4
-
RomaniaBoy #4 ntelek nagyon szarban. mert mindig más alaplapot kell veni. pl Intel X955. AMD-nál nagy eredményet hoz. mert amdnak könyebb találni alaplapot csak mondjuk AM2 socketet eddig. sajnos mostantól már egyben amd és ati. Remek.. Nekem inkább választottak AMD és ATI és Nvidia.. INTEL -
raingun #3 Vajon a cikk író hallott már a core 2-ről? -
#2 Én személy szerint a kisfogyasztású csipek ezúton a ventilátorok nélküli PC feltétlen híve vagyok. Szerintem ez a folytonnövekvő energia számlákat is kímél(het)né...
Mostanában a hardvergyártók úgy viselkednek, mintha a ventilátorgyártókkal és az energialobbival nagy barátságban lennének (netán vannak is).
Talán az AMD is rálép majd az energiatakarékos gépek előállításának útjára. Bár sajnos a szoftveripar meg nem erre "húzza" a dolgokat, elég mondjuk a vindózpistára gondolni, ami teljes pompájában el sem fog indulni olyan videókártyán, amelyiknek nem 2 szlotnyi hűtése van. Vagy a temérdek 3D-s játékra, ahol a "fejlesztés" a textúrák méretének növelésében rejlik kizárólag. -
#1 Egy kicsit megkésettnek érzem ezt a cikket. Nem vagyok profi procitunning turkászó, de nekem is feltünt már, hogy egy ideje a piacon van az Intel Core és Core 2 processzora. Ezek pedig már meglehetősen megszorongatták az AMD-t. Az AMD - Nvidia együttműködésre pedig most árnyékot vet az AMD - ATI fúzió. Ez megbosszulhatja magát, mert az Nvidia chipsetnek gyakorlatilag nincs alternativája AMD vonalon. Ennek ellenére az AMD nagyon agilis. Szeretem, hogy komoly versenyt alakít ki a hardverpiacon. De most szerint az Intel visszabillentette a mérleget.