game de a b.nöm öccse nyomja és kb 10-11óra latt jutott a végére és itt hát van egy föellenség vagyis 2.egy hapi akinek szintén"istenes" a keze meg valami ördögféle!
Igy hát adódik a kérdésem a tapasztaltabb játékosoktól: HOGY A HALÁLBAN LEHET KINYÚVASZTANI!??
Seth
én a 6. pályán vagyok, csaj kb 3x-ra sikerült. Próbálj gyors mozdulatokat beállítani a kombóba , így sokáig fog tartani,mivel azok elég gyengék, de nekem így sikerült. Ketrecben lévõket meg érdemes leverni, de csak akkor ha nem sok energiát vesztessz ellenük. A töltõkért megéri. Amúgy undorító módon csal soxor gép

tyler82
Ez a cirkuszi picsa nem megy... Valakinek sikerült már likvidálni?? Nem elég hogy a szivekkel kutyává varázsol de ha közel mész hozzá csaló módon sokkal gyorsabb lesz nálad és nem enged egy csomó ütést/rúgást bevinni!! Pl. csinálok egy rugást ami betalál de nála semmi nem történik!!! Csal a program vagy nem tudom...A ketrecben meg az extrákat nem lehet megszerezni mert rádcsukja a rácsot és jönnek a csatlósok...
Na mind1 szóval eléggé gáz.
Akinek megvolt szóljon hogyan sikerült leölni.
<#nemtudom><#conf>

A smooth sea never made a skillfull sailor

tyler82
Aha. Tehát ha gyakran nyomkodom a gombot(cukkolok) akkor nem fog csökkeni??
Én a következõ moveoket használom: Mute kick:15öt sebez lefekszik töle a tag meg lehet taposni. Left Roundhouse:18at sebez és megtándorodik tõle egy nagyobb darab tulok is. (Ilyen volt a szivaros góré is akit ezzel a módszerrel lehetett likvidálni) Barrel roll kick: 25öt sebez. Ettõl padlót fog aki bekapja. Lehet taposni. 😊 High side kick:10et sebez ez egy sima rúgás. Knee strike: 9et sebez. Sima térdelés. Nem nagyon használom.
A Roulette-nél van a La bomba ami jó bár keveset sebez. Egy orbos cucc. Amit viszont ajánlok hogy vegyél a Dragon Kick és a Wild Pitch. Ezek már komolyab cuccok két orbosak (lilák). Az elsõt különösen ajánlom egy csomó életerõt levesz!!

Seth
hát épp az a lényege annak a level dolognak hogy ne legyen egyszerû, folyamatosan csökken. Cukkolással lehet szinten tartani (L2 asszem). Dagi meg a csaj pite, én ezt a bumerángost utálom,mindíg õrá nyomom el az extrákat. Melyik résznél vagy,amikor egyenként jönnek vagy amikor egyszerre (illetve a csaj akkor száll be ha vmelyiket már kinyírtad, úgyhogy végülis egyszerre 2 vel kell)?? Már majdnem felrobbantam,amikor még 2. alkalom után is azt mondták, hogy még visszatérnek,már elõre féltem a köv csatától,de szerencsére nem látjuk õket viszont 😄(nem lövöm le a poént)
Te milyen kombókat állítottál be? Nekem eddíg mindíg úgy volt, hogy az uccsó egy lábsöprés, ilyenkor elvágódnak,meg lehet õket taposni

tyler82
Ja de direkt ettõl (is) válik nehezebbé a játék. Végre nem egy két délutános kaland!! Amúgy én pont ott akadtam L (a dagi bikának öltözött idióta, a sovány majom meg a csaj) azokat hogyan ölted le?? A csajszinál amikor félpowernél van mindig meghalok. A roulette-t érdemes a csajra tartogatni és van egy "kétkártyás" támadás az majdnem leveszi a felét neki.
De a szintlépésnél neked nem ugrik vissza?!?! Én még mindig a Level 1nél vagyok mert ahogy szintet lépek és bekapok egy találatot LEVEL DOWN! lesz és visszadob!!

Ettõl függetlenül nekem nagyon bejön a game!!
<#falbav>

Seth
ez a játék annyira, de annyira....beteg ^^
asszem 5. pályán vagyok, normálban, hát volt 1-2 izzasztó pálya benne (meg ellenség,legfõképp az a 3 idióta- a nagydarab,a sovány-magas meg a csaj)
A legidegesítõbb az hogy néha 1-2 ellenfél átmegy démonba, na azok nem kellettek volna bele, mindíg a legrosszabb helyzetekben képesek feltûnni

Laky
Semmi bajom a neveddel, csak a hozzáállás...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Checkerboy
Vagy csak nem tetszik neked a nevem?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Laky
Talán érdekel téged is a játék, vagy csak bejöttél neki udvarolni?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Checkerboy
Lol xD

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
ROFL OMG xD

ajem kisa
omg<#nemtudom>

SHADOWEYES7
omg..<#ticking>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tyler82
Oké. Azt hittem már a megoldás. Valami cucc a gameban.
Szóval tud valaki segíteni??

Oh My God... magyarul úristen <#idiota>

tyler82
Mi a bré az az omg???

Brolly
omg<#idiota>

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Checkerboy
Szép kis kezdõ üzenet..

tyler82
Valaki tudja hogy harc közben amikor szintet lépek LEVEL UP! felirat jelenik meg de ha betalálnak visszaesik LEVEL DOWN! lesz.
De ha LEVEL UP! után nem találnak be egy ideig akkor se marad meg, a legközelebbi sérüléskor LEVEL DOWN! lesz megint és visszaesek 1es szintre. Hogyan lehet ezt megakadályozni??
Amúgy nagyon bitang a game. Nekem nagyon bejön.
<#fejvakaras><#falbav><#fejvakaras><#fejvakaras>
Szóval aki tudja segítsen lécce.

← ElőzőOldal 2 / 2