RACE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az NFS-ben is törik... de komoly szerkezeti kár nem lehet, az utastér nem sérülhet, az autónak egyben kell maradnia, mondjuk betörik a szélvédõ kissé gyûrõdik 1-2 kasznielem, de semmi komoly nem lehet, egyszerûen nem engedik az autógyártók.
Amit írtam azt nem a levegõbõl szedem, hanem onnan, hogy az egyik régi cimborám az invictusnál programozó, már néhány autós játékon túl vannak, lehet hogy õ jobban tudja, hogy milyen az autógyártók - autóversenyes játékok viszonya😊 Egyébként ezért nincs valós autómárka a street legalban, mert ebben a játékban tényleg rommá lehet törni a verdákat.
Amit írtam azt nem a levegõbõl szedem, hanem onnan, hogy az egyik régi cimborám az invictusnál programozó, már néhány autós játékon túl vannak, lehet hogy õ jobban tudja, hogy milyen az autógyártók - autóversenyes játékok viszonya😊 Egyébként ezért nincs valós autómárka a street legalban, mert ebben a játékban tényleg rommá lehet törni a verdákat.
Hát én olyannal játszom, amihez nem kell serial...
Amugy az akadásos dolog nem jött be......de rájöttem......amint bekerül a képbe a célegyenes, épületek.......iszonyat akadás...még a hang is
Hogyha csak simán az erdõben megyek akkor meg soksok fps van.....nemértem
Amugy az akadásos dolog nem jött be......de rájöttem......amint bekerül a képbe a célegyenes, épületek.......iszonyat akadás...még a hang is
Hogyha csak simán az erdõben megyek akkor meg soksok fps van.....nemértem
Vki tud serialt a Race-hez?
Köszönöm.......akkor majd teszek 1 próbát
Az nem jó driver. Ezt használd: Z-Tweaked v9147 Ez a leggyorsabb 6600GT-hez.
"Azokban a játékokban, ahol olyan autókat vezetsz, amiket a kereskedésekben meg is vehetsz, azokhoz az autógyártók nem járulnak hozzá, hogy törjenek. Csak az olyan autóversenyekben törnek az autók, ahol nem a kereskedelmi forgalomba hozott modellek szerepelnek"
Ez így ebben a formában nem igaz!
A Forza Motorsportban az Opel-tõl a Ferrarikig mindegyik autó törik, pedig a 90% kapható.
A Project Gotham Racing-ben az összes forgalomban lévõ autó törik!
Ez így ebben a formában nem igaz!
A Forza Motorsportban az Opel-tõl a Ferrarikig mindegyik autó törik, pedig a 90% kapható.
A Project Gotham Racing-ben az összes forgalomban lévõ autó törik!
Én kipróbáltam a játékot.....csak akad valami miatt......pedig megnéztem a carbont is ezen a configon és tökéletesen játszható volt
athlon 2500+
gigabyte 6600GT
512 ddr
talán másik driver kéne? NVIDIA Forceware 96.97 van jelenleg...
ha valakinek van ötlete, akkor írjon...köszi
athlon 2500+
gigabyte 6600GT
512 ddr
talán másik driver kéne? NVIDIA Forceware 96.97 van jelenleg...
ha valakinek van ötlete, akkor írjon...köszi
a demo-t próbálta már vki?
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Nem errõl van szó. Azokban a játékokban, ahol olyan autókat vezetsz, amiket a kereskedésekben meg is vehetsz, azokhoz az autógyártók nem járulnak hozzá, hogy törjenek. Csak az olyan autóversenyekben törnek az autók, ahol nem a kereskedelmi forgalomba hozott modellek szerepelnek vagy éppenséggel full fantázianévvel van ellátva minden verda. Mert az autók gyártóitól nem csak ahhoz kell engedélyt kérni, hogy lehessen pl. BMW a játékban, hanem ahhoz is, hogy pl. betörhet e a szélvédõje.
Biztos ugyanúgy, mint a Flaout-out fiúk... leültek és programoztak egy kicsit...
vajon a Simbin-es srácok hogy oldották meg azt az EA-nak lehetetlen dolgot hogy a kocsik törjenek? Csak az elektronikus arcok ilyen lúzerek vagy tényleg minden csapat meg tudja oldani a kocsik törését?
Így van Q Rally powa én melo helyen még most is tolom. Én leragadtam az autokázásnál pc-n ott.
attól h utánad írja miért neked írná -_-
kreatív ember volt aki kitalálta a játék címét! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Cikk vége:
"A RACE-vel" (apró nyelvtani hiba)
Networq Rally meg osztós volt. Nagyon sokat toltam.
"A RACE-vel" (apró nyelvtani hiba)
Networq Rally meg osztós volt. Nagyon sokat toltam.
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
komoly
fú hát ehhez hasonló játék még nem is volt ...az elmúlt hétben:C várok várok vmi jó autókázós játékra, de iszonyú ritkán van vmi érdekesnek mondható.
ezt ugye nem nekem irtad...?
mert énis az okádékságát szidtam hogy nemis az... minek pampog, azért van az elején a téma elválasztva
mert énis az okádékságát szidtam hogy nemis az... minek pampog, azért van az elején a téma elválasztva
u dont have to listen anybody else but me
Nemtom mi az okádék a mûszerfalba, ha nem is látni belõle szinte semmit.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
okádék cockpit- nézdmeg a gtr2be a bõrborításos ferkának a normal mapjai milyen szépen csillognak a napfénybe, és mondd hogy okádék... az hogy itt esõbe, sötétbe egy müanyagmüszerfal rossz... az ...
mind1 te hiszed amit akarsz
mind1 te hiszed amit akarsz
u dont have to listen anybody else but me
"Az idõjárás dinamikus változása ma már alapfeltétel, de a dinamikusan koszolódó szélvédõ még közel sem. A RACE-ben a verseny folyamán a sár, a por, az esõcseppek vagy a bogarak nekicsapódnak majd az üvegnek és komolyan befolyásolják a kilátást. Természetesen az ablaktörlõvel gyorsan megtisztíthatjuk a környéket, de ha egy felpattanó kavics megrongálja a szerkezetet, komoly bajba kerülhetünk... "
Csak annyit mondok: Networq Ralley.
A cockpit pedig még mindig okádék. Miért?
A texturák tényleg szépek!
Az MI-n meg a fizikán fog múlni, hogy megéri-e a game.
Csak annyit mondok: Networq Ralley.
A cockpit pedig még mindig okádék. Miért?
A texturák tényleg szépek!
Az MI-n meg a fizikán fog múlni, hogy megéri-e a game.
ja.GTR 2 is nagyon jó Game és ez még jobbnak látszik!
Gondolom a játékban fellelhetõ reklámok szerepe a programozás költségeinek fedezete...
zsiiiiirr 😄
nem szeretem h jó kocsik így televannak feliratokkal mint egy rallyautó...