Le akarja győzni az Intelt az AMD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ntelek nagyon szarban. mert mindig más alaplapot kell veni. pl Intel X955. AMD-nál nagy eredményet hoz. mert amdnak könyebb találni alaplapot csak mondjuk AM2 socketet eddig. sajnos mostantól már egyben amd és ati. Remek.. Nekem inkább választottak AMD és ATI és Nvidia.. <#taps> <#duhos2>INTEL <#unalmas>

ACER ASPIRE 5021 WLMI,AMD TURION 64 ML26 1.6 GHZ, 1GB SO-DIM DDR 333MHZ,80GB és 320 GB EXTERNAL VINCSI,ATI MOBILITY RAEDON X700 PRO 128MB, BLUETOOTH, IR.... STB 4

Vajon a cikk író hallott már a core 2-rõl?
AgentKis
Én személy szerint a kisfogyasztású csipek ezúton a ventilátorok nélküli PC feltétlen híve vagyok. Szerintem ez a folytonnövekvõ energia számlákat is kímél(het)né...

Mostanában a hardvergyártók úgy viselkednek, mintha a ventilátorgyártókkal és az energialobbival nagy barátságban lennének (netán vannak is).

Talán az AMD is rálép majd az energiatakarékos gépek elõállításának útjára. Bár sajnos a szoftveripar meg nem erre "húzza" a dolgokat, elég mondjuk a vindózpistára gondolni, ami teljes pompájában el sem fog indulni olyan videókártyán, amelyiknek nem 2 szlotnyi hûtése van. Vagy a temérdek 3D-s játékra, ahol a "fejlesztés" a textúrák méretének növelésében rejlik kizárólag.

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

hiftu
Egy kicsit megkésettnek érzem ezt a cikket. Nem vagyok profi procitunning turkászó, de nekem is feltünt már, hogy egy ideje a piacon van az Intel Core és Core 2 processzora. Ezek pedig már meglehetõsen megszorongatták az AMD-t. Az AMD - Nvidia együttmûködésre pedig most árnyékot vet az AMD - ATI fúzió. Ez megbosszulhatja magát, mert az Nvidia chipsetnek gyakorlatilag nincs alternativája AMD vonalon. Ennek ellenére az AMD nagyon agilis. Szeretem, hogy komoly versenyt alakít ki a hardverpiacon. De most szerint az Intel visszabillentette a mérleget.