94
God Hand
  • Afe
    ja kösz, akkor érdemes felfelé tornászni.

most nyomtam le a devilhand-es faszit, nem is volt olyan nehéz(3x-ra összejött), mert csak a fél életét kellett leszedni. persze a végén csak annyi életem maradt, hogy ha még 1-et rámver fekszem :)
  • aabyssx
    Level: ha jól játszol, akkor megszivat a gép.

Ha sztájlis vagy (dodge-olsz támadásokat, pöfölöd az ellenfeleket és nem kapsz be találatot), akkor megy fel. Van 1-2-3-die. Level 3 és die-nál az ellenfelek már szinte mindent evade-elnek, vagy blokkolnak, és úgy büntetnek, hogy egy találat tőlük simán leveszi az életerő felét.

Viszont minél többször érsz el magas level-t, annál több a pálya végén a bonus. Annyira sokkal-sokkal több, hogy én második végigvitelre (amiben sok level 3 és die volt) pár pálya után megvettem a legerősebb mozdulatokat és roulette-eket. Szóval megéri.
  • Afe
    ez a level dolog még egy kicsit homály. mire is jó ez valojában? mert nálam néha felmegy 2. szintre, de bekapok néhány fülest aztán már újra LV1. gondolom, hogy erősebb vagyok akkor meg ilyesmi.

hehe, most jöttem rá, hogy ha 2x tolom előre az irányt akkor fut igazán.
    kicsit kényelmetlen, nem hiába a digital gombokkal tudtam csak Tekkenelni anno :D
  • aabyssx
    > előjön a levert ellenségből a démon vagy mi, aztán az baszott kemény ellenfél

Kemény, de legalább egyedül van, és olyankor a többiek békén hagynak, ha egy kicsit távolabb állnak. És 1 démon jobb, mint 3 thug level die-on. ;)

> nem érdemes számítani a restartnál hogy megint lesz ott kaja, mert tuti nem.

Restart-nál?!? Akkor lemegy a level!
    (Amúgy magasabb level-nél szinte egyáltalán nincs kaja. De halál után esik egyet a level, úgyhogy nagyobb valószínűséggel találsz kaját.)

> iszonyat bénán fordul a karakter, néha ez a halálomat is okozza

Én csak 180 fokot használok. Amúgy meg csak a jobb gombát, meg a futást. Forgolódásra nincs idő. :D

> jól jönne egy távolsági támadás, remélhetőleg majd lesz ilyesmi technika a későbbiekben

A roulette-ek között van távolsági is.

> ja és néha csinálok olyat, hogy futok és hirtelen előre ugrok támadó szerüen, de ezt még direkt nem tudtam előcsalni

Emlékeim szerint:
    futás közben [] = előre tigrisbukfences támadás
    futás közben /\ = ugró rugás
    futás közben X = becsúszás

• Afe
    hát az túlzás hogy megy, inkább megyeget.
    ugyan még egyiket se vittem végig, de a DMC3-DMD és a GOW2-TITAN után már nem okozott nagy meglepetést a játék nehézsége (eddig):D

köcsögség hogy néha előjön a levert ellenségből a démon vagy mi, aztán az baszott kemény ellenfél, ráadásul tök random az egész.
    szar még hogy a gyümölcsöket nem lehet tartalélkolni, ja és itt is bejön a random szivatás, tehát nem érdemes számítani a restartnál hogy megint lesz ott kaja, mert tuti nem.
    utálom még hogy iszonyat bénán fordul a karakter, néha ez a halálomat is okozza. meg amikor sunyin "megadja magát" az ellen és leűll a földre, ott az esetek többségében megszívom pedig igyekszem felrugni.
    jól jönne egy távolsági támadás, remélhetőleg majd lesz ilyesmi technika a későbbiekben.
    ja és néha csinálok olyat, hogy futok és hirtelen előre ugrok támadó szerüen, de ezt még direkt nem tudtam előcsalni :)

mindezek az apróságok ellenére a játék nagyon szuper, és élvezetes.
  • aabyssx
    Duchebags! :D
  • Seth
    2. alkalommal kettő jön ellened egyszerre, egyiket levered beszáll az ostoros csaj is aki eddíg fentről leste a meccset
    Ja amúgy a legidegesítőbb boss az a 4-5 power rangerses törpe, na azoktól kihullott a hajam (bár elsőre sikerült de volt vagy 20 perc mire végeztem velük)
  • aabyssx
    A 3 hülye szerintem nem olyan gáz, mivel egyenként jönnek. Így pedig sokkal-sokkal gyengébbek, mint a "nagy" boss-ok. Kaja meg van a ládákban (szerencsés esetben).
  • Seth
    szerintem Elvis mindkétszer könnyű, elsőre megvolt, nekem inkább azzal a 3 hülyével gyűlt meg a bajom a második alkalommal(10x biztos nekik mentem mire sikerült ^^), főleg az a bumerángos köcsög
  • aabyssx
    Hát, ha a második Elvis-nél még nem nehéz, akkor neked megy. :)

Védés nincs. Csak a jobb gombás kitérések.
  • Afe
    na, én is elkezdtem ezt a püfölős játékot, és eddig nagyon tetszik.
    most vertem le másodjára azt a kövér szivaros bosst a temetőben.
    normal fokozaton nem olyan nehéz szerintem, bár lehet hogy még ezután fog bekeményíteni a game.
    egy helyen időztem el egy kicsit, ahol 3 boss jött egymás után (tüskésbunkós kezű dagi, egy késes vékony meg az ostoros picsa)

jól vettem észre, hogy védekezni egyáltalán nem lehet?
  • aabyssx
    *SPOILER*

Best evah creditz roll!
  • aabyssx
    Ha megjelenik egy démon, és nem egyedül vagy, akkor el kell gyorsan futni. Úgy vettem észre, hogy ilyenkor a többiek sem jönnek közel (hacsak Te nem esel/dodge-olsz eléjük), és megvárják, amíg Te és a démon megoldjátok a problémáitokat.

Így meg 1-1 van csak, és azt lehet kezelni tök jól. Nekem csak a szigonyos démonnal van gondom. Arra el kell lőnöm a God Hand-et is, meg még rulette-eket is. De majd kidolgozok arra is valamit. Az a durva a játékban, hogy mindent lehet, csak skill kell.
  • Seth
    a rohadék démonok ne lennének benne(max vmi pályaelválasztó ellenfélként). Úgydeúgy útálom amikor leverek 5 manyust,abból 100%, hogy egyik démon lesz. Annál rosszabb nincs, mint amikor főellenségek közben is átalakul egy-egy
  • aabyssx
    Ezeket a user review-kat nézzétek meg! Csupa 8-9/10. Az IGN meg adott rá 3/10-et. Azóta darabokra szedték a reviewer-t.
  • aabyssx
    Ez a játék annyira, de annyira alul lett értékelve!

Mindenki, aki kihagyta, és nem futamodik meg azonnal egy kicsit (kurvára ;) nehéz játéktól PRÓBÁLJA KI!
  • aabyssx
    EZ a srác HARD-on (OMG) veri meg az első Devil Hand-et (majdnem bele is hal).

Úgy vettem észre, hogy 2-3 hit gyors kombo, guard breaker, backflip a taktikája. Néha még akkor is megcsinálja véletlenül a backflip-et, amikor a guar break betalál és lehetne azonnal büntetni. :D
  • aabyssx
    Húzós a srác, de meg lehet csinálni.

Az összes roulette-et ellövöm rá, a legtöbb damage-esekkel. Ahogy a tension megvan, god hand, és combo. Ha van lehetőség pummel-re, akkor nem szabad kihagyni.

Ha nincs már rulette, akkor combo, mint állat.
    Ha elkezd védeni, akkor guard break + juggle + combo.
    Ha elkezdi duck-olni a combo-t, akkor backflip-backflip+dash attack.
    Ha elkezd "pirosozni", akkor backflip-backflip-pucolás-evade.
    Ha hibázol, az szopás. Ez a játék nem tűri meg. ;)

A "köcsögöket" hozzá szoktam vagdosni, hátha van bennük valami, ami egy kicsit meghosszabbítja az életemet, vagy olcsó damage-et ad.

Amúgy az első Devil Hand csatánál elég csak félig levinni az életerejét. ;)

Tehát ahogy van tension, meg tele rulette, akkor god trigger, aztán add neki a legerősebb rulette-eket! Ha vannak jó póvás rulett-jeid, akkor ez már majdnem meg is van.
  • Seth
    én is azon vittem de a másik god hand-es csávónál feladtam(első harc vele, nemtom lesz e még), van vmi jó taktikád ellene?
  • aabyssx
    Normal. ;)

• Seth
    Grat, milyen fokozaton?
  • aabyssx
    Végigvittem! OMG, tényleg végigvittem!
  • aabyssx
    Nem, én csak simán "számítógépes" vagyok. Nekem attól jó a kéztechnikám. :D:D:D
  • Flower
    Lány vagy? Nekik jó a kéztechnikájuk ;) :D
  • aabyssx
    Nem tudom, hogy miért, de állati jó vagyok ebben a játékban! :D:D:D
    Stage 7-nél szinte alig halok meg, és a boss-okat kb. 3. retry után simán kinyírom. Tök jó! :)
  • Seth
    ugyanaz a kategória nálam mint a devil may cry. Ha megtanulsz vele játszani és kiismered a mozgásokat, az ellenfeleket porig lehet alázni. Na én itt még nem tartok..
  • aabyssx
    Mondhatni nem könnyű. De úgy tűnik, hogy játszható baromira. Csak éppen szinte függőleges a tanulógörbéje. :D
  • aabyssx
    http://www.ijigg.com/songs/V2BAAB7PD

;)
  • Flower
    Most én is pihentetm :)
  • Seth
    ez egy bezsarás nehéz játék...
    bevallom feladtam asszem a 6. v 7. pályán(boss a másik god handes manus), normálon mentem, de vmi bődületesen szivatott a köcsög gép
  • aabyssx
    Egy másik durva gameplay.
  • aabyssx
    Beszarás jó játék! Gyöngy a disznóknak effektus.

expert play
  • Flower
    Én is most "vettem" meg. Nagyon élvezetes, pörgős, könnyen irányítható játék. Bika/sovány/csaj-nál járok. Kemények :)
    Volt egy nagy dagi (szivaros), ott is sokat szívtam.
    Az ízi fokozat soxor nem is olyan ízi.
  • megalodon
    Mindenkinek hali!
    Nekem megvan a game de a b.nöm öccse nyomja és kb 10-11óra latt jutott a végére és itt hát van egy föellenség vagyis 2.egy hapi akinek szintén"istenes" a keze meg valami ördögféle!
    Igy hát adódik a kérdésem a tapasztaltabb játékosoktól: HOGY A HALÁLBAN LEHET KINYÚVASZTANI!??
  • Seth
    én a 6. pályán vagyok, csaj kb 3x-ra sikerült. Próbálj gyors mozdulatokat beállítani a kombóba , így sokáig fog tartani,mivel azok elég gyengék, de nekem így sikerült. Ketrecben lévőket meg érdemes leverni, de csak akkor ha nem sok energiát vesztessz ellenük. A töltőkért megéri. Amúgy undorító módon csal soxor gép
  • tyler82
    Ez a cirkuszi picsa nem megy... Valakinek sikerült már likvidálni?? Nem elég hogy a szivekkel kutyává varázsol de ha közel mész hozzá csaló módon sokkal gyorsabb lesz nálad és nem enged egy csomó ütést/rúgást bevinni!! Pl. csinálok egy rugást ami betalál de nála semmi nem történik!!! Csal a program vagy nem tudom...A ketrecben meg az extrákat nem lehet megszerezni mert rádcsukja a rácsot és jönnek a csatlósok...
    Na mind1 szóval eléggé gáz.
    Akinek megvolt szóljon hogyan sikerült leölni.
  • tyler82
    Aha. Tehát ha gyakran nyomkodom a gombot(cukkolok) akkor nem fog csökkeni??
    Én a következő moveoket használom: Mute kick:15öt sebez lefekszik töle a tag meg lehet taposni. Left Roundhouse:18at sebez és megtándorodik tőle egy nagyobb darab tulok is. (Ilyen volt a szivaros góré is akit ezzel a módszerrel lehetett likvidálni) Barrel roll kick: 25öt sebez. Ettől padlót fog aki bekapja. Lehet taposni. :) High side kick:10et sebez ez egy sima rúgás. Knee strike: 9et sebez. Sima térdelés. Nem nagyon használom.
    A Roulette-nél van a La bomba ami jó bár keveset sebez. Egy orbos cucc. Amit viszont ajánlok hogy vegyél a Dragon Kick és a Wild Pitch. Ezek már komolyab cuccok két orbosak (lilák). Az elsőt különösen ajánlom egy csomó életerőt levesz!!
  • Seth
    hát épp az a lényege annak a level dolognak hogy ne legyen egyszerű, folyamatosan csökken. Cukkolással lehet szinten tartani (L2 asszem). Dagi meg a csaj pite, én ezt a bumerángost utálom,mindíg őrá nyomom el az extrákat. Melyik résznél vagy,amikor egyenként jönnek vagy amikor egyszerre (illetve a csaj akkor száll be ha vmelyiket már kinyírtad, úgyhogy végülis egyszerre 2 vel kell)?? Már majdnem felrobbantam,amikor még 2. alkalom után is azt mondták, hogy még visszatérnek,már előre féltem a köv csatától,de szerencsére nem látjuk őket viszont :D(nem lövöm le a poént)
    Te milyen kombókat állítottál be? Nekem eddíg mindíg úgy volt, hogy az uccsó egy lábsöprés, ilyenkor elvágódnak,meg lehet őket taposni
  • tyler82
    Ja de direkt ettől (is) válik nehezebbé a játék. Végre nem egy két délutános kaland!! Amúgy én pont ott akadtam L (a dagi bikának öltözött idióta, a sovány majom meg a csaj) azokat hogyan ölted le?? A csajszinál amikor félpowernél van mindig meghalok. A roulette-t érdemes a csajra tartogatni és van egy "kétkártyás" támadás az majdnem leveszi a felét neki.
    De a szintlépésnél neked nem ugrik vissza?!?! Én még mindig a Level 1nél vagyok mert ahogy szintet lépek és bekapok egy találatot LEVEL DOWN! lesz és visszadob!!

Ettől függetlenül nekem nagyon bejön a game!!
  • Seth
    ez a játék annyira, de annyira....beteg ^^
    asszem 5. pályán vagyok, normálban, hát volt 1-2 izzasztó pálya benne (meg ellenség,legfőképp az a 3 idióta- a nagydarab,a sovány-magas meg a csaj)
    A legidegesítőbb az hogy néha 1-2 ellenfél átmegy démonba, na azok nem kellettek volna bele, mindíg a legrosszabb helyzetekben képesek feltűnni