The Incredible Hulk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Szerintem mindenki ismeri Hulk-ot a nagy zöld bigyót aki folyton idegbeteg ;D Naigen , szóval ebben a játékban õt lehet írányítani 😊
Sajnos nekem még nincs lehetõségem kipróbálni , holnap nyilatkozok , hacsak nem köt le annyira a játék 😊
További infókat, képeket , videókat (a ps2es verzióból) a jólismert oldalon találhattok.
Keresõben nem találtam ilyen játékot , ha mégis van akkor bocsássátok meg a keresõmnek 😊