zenék egymásból kivonása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
van alaphang, és annak a felharmónikusai
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
eredmény nem lenne tökéletesen tiszta,mert a sávok keresztezték egymást,de azért szerintem annyira gagyi sem lenne.
Ha értelmezted amit írtam, akkor már tudod a választ. Zenétõl függ. Ha 3 percen keresztül szól egy lábdob mellette egy cintányér, azt faszásan szét lehet választani. De minél több és minél több valóságos, igazi hangszer szól benne annál gagyibb lesz a szétválasztás. De amiket leírtam programokat kipróbálhatod és saját tapasztalatod által te is be fogod látni.
blink 182-down minusz blink 182-go = dwn minusz g
jól vontam ki? :0
<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
<#vigyor>#vigyor>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Tehát ha van például egy nagyon mély zene, és rá egy magas ének, akkor lehetséges, le kell venni az alacsonyabb frekvenciatartomány hangerejét valami komolyabb hangszerkesztõ progival.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(