A Bosszú Angyalai 2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄😄😄😄😄:😄😄😄😄😄😄😄😄😄D:😄😄😄😄😄 ennyi Te csodagyerek

értem

Bucser
Azért zárták be mert egy sorozatnak (aminek a következõ része nem az épp készül kategóriában van) mia francnak 2 külön topic?? Meg tudod mondani??

Mellesleg egy már bezárt topicot újra megnyitni általában banánért vagy pihenõért cserébe lehet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

értem, de azt nem, hogy az eõzõt mér zárták be

Félreértessz, én csak próbálok találgatni hogy minek kellett ezt a topikot nyitni, mert ha ez ugyan az a téma lenne amit már töröltek, akkor egy satu vagy, és mivel gondolom hogy nem vagy ilyen zokni ezért feltételeztem hogy nyitottál egy topikot azonos címmel, de más témával.

Úgylátszik tévedtem.

ezzel nemtom, mi bajod van, mert akkor mér nem írod ezt mondjuk a Pókember 2 topicjába, hogy most minek kellett???? nemtom mi bajottok, de elmagyarázhatnátok

Ez nem annak a rajzfilmnek a topikja lenne aminek Bosszú angyalai 2 a címe és egy láma gyerek mindkét résznek külön topikot nyitott?

Checkerboy
Jú ár sztyúpíííííddddddddddddddddd SZTYÚÚÚPÍÍÍDDDD, EEEEEEEEEE SZTYÚÚÚÚÚÚÚÚPÍÍÍÍÍÍÍDDDDDD LÁÁÁÁÁÁÁMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Pheaper
hát te full hülye vagy <#wilting><#bdead><#lama>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

nincsen több ilyen topic, szal nemtom

passz, nemtom

Miért, van belõle minimum? Mert elnézve a büntetõpontlistát, szerintem nincs, lefelé korlátlan...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Gladiator
nem zárták be az elõzõt, csak simán hülye a gyerek.

0Fritz0
Kifejtenéd, hogy szerinted ezt a topicot miért nem fogják bezárni és vajon az elõzõvel mi történhetett?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Crem

szerinted miért zárták be az elõzõt???

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

a filmrõl való kritikákat kéne ideírni!!!!!!!!!!!!

Benc16
Bann!

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

mike0013
csak egyeseknél😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hellnight
Látom ezen a fórumon is sokszor az IQ szint a minimumot veri 😄

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

mike0013
banplsdelhtx

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Qwerty4
<#wow3><#wilting>

Qwerty4

amúgy sztem a Black Panther naon jó lett a filmben, remélem lesz 3, és a végébõl következtetve leszm és abban remélem benne lesz

na, mivel az elõzõ befuccsolt, itt az új topicja a filmnek. feliratér illetve letöltéssel kapcsolatos dolgokban nyugodtan kérdezzetek meg PRIVÁTban, mer szerintem ezér lett annyi az elõzõnek