30
  • Pistike 007
    Nincs levédve sem, a DNS azonosítóval van bánata, csak nemtudom miért/mi... :C
  • PoisonChihuahua
    Miért nem?
  • Pistike 007
    Majd egyszer valahonnan lopok netet, az itthoni routerről természetesen nem tudok csatlakozni a netre...:C
  • PoisonChihuahua
    Igen, de nem nagy, asszem kb. 70MB.
  • Pistike 007
    És ezt csak a PSP-n kersztül lehet leszedni?
  • PoisonChihuahua
    Igen, 8 fős infrastructure módot támogat. A lemez ezt nem tartalmazza, az iternetes mód külön tölthető le, a Chapter 5-tel együtt (a játék ötödik fejezete). Szerintem nagyon jó a multija.
  • Pistike 007
    Itt a multik hogyan vannak? Neten keresztül is lehet játszani?
  • Pistike 007
    Pedig jó gém^^
    :)
  • Tekken5
    1 napig tartott ez a topic...
  • Super DANTE
    itt egy vélemény a játékról
  • ColdFire
    ték
  • Gladiator
    ja, meg a másik. szarok a fegyverek. a játék legelején, valamint a kb. 2. pályától elérhető fegyver a legjobb, a többit csak nagyon ritkán lehet megfelelően használni.
  • Gladiator
    végigvittem haverommal co-operativ modban. úgy tetszett, jól el lehet hülyéskedni, ám egyedül játszva kicsit uncsi. főleg a tankkal nehéz bánni, ha egyedül vagyunk.
    viszont szentem nagyon rövid, és nem valami változatos. ha minden pályát olyan színvonalúra csináltak volna, mint a legutolsó, akkor azt mondom istenkirály, amúgy egyhangú sokszor.
    a legidegesítőbb a rakétavetős ellenfél, akinek rakátája hőkövetős, és sokszor szinte lehetetlen kikerülni.
    multiban játszva jó poén az a pók bomba, hogy éppen melyikőnket veszi célba.
  • ColdFire
    ugyan az ittis :D
  • ColdFire
    mivan psp topikba má nem mersz írni? :D
    szar játék amugy szvsz...
  • superkenny
    már intézem a baner ügyet
  • superkenny
    jaja
  • TrIp
    tényleg nagyon jó játék... végigvittem és mit ne mondjak, 100% hogy lesz folytatás, ez a történetből kiderül :(ó)
  • superkenny

na ez a kép nekem is teccik még egy kicsit alakítok rajta ha nem bánod?:D
  • superkenny
    bocs egy láma kérdés a bannert hogyan tudom betenni?[még kezdő vagyok]
  • torrente
    Nekem meg úgy felbaszta az agyamat, hogy az egyharmadánál abbahagytam.
  • Laky

• scorpeeon
    Nekem megvan. Pár pályát jétszottam vele, nem mondom rá h rossz, sőt, egészen jó ez a játék, csak engem annyira nem fogott meg. Meg jött az a fránya Vice City Stories is :)
  • superkenny
    szerintetek ez jó lenne bannernak
  • superkenny
    Megvan valakinek itt a game?
  • superkenny
    hát már régi cikk
    bocsesz
  • Seth
    gwh, én meg azt hittem ez is fps lesz ^^
  • torrente
    "A november elején megjelenő játékra már most kezdjetek spórolni..."

Ez így november 23-án már nem túl időszerű.
  • superkenny
    Egy két kép a játékból:

És itt van egy pár kedcsináló videó:Killzone Liberation [PSP]
  • superkenny
    Történt pedig, hogy a hét elején egy nagyon furcsa csomag érkezett a szerkesztőségbe. A szürke táskaszerű cuccban póló, CD és UMD lapult, rajta az ősz általam legjobban várt játéka, a Killzone Liberation. Neki is estünk, mint tót az anyjának.

A Guerilla által fejlesztett cucc a Sony egyik üdvöskéje, bár ezúttal nem FPS-t, hanem TPS-t kapunk kézhez (tehát harmadik személyű lövöldözés). A játék maga kísértetiesen emlékeztet a kilencvenes évek elején, Amigán napvilágot látott lövöldözős játékokhoz (Alien Breed, Chaos Engine), merthogy sima, kétdimenziós Photoshop-pal készített pályákon át kell harcolni, ahol maximum pár lépcsőfok idézi a harmadik dimenziót. De ez persze nem baj, az atmoszféra így is óriási.

A játékban Jan Templart alakítjuk, s nincs más dolgunk, mint az egymás utáni pályákról kitolni az ellenséget, a helghastokat. Ehhez egy rakás fegyver, gránát és számtalan jármű (én konkértan eddig csak egy tankot találtam, de az fenomenális volt) áll rendelkezésünkre. Mindehhez szinte tökéletes hangok párosulnak, s bizonyos helyeken Rico, az egyik helyettesünk is besegít a takarításba (igen, neki is tudunk parancsokat osztogatni). A játékban a sajtóanyag szerint 16 óriási pálya szerepel, én a negyediknél tartok körülbelül. Meg kell mondjam, néha rettenetes nehéz tud lenni a továbbhaladás, főképp, mert a rendelkezésünkre álló muníció nagyon hamar elfogy, s akkor rohangászhatunk körbe-körbe, hogy nem maradt-e az egyik ládában pár golyó.

Bár a multit még nem volt alkalmam kipróbálni, ha a hír igaz, nemcsak egymás ellen lehet a Killzone pályáin verekedni, de kooperatív módban végigtolhatjuk az egyes küldetéseket is (ugye mondtam, hogy Chaos Engine).

A november elején megjelenő játékra már most kezdjetek spórolni, tényleg egy PSP-tulajnak sem érdemes kihagynia, mert a játék különböző összetevői remek hangulatú programot eredményeztek.
    by:www.sonypsp.hu