iPod-mobilok az Apple tervezőasztalán

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iPOD nano-ról van szó és 3 generációs
Adjon nekem valaki ötletet, hogy milyen programmal tudom biztosan(!) használni az iPOD-ot úgy hogy tudok zenét meg minden mást rárakni!

köszönöm
asdasddsadsa
Tudja valaki hogy az iPod classic letud játszani DVD filmeket?

no comment ez nem lehet megcsinálni...
Nah, errõl kimaradt a kép a cikkben:

Magyar srác csinálta. Szerintem iszonyat király.
Itt írnak is róla

de most nem azért amit írtam a 4 gomb kapcsán, most látom, hogy csak fan rajzok. Ezek milyen fanok? Ilyet képzelni az apple-tõl? ezek végülis nem pda -k hogy mindenbetû külön gomb, vagy érintõ képernyõ lgyen ezek telók a max 15 gomb nem?, meg a kidolgozotságról ne is beszéljünk...
Tetsuo
Az biztos, h az elsõ mobiljaik nem a legjobbak lesznek.. (az mp3 playerek sem voltak azok ugye..)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Macc
Hat ja, ezek talan a legrosszabbul sikerul fan koncepciok.

ohh... köszi a felvilágosítást😄 És 1úttal örülök is, mert ezekkel a designokkal az almások csak bajt okoznának maguknak.

Blackmail the Universe

"Apple Computer is now working on developing a second iPhone that will likely have instant messaging capabilities and will work with its iTunes software, according to one Wall Street analyst."

így indulnak a pletykák, amikor valaki félreértelmezi az angol szöveget...

sepsiszentgyörgy

Mielõtt belemerültök a két készülék istenítésébe / dicsõítésébe, esetleg nem árt tudni, hogy a fent látható koncepciók csak fan-made artok, azaz nem az Apple adta ki õket.
Eddig a készülékekrõl abszolút zéró információ szivárgott ki, azon kívül hogy lesznek.

Nekem igazából egyik sem jön be. A felsõnél a lent említett 4 gomb nem tetszik, az alsó meg olyan, mint egy PDA.. Inkább veszek egy Z560at vagy 6288-at és egy 30 GB-s iPODot. Holnap.😊

Blackmail the Universe

jonnie
egyébként jól néz ki de részemrõl maradok a k800i-nél...

jonnie
grat, már egy nemléttezõ mobilnál is winfossal kezdesz...
már kezd egy kicsit unalmas lenni a win fikázás, meg a linux istenítés...
<#falbav>

Király kis teló lesz, csak hogy a felsõ képnél az a 4 gomb... az IPodnál ki lehettt küszöbölni itt nem?
király. fõleg, hogy nem winfos-os. kivácsi vagyok az árára. nekem nagyon bejönne...