27
-
gforce9 #27 Az NFS-ben is törik... de komoly szerkezeti kár nem lehet, az utastér nem sérülhet, az autónak egyben kell maradnia, mondjuk betörik a szélvédő kissé gyűrődik 1-2 kasznielem, de semmi komoly nem lehet, egyszerűen nem engedik az autógyártók.
Amit írtam azt nem a levegőből szedem, hanem onnan, hogy az egyik régi cimborám az invictusnál programozó, már néhány autós játékon túl vannak, lehet hogy ő jobban tudja, hogy milyen az autógyártók - autóversenyes játékok viszonya:) Egyébként ezért nincs valós autómárka a street legalban, mert ebben a játékban tényleg rommá lehet törni a verdákat. -
Grim Reaper #26 Hát én olyannal játszom, amihez nem kell serial...
Amugy az akadásos dolog nem jött be......de rájöttem......amint bekerül a képbe a célegyenes, épületek.......iszonyat akadás...még a hang is
Hogyha csak simán az erdőben megyek akkor meg soksok fps van.....nemértem -
jin #25 Vki tud serialt a Race-hez? -
Grim Reaper #24 Köszönöm.......akkor majd teszek 1 próbát -
jin #23 Az nem jó driver. Ezt használd: Z-Tweaked v9147 Ez a leggyorsabb 6600GT-hez. -
jin #22 "Azokban a játékokban, ahol olyan autókat vezetsz, amiket a kereskedésekben meg is vehetsz, azokhoz az autógyártók nem járulnak hozzá, hogy törjenek. Csak az olyan autóversenyekben törnek az autók, ahol nem a kereskedelmi forgalomba hozott modellek szerepelnek"
Ez így ebben a formában nem igaz!
A Forza Motorsportban az Opel-től a Ferrarikig mindegyik autó törik, pedig a 90% kapható.
A Project Gotham Racing-ben az összes forgalomban lévő autó törik! -
#21 Hát nekem nem jön be :D -
Grim Reaper #20 Én kipróbáltam a játékot.....csak akad valami miatt......pedig megnéztem a carbont is ezen a configon és tökéletesen játszható volt
athlon 2500+
gigabyte 6600GT
512 ddr
talán másik driver kéne? NVIDIA Forceware 96.97 van jelenleg...
ha valakinek van ötlete, akkor írjon...köszi -
#19 a demo-t próbálta már vki? -
gforce9 #18 Nem erről van szó. Azokban a játékokban, ahol olyan autókat vezetsz, amiket a kereskedésekben meg is vehetsz, azokhoz az autógyártók nem járulnak hozzá, hogy törjenek. Csak az olyan autóversenyekben törnek az autók, ahol nem a kereskedelmi forgalomba hozott modellek szerepelnek vagy éppenséggel full fantázianévvel van ellátva minden verda. Mert az autók gyártóitól nem csak ahhoz kell engedélyt kérni, hogy lehessen pl. BMW a játékban, hanem ahhoz is, hogy pl. betörhet e a szélvédője. -
hPi #17 Biztos ugyanúgy, mint a Flaout-out fiúk... leültek és programoztak egy kicsit... -
Szefmester #16 vajon a Simbin-es srácok hogy oldották meg azt az EA-nak lehetetlen dolgot hogy a kocsik törjenek? Csak az elektronikus arcok ilyen lúzerek vagy tényleg minden csapat meg tudja oldani a kocsik törését? -
Hycker #15 Így van Q Rally powa én melo helyen még most is tolom. Én leragadtam az autokázásnál pc-n ott. -
Loverman #14 attól h utánad írja miért neked írná -_- -
#13 kreatív ember volt aki kitalálta a játék címét! :D -
peba #12 Cikk vége:
"A RACE-vel" (apró nyelvtani hiba)
Networq Rally meg osztós volt. Nagyon sokat toltam. -
KisDzso #11 komoly
-
#10 fú hát ehhez hasonló játék még nem is volt ...az elmúlt hétben:C várok várok vmi jó autókázós játékra, de iszonyú ritkán van vmi érdekesnek mondható. -
#9 ezt ugye nem nekem irtad...?
mert énis az okádékságát szidtam hogy nemis az... minek pampog, azért van az elején a téma elválasztva -
#8 Nemtom mi az okádék a műszerfalba, ha nem is látni belőle szinte semmit. -
#7 okádék cockpit- nézdmeg a gtr2be a bőrborításos ferkának a normal mapjai milyen szépen csillognak a napfénybe, és mondd hogy okádék... az hogy itt esőbe, sötétbe egy müanyagmüszerfal rossz... az ...
mind1 te hiszed amit akarsz -
Skeez #6 "Az időjárás dinamikus változása ma már alapfeltétel, de a dinamikusan koszolódó szélvédő még közel sem. A RACE-ben a verseny folyamán a sár, a por, az esőcseppek vagy a bogarak nekicsapódnak majd az üvegnek és komolyan befolyásolják a kilátást. Természetesen az ablaktörlővel gyorsan megtisztíthatjuk a környéket, de ha egy felpattanó kavics megrongálja a szerkezetet, komoly bajba kerülhetünk... "
Csak annyit mondok: Networq Ralley.
A cockpit pedig még mindig okádék. Miért?
A texturák tényleg szépek!
Az MI-n meg a fizikán fog múlni, hogy megéri-e a game. -
#5 Igazából is ugyanezek a reklámok vannak rajtuk szal... -
2504 #4 ja.GTR 2 is nagyon jó Game és ez még jobbnak látszik! -
Akuma #3 Gondolom a játékban fellelhető reklámok szerepe a programozás költségeinek fedezete... -
endiboy #2 zsiiiiirr :D -
Loverman #1 nem szeretem h jó kocsik így televannak feliratokkal mint egy rallyautó...