12
-
C7 #12 nem kell ahhoz wii, az egeret kell megfelelő mozdulatokkal forgatni -
#11 Harrynek még a nyakkenője is tökéletes:P profi kis játék lesz szerintem... én minden eddig megjelent könyvet elolvastam filmet megnéztem és játtékot kijátszottam. A filmekből a 4edik lett a legrosszabb... a játékokból is. De a 4edik résszel csak az volt a bajom h felülről kellett nézni a játékot és nem úgy ahogy előtte, hogy szinte mi voltunk a játékosok, viszont a varázslások sokkal jobbak voltak benne.. és ha lehetne ötvözni a két jó dolgot főleg úgy hogy a grafika is szebb... akkro egy egész jó játékot kapunk eredményül. Hja és hozzáteszem, akinek van wii-je az egy varázspálcát forgat majd a kezében!! -
Goth #10 : DSADASDd- -
szurka #9 ja, meg idióta is vagyok, az 1. részt 5x, a 2.-at 6x, 3.-at 4x, a 4.-et 1x toltam végig -
szurka #8 jó lenne visszatérni az első három rész platformjára. A 4. rész irányíthatatlan, bosszantó játék volt. Többet idegeskedtem, mint szórakoztam rajta -
Librarian #7 ezzel magam is így vagyok. Az első három jó volt, bár nekem a kettő tetszett a legjobban. A 4-el tíz percet játszottam és letöröltem. Remélem ez jobb lesz annál... -
Loverman #6 az a jó hogy lehet majd Sirius-szal meg Dumbledore-ral is lenni:D -
Indigo #5 számító :) -
gyuri12 #4 és ehhez milyen gép kell majd?:) -
#3 Egy kis korrigálás: PSPre a Goblet is megjelent! -
#2 -||- -
Goth #1 1-2-3. részt szerettem =) A negyedik viszont nagyon fos lett.