23
Ultimate Avengers 2. - Rise of the Panther
-
Hydroceph #23 :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D:D ennyi Te csodagyerek -
C7 #22 értem -
#21 Azért zárták be mert egy sorozatnak (aminek a következő része nem az épp készül kategóriában van) mia francnak 2 külön topic?? Meg tudod mondani??
Mellesleg egy már bezárt topicot újra megnyitni általában banánért vagy pihenőért cserébe lehet. -
C7 #20 értem, de azt nem, hogy az eőzőt mér zárták be -
knightbali #19 Félreértessz, én csak próbálok találgatni hogy minek kellett ezt a topikot nyitni, mert ha ez ugyan az a téma lenne amit már töröltek, akkor egy satu vagy, és mivel gondolom hogy nem vagy ilyen zokni ezért feltételeztem hogy nyitottál egy topikot azonos címmel, de más témával.
Úgylátszik tévedtem. -
C7 #18 ezzel nemtom, mi bajod van, mert akkor mér nem írod ezt mondjuk a Pókember 2 topicjába, hogy most minek kellett???? nemtom mi bajottok, de elmagyarázhatnátok -
knightbali #17 Ez nem annak a rajzfilmnek a topikja lenne aminek Bosszú angyalai 2 a címe és egy láma gyerek mindkét résznek külön topikot nyitott? -
#16 Jú ár sztyúpíííííddddddddddddddddd SZTYÚÚÚPÍÍÍDDDD, EEEEEEEEEE SZTYÚÚÚÚÚÚÚÚPÍÍÍÍÍÍÍDDDDDD LÁÁÁÁÁÁÁMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! -
#15 hát te full hülye vagy -
C7 #14 nincsen több ilyen topic, szal nemtom -
C7 #13 passz, nemtom -
Garfield #12 Miért, van belőle minimum? Mert elnézve a büntetőpontlistát, szerintem nincs, lefelé korlátlan... -
#11 nem zárták be az előzőt, csak simán hülye a gyerek. -
#10 Kifejtenéd, hogy szerinted ezt a topicot miért nem fogják bezárni és vajon az előzővel mi történhetett? -
#9 [center]
szerinted miért zárták be az előzőt???
-
C7 #8 a filmről való kritikákat kéne ideírni!!!!!!!!!!!! -
#7 Bann! -
#6 csak egyeseknél:) -
#5 Látom ezen a fórumon is sokszor az IQ szint a minimumot veri :D -
#4 banplsdelhtx -
#3 -
C7 #2 amúgy sztem a Black Panther naon jó lett a filmben, remélem lesz 3, és a végéből következtetve leszm és abban remélem benne lesz -
C7 #1 na, mivel az előző befuccsolt, itt az új topicja a filmnek. feliratér illetve letöltéssel kapcsolatos dolgokban nyugodtan kérdezzetek meg PRIVÁTban, mer szerintem ezér lett annyi az előzőnek