16
-
Kenworth #16 iPOD nano-ról van szó és 3 generációs -
Kenworth #15 Adjon nekem valaki ötletet, hogy milyen programmal tudom biztosan(!) használni az iPOD-ot úgy hogy tudok zenét meg minden mást rárakni!
köszönöm -
#14 Tudja valaki hogy az iPod classic letud játszani DVD filmeket?
-
abzu #13 no comment ez nem lehet megcsinálni... -
echo #12 Nah, erről kimaradt a kép a cikkben:
Magyar srác csinálta. Szerintem iszonyat király.
Itt írnak is róla -
abzu #11 de most nem azért amit írtam a 4 gomb kapcsán, most látom, hogy csak fan rajzok. Ezek milyen fanok? Ilyet képzelni az apple-től? ezek végülis nem pda -k hogy mindenbetű külön gomb, vagy érintő képernyő lgyen ezek telók a max 15 gomb nem?, meg a kidolgozotságról ne is beszéljünk... -
#10 Az biztos, h az első mobiljaik nem a legjobbak lesznek.. (az mp3 playerek sem voltak azok ugye..) -
#9 Hat ja, ezek talan a legrosszabbul sikerul fan koncepciok. -
Su0my #8 ohh... köszi a felvilágosítást:D És 1úttal örülök is, mert ezekkel a designokkal az almások csak bajt okoznának maguknak. -
LaPalma #7 "Apple Computer is now working on developing a second iPhone that will likely have instant messaging capabilities and will work with its iTunes software, according to one Wall Street analyst."
így indulnak a pletykák, amikor valaki félreértelmezi az angol szöveget... -
Zedas #6 Mielőtt belemerültök a két készülék istenítésébe / dicsőítésébe, esetleg nem árt tudni, hogy a fent látható koncepciók csak fan-made artok, azaz nem az Apple adta ki őket.
Eddig a készülékekről abszolút zéró információ szivárgott ki, azon kívül hogy lesznek. -
Su0my #5 Nekem igazából egyik sem jön be. A felsőnél a lent említett 4 gomb nem tetszik, az alsó meg olyan, mint egy PDA.. Inkább veszek egy Z560at vagy 6288-at és egy 30 GB-s iPODot. Holnap.:) -
#4 egyébként jól néz ki de részemről maradok a k800i-nél... -
#3 grat, már egy nemléttező mobilnál is winfossal kezdesz...
már kezd egy kicsit unalmas lenni a win fikázás, meg a linux istenítés...
-
abzu #2 Király kis teló lesz, csak hogy a felső képnél az a 4 gomb... az IPodnál ki lehettt küszöbölni itt nem? -
brueni #1 király. főleg, hogy nem winfos-os. kivácsi vagyok az árára. nekem nagyon bejönne...