The Incredible Hulk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
boltba?

gamerboy91
Hol Tudom PS2-re megvenni Mafyyaaarországon???????

Prince of Máté
nyomorék<#sniffles>

Checkerboy
Ezért kapsz egy büntit...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi
Checkerboy
Ték 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
Lehetõségem volt kipróbálni. Emberek ez óriasi!!! 😄 Szabadon futkározhatsz a városban , jönnek a rendõrök , leütöd (természetesen 😉 ) aztán mész tovább csinálsz mellékküldiket mint pl. emberek kimentése egy égõ épületbõl meg kocsik felrakása egy felhõkarcolóra 😄 Óriasi 😊 Mindenkinek ajánlom!

Rage47
büszke lehetsz magadra😄
Doomista
csítelve végigtótam !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Checkerboy
Megveszed? Oo Pööörszööö 😛

kulabácsi
ez egy nagyon jó game lehet, meg is veszem holnap

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pheaper
számgépen jó végig vittem

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Doomista
ismerem.jó.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pheaper

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Checkerboy
Csodálkoztam , h ennek a gamenek (a különbözõ oldalokon lévõ jó pontozások alapján) még nincs topicja itt az SG-n.

Szerintem mindenki ismeri Hulk-ot a nagy zöld bigyót aki folyton idegbeteg ;D Naigen , szóval ebben a játékban õt lehet írányítani 😊

Sajnos nekem még nincs lehetõségem kipróbálni , holnap nyilatkozok , hacsak nem köt le annyira a játék 😊

További infókat, képeket , videókat (a ps2es verzióból) a jólismert oldalon találhattok.

Keresõben nem találtam ilyen játékot , ha mégis van akkor bocsássátok meg a keresõmnek 😊