10
-
irkab1rka #10 "hiszen nem tudják elfogadni egymás létezését. "
Menj már a faszba az ilyen szöveggel.
Van két olyan haverod aki véresszájú teenager, ne általánosíts már, pláne ha az SG-nek írsz. És csak hogy maradjunk a tényeknél: a CSS sem szipkázta át a cs játékosokat, csak egy töredéküket. Nézz már a valve szerver statisztikákra mielőtt kiröffentessz egy semmitmondó cikket. Ha nincs miről irnod, akkor ne irj semmit, ennyire nem kelleht a 10teletdíj, csak mert jön a karácsony.
nokom: ugye most viccelsz. Összeraklak egy expert bottal és kitekeri a nyakad. :)))
-
n0k0m #9 Csinalhatnak barmilyen jo MI-t, mit er az valodi jatekosokhoz kepest? :D -
Szalámi #8 CS RULZ! Nem hiszem, hogy egy offline játék kiszórítja a multiplayer gamek királyát. AZ egy dolog, h szorosz motor. A CS pedig örök... -
#7 Left 4 Dead - viszlát Counter-Strike?
cikk címére nézve mi jöhet le az olvasónak ?
pontosan az, amit #5ben leirtak
a CSnek sose lesz vége, akárki akármit akar, sose fog kimenni a divatból az egyszerűsége és élvezhetősége miatt, semmi nem fogja utját állni, mindigis fognak vele játszani... de ezt ugyis tudja mindenki -
bermuda3 #6 én se kvékkek se csével nem játszok sokat de jók és egy dolog hótbiztos: ezeket soha senki és semmi nem szorítja ki. olyan mint a régi 2d-s mario. lehet h annyian nem játszanak vele de emléke örökké szívünkben él. :) -
horvathkri #5 Kár volt ezt a cikket ilyen hiányosan megírni, aki nem hallott még a játékról, azt hiheti, hogy ez majd kiszorítja a CS-t, pedig ez csak egy sima offline(sinleplayer) zombi-hentelős, Painkiller stílusú game lesz... -
Atees1987 #4 1 kép : http://www.gamestar.hu/kep.php?pic=apix/0611/left.jpg -
#3 Ez valami zombis okosság lesz ha jól látom! :) -
gyuri12 #2 én mindkettőt szeretem:) -
jeti00 #1 Ideje lenne valami újdonság :)