48
-
archkoven #8 Azt már észrevettem, hogy egy csomó film kap nagyon rossz kritikát ami nekem nagyon bejön és sok jót ami engem halálra untat.
Nekem például pisi-kaki témában a Kingpin (tökös tekés) a nyerő, bár egy lájtosabb verziója a Dumb és Dumber is nagyon ott van.
Meg lehet baszni az alapötletet ha a szituációk szarok, vagy fordítva. Pl. a Pulp Fictionnak (ponyvaregény) nem dobnám magam el az alapötletétől, de a szituációk az egyik legjobbak amit valaha filmre vittek. -
Acheron #7 Én birom a Wayans testvéreket!Ilyen agyatlan ökörködések is kellenek néha -
#6 Azért kicsit egyhangúak az ötleteik mostanában....ez a tipikus "néger beöltözik valaki másnak" sztori, és az ezen alapuló félreértéses poénok, már egy kicsit unalmasak....tsiztára, mint a magyar kabarék, csak azokban nem szarnak a szinpadra. -
Loverman #5 Nos, ezzel meg is volnánk. Nem mellesleg, nem ez az a cikkíró aki mindent lehúz? A birkák meg meg is kajolják, ahelyett hogy az agyhelyüket használnák a döntéshez... na ez a LOL -
Loverman #4 LOL -
Loverman #3 LOL -
#2 Ennek a xarnak kb annyi köze van a filmművészethez, mint a Koltai-filmeknek.. -
#1 nem tom ti hogy vagytok vele, de az alap ötlet is... borzalmas :-/
na meg olyan... ízléstelen :-/