30
-
#30 Nincs levédve sem, a DNS azonosítóval van bánata, csak nemtudom miért/mi... :C -
#29 Miért nem? -
#28 Majd egyszer valahonnan lopok netet, az itthoni routerről természetesen nem tudok csatlakozni a netre...:C -
#27 Igen, de nem nagy, asszem kb. 70MB. -
#26 És ezt csak a PSP-n kersztül lehet leszedni? -
#25 Igen, 8 fős infrastructure módot támogat. A lemez ezt nem tartalmazza, az iternetes mód külön tölthető le, a Chapter 5-tel együtt (a játék ötödik fejezete). Szerintem nagyon jó a multija. -
#24 Itt a multik hogyan vannak? Neten keresztül is lehet játszani? -
#23 Pedig jó gém^^
:) -
#22 1 napig tartott ez a topic... -
#21 itt egy vélemény a játékról -
#20 ték -
#19 ja, meg a másik. szarok a fegyverek. a játék legelején, valamint a kb. 2. pályától elérhető fegyver a legjobb, a többit csak nagyon ritkán lehet megfelelően használni. -
#18 végigvittem haverommal co-operativ modban. úgy tetszett, jól el lehet hülyéskedni, ám egyedül játszva kicsit uncsi. főleg a tankkal nehéz bánni, ha egyedül vagyunk.
viszont szentem nagyon rövid, és nem valami változatos. ha minden pályát olyan színvonalúra csináltak volna, mint a legutolsó, akkor azt mondom istenkirály, amúgy egyhangú sokszor.
a legidegesítőbb a rakétavetős ellenfél, akinek rakátája hőkövetős, és sokszor szinte lehetetlen kikerülni.
multiban játszva jó poén az a pók bomba, hogy éppen melyikőnket veszi célba. -
#17 ugyan az ittis :D -
#16 mivan psp topikba má nem mersz írni? :D
szar játék amugy szvsz... -
superkenny #15 már intézem a baner ügyet
-
superkenny #14 jaja
-
#13 tényleg nagyon jó játék... végigvittem és mit ne mondjak, 100% hogy lesz folytatás, ez a történetből kiderül :(ó) -
superkenny #12
na ez a kép nekem is teccik még egy kicsit alakítok rajta ha nem bánod?:D -
superkenny #11 bocs egy láma kérdés a bannert hogyan tudom betenni?[még kezdő vagyok] -
#10 Nekem meg úgy felbaszta az agyamat, hogy az egyharmadánál abbahagytam. -
-
#8 Nekem megvan. Pár pályát jétszottam vele, nem mondom rá h rossz, sőt, egészen jó ez a játék, csak engem annyira nem fogott meg. Meg jött az a fránya Vice City Stories is :) -
superkenny #7 szerintetek ez jó lenne bannernak -
superkenny #6 Megvan valakinek itt a game? -
superkenny #5 hát már régi cikk
bocsesz -
#4 gwh, én meg azt hittem ez is fps lesz ^^ -
#3 "A november elején megjelenő játékra már most kezdjetek spórolni..."
Ez így november 23-án már nem túl időszerű. -
superkenny #2 Egy két kép a játékból:
És itt van egy pár kedcsináló videó:Killzone Liberation [PSP] -
superkenny #1 Történt pedig, hogy a hét elején egy nagyon furcsa csomag érkezett a szerkesztőségbe. A szürke táskaszerű cuccban póló, CD és UMD lapult, rajta az ősz általam legjobban várt játéka, a Killzone Liberation. Neki is estünk, mint tót az anyjának.
A Guerilla által fejlesztett cucc a Sony egyik üdvöskéje, bár ezúttal nem FPS-t, hanem TPS-t kapunk kézhez (tehát harmadik személyű lövöldözés). A játék maga kísértetiesen emlékeztet a kilencvenes évek elején, Amigán napvilágot látott lövöldözős játékokhoz (Alien Breed, Chaos Engine), merthogy sima, kétdimenziós Photoshop-pal készített pályákon át kell harcolni, ahol maximum pár lépcsőfok idézi a harmadik dimenziót. De ez persze nem baj, az atmoszféra így is óriási.
A játékban Jan Templart alakítjuk, s nincs más dolgunk, mint az egymás utáni pályákról kitolni az ellenséget, a helghastokat. Ehhez egy rakás fegyver, gránát és számtalan jármű (én konkértan eddig csak egy tankot találtam, de az fenomenális volt) áll rendelkezésünkre. Mindehhez szinte tökéletes hangok párosulnak, s bizonyos helyeken Rico, az egyik helyettesünk is besegít a takarításba (igen, neki is tudunk parancsokat osztogatni). A játékban a sajtóanyag szerint 16 óriási pálya szerepel, én a negyediknél tartok körülbelül. Meg kell mondjam, néha rettenetes nehéz tud lenni a továbbhaladás, főképp, mert a rendelkezésünkre álló muníció nagyon hamar elfogy, s akkor rohangászhatunk körbe-körbe, hogy nem maradt-e az egyik ládában pár golyó.
Bár a multit még nem volt alkalmam kipróbálni, ha a hír igaz, nemcsak egymás ellen lehet a Killzone pályáin verekedni, de kooperatív módban végigtolhatjuk az egyes küldetéseket is (ugye mondtam, hogy Chaos Engine).
A november elején megjelenő játékra már most kezdjetek spórolni, tényleg egy PSP-tulajnak sem érdemes kihagynia, mert a játék különböző összetevői remek hangulatú programot eredményeztek.
by:www.sonypsp.hu