GOD HAND PS2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most vertem le másodjára azt a kövér szivaros bosst a temetõben.
normal fokozaton nem olyan nehéz szerintem, bár lehet hogy még ezután fog bekeményíteni a game.
egy helyen idõztem el egy kicsit, ahol 3 boss jött egymás után (tüskésbunkós kezû dagi, egy késes vékony meg az ostoros picsa)
jól vettem észre, hogy védekezni egyáltalán nem lehet?
www.youtube.com/aabyssx
Így meg 1-1 van csak, és azt lehet kezelni tök jól. Nekem csak a szigonyos démonnal van gondom. Arra el kell lõnöm a God Hand-et is, meg még rulette-eket is. De majd kidolgozok arra is valamit. Az a durva a játékban, hogy mindent lehet, csak skill kell.
www.youtube.com/aabyssx
PSN ID.: Beegabor
www.youtube.com/aabyssx
Mindenki, aki kihagyta, és nem futamodik meg azonnal egy kicsit (kurvára 😉 nehéz játéktól PRÓBÁLJA KI!
www.youtube.com/aabyssx
Úgy vettem észre, hogy 2-3 hit gyors kombo, guard breaker, backflip a taktikája. Néha még akkor is megcsinálja véletlenül a backflip-et, amikor a guar break betalál és lehetne azonnal büntetni. 😄
www.youtube.com/aabyssx
Az összes roulette-et ellövöm rá, a legtöbb damage-esekkel. Ahogy a tension megvan, god hand, és combo. Ha van lehetõség pummel-re, akkor nem szabad kihagyni.
Ha nincs már rulette, akkor combo, mint állat.
Ha elkezd védeni, akkor guard break + juggle + combo.
Ha elkezdi duck-olni a combo-t, akkor backflip-backflip+dash attack.
Ha elkezd "pirosozni", akkor backflip-backflip-pucolás-evade.
Ha hibázol, az szopás. Ez a játék nem tûri meg. 😉
A "köcsögöket" hozzá szoktam vagdosni, hátha van bennük valami, ami egy kicsit meghosszabbítja az életemet, vagy olcsó damage-et ad.
Amúgy az elsõ Devil Hand csatánál elég csak félig levinni az életerejét. 😉
Tehát ahogy van tension, meg tele rulette, akkor god trigger, aztán add neki a legerõsebb rulette-eket! Ha vannak jó póvás rulett-jeid, akkor ez már majdnem meg is van.
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Stage 7-nél szinte alig halok meg, és a boss-okat kb. 3. retry után simán kinyírom. Tök jó! 😊
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
bevallom feladtam asszem a 6. v 7. pályán(boss a másik god handes manus), normálon mentem, de vmi bõdületesen szivatott a köcsög gép
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Volt egy nagy dagi (szivaros), ott is sokat szívtam.
Az ízi fokozat soxor nem is olyan ízi.
Nekem megvan a game de a b.nöm öccse nyomja és kb 10-11óra latt jutott a végére és itt hát van egy föellenség vagyis 2.egy hapi akinek szintén"istenes" a keze meg valami ördögféle!
Igy hát adódik a kérdésem a tapasztaltabb játékosoktól: HOGY A HALÁLBAN LEHET KINYÚVASZTANI!??
Na mind1 szóval eléggé gáz.
Akinek megvolt szóljon hogyan sikerült leölni.
<#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Én a következõ moveoket használom: Mute kick:15öt sebez lefekszik töle a tag meg lehet taposni. Left Roundhouse:18at sebez és megtándorodik tõle egy nagyobb darab tulok is. (Ilyen volt a szivaros góré is akit ezzel a módszerrel lehetett likvidálni) Barrel roll kick: 25öt sebez. Ettõl padlót fog aki bekapja. Lehet taposni. 😊 High side kick:10et sebez ez egy sima rúgás. Knee strike: 9et sebez. Sima térdelés. Nem nagyon használom.
A Roulette-nél van a La bomba ami jó bár keveset sebez. Egy orbos cucc. Amit viszont ajánlok hogy vegyél a Dragon Kick és a Wild Pitch. Ezek már komolyab cuccok két orbosak (lilák). Az elsõt különösen ajánlom egy csomó életerõt levesz!!
Te milyen kombókat állítottál be? Nekem eddíg mindíg úgy volt, hogy az uccsó egy lábsöprés, ilyenkor elvágódnak,meg lehet õket taposni
De a szintlépésnél neked nem ugrik vissza?!?! Én még mindig a Level 1nél vagyok mert ahogy szintet lépek és bekapok egy találatot LEVEL DOWN! lesz és visszadob!!
Ettõl függetlenül nekem nagyon bejön a game!!
<#falbav>#falbav>
asszem 5. pályán vagyok, normálban, hát volt 1-2 izzasztó pálya benne (meg ellenség,legfõképp az a 3 idióta- a nagydarab,a sovány-magas meg a csaj)
A legidegesítõbb az hogy néha 1-2 ellenfél átmegy démonba, na azok nem kellettek volna bele, mindíg a legrosszabb helyzetekben képesek feltûnni
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Szóval tud valaki segíteni??
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
De ha LEVEL UP! után nem találnak be egy ideig akkor se marad meg, a legközelebbi sérüléskor LEVEL DOWN! lesz megint és visszaesek 1es szintre. Hogyan lehet ezt megakadályozni??
Amúgy nagyon bitang a game. Nekem nagyon bejön.
<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Szóval aki tudja segítsen lécce.