Kiscsávó - A fekete humor gyöngyszeme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACER ASPIRE 5021 WLMI,AMD TURION 64 ML26 1.6 GHZ, 1GB SO-DIM DDR 333MHZ,80GB és 320 GB EXTERNAL VINCSI,ATI MOBILITY RAEDON X700 PRO 128MB, BLUETOOTH, IR.... STB 4
Ne akarj már másokat meggyõzni a saját ízlésedrõl. Nyilván mások derülni mennek a moziba, nem pedig muszájból.
Szerintem sem rossz film. Kissé sablonos... valószínûleg többet nem nézem meg. De mindenképpen érdemes egyszer megnézni annak, aki csipázza a Wayansokat!
Továbbolvasva szívesen megnézném egy általad készített vígjátékot, mert látom van fantáziád hozzá. Most a lázmérõs jelenet továbbfejlesztésérõl beszélek.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
ali g és borat abszolút egy kutya, ugyanaz az ember, ugyanaz a mûfaj, mindketten álriportokat készítenek - az más kérdés, hogy a filmjük totál más volt.
viszont borat nem embereket fikázottt, hanem hagyta, hogy azok járassák le magukat.
Ahogy elõadja? Gondolom azon kacagtál volna a legnagyobbat ha a seggébõl kirepül a lázmérõ és pofánfossa a másikat nem? Micsoda poén lett volna!! Milyen jól lehetne elõadni nem? Egy kis szar + hugy mindig hoz némi derültséges a kifinomult vígjáték szakértõk arcára...
Na mind egy. Mint már írtam izlések és pofonok.
Azért az Ali G szerintem 1000szer jobb volt, és remélem a következõ filmje jobb lesz ennél.
Akik könnyesre röhögik magukat azon, ha egy 30 éves alacsonynövésû néger seggébe lázmérõt akarnak dugni, az meg foggal körömmel harcol, hogy ne tegyék. Há-há-há.
A horrorra akadva 4-re beültem mert kíváncsi voltam milyen. Amikor a lány vizelettel mosta le a magatehetetlen öreg hölgyet akkor az egész terem elkezdett röhögni és szerencsére a jelenet vagy 10-15 másodpercig tartott -hogy az öregasszony szájába is kerülhessen a nedûbõl- így lehetõsége volt a publikumnak exponenciálisan röhögni, hiszen egyre mókásabb lett a dolog. Két sorral elõrébb egy 140 kilós nõ, bevásárlókosárnyi popcorn-nal a kezében úgy vihogott, hogy szórta a kukoricát mindenkire mint Holle anyó a pihét... én nem nevettem. Biztos nincs humorom.
Végre rászántam magam, és megnéztem elejétõl a végéig a Boratot, és volt benne 1-2 jó poén, mint pl amikor leesett neki hogy buzikkal bulizott. 😊
Viszon erre még a legnagyobb jóindulattal sem tudom azt mondani, hogy marha vicces. Igen, igazad van. Izlések és pofonok. Végül is a fekete humor is megnevettet egy kicsiny közösséget, de mégsem igazi vicc.
Azt hogy a Borat máshol nagy sikert aratott... 😊 Megint csak izlések, és pofonok. Van olyan film ami külföldön tutti bukás, kishazánkban meg kasszasiker. <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
szerintem félerérted. a wayans-film nem igényel semmi gondolkodást, afféle arcba lökött humor, cicszopkodós, azonnal leesõs. van, akinek ez jön be, de akinek egy harmincéves csecsemõ nem, az még lehet vígjték fanatikus.
a borat szofisztikáltabb humor, egy szatíra, ne mindenkinek jön le a poén - persze ott is vannak in your face poénok a kisebb iq-nak.
általánosságban nem véletlen, hogy a borat ekkor anayagi siker és a little man annyira nem. és az sem, hogy a borat szinte mindenhol jobb kritikákat kapott, és az sem, hogy a borat az imdb-n vagy más "nép szava" oldalon is erõsebb.
nyilván, van, aki nem ennyire tömeg, akinek fordítva jönnek be ezek a filmek. de abból nem érdemes a f*kázókat f*kázni.
Wayensék mindig nagyon nagyot alakítanak, és ez most is így van. Na jó azért vannak lapos részek is, de egyértelmüen jobb mint a Borat, amit ugye valaki az év filmjének kiáltott ki. No, szerintem az egy igazi rakás...
Egyszeru Dal
Eloszor egy hosszabb hozzaszolast akartam irni a cikk irojanak cimezve de nem lattam ertelmet mert ugy emlekszem, hogy mar ams fekete foszereplos filmet is leszolt egyszer mondanád ki egy fekete negyedben,(USA de még Britanniában is) az N betus szot addig élnél.
http://www.sg.hu/cikkek/43193/gagyi_mami_2_kover_neger_neni_mert_az_vicces
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
(Én se láttam, de a cikk alapján meg se fogom nézni)
mindenesetre én nem akartam megnézni, haveromék rángattak el, de nem bántam. volt olyan rész, ahol szakadtam a röhögéstõl. volt benne elég sok hülyeség, azt sem értettem, hogy minek rejti bele egyáltalán a csaj táskájába a gyémántot, de ezt elnézzük. egyszer érdemes megnézni. angolul néztem, nem is értettem, csak a 80%-át, de még így jól elkacarásztam.
a nap beszólása😊 akkor kissé elkésett.
szeirntem HA 1 jó volt, még a fehér csóka is tûrhetõ, de ez a little man elég nyomoronc.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
én azt szoktam nézni, hogy fura, hogy itt ennyi a pozitív kritika. (pláne, hogy a filmek meg nem azok) (te meg ugye? "...mindent lehúz? A birkák meg..." - ezt csak így hasra írtad?)
1. lucky number slevin: poz. kritika - no user fika.
2. crank: pozitív kritika - no user fika
3. opean season: negatív kritika - ennek ellenére no user fika (pozitív vélemények)
4. borat: pozitív kritika - no user fika
5. john tucker: pozitív kritika - no user fika
6. barnyard: pozitív kritika - yes user fika
7. leggyorsabb indián: pozitív kritika - no user fika
de hogy ne legyek off, a little man valóban pocsék film. (egyébként érdekes mûfaj ez a más ízlésének kritizálása, mert valljuk meg, csak az teszi, aki nem ért egyet és ilyenkor nem az ízlések különbözõsége jut eszébe, hanem az, hogy az õ ízlése az origó)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
az elõttem szóló jól mondta, kell ilyen humor is, pl a Feketék Fehérben is akármilyen nagy hülyeség is volt, de épp ezért jól lehetett rajta szórakozni.
aki nem bírja, ne nézze, nekik ott vannak a Szakíts ha bírsz féle garantáltan gusztustalan-poén mentes,de egyébként sajnos humortalan vígjátékok... :S
Gamer for Life
wow. ez most úgy hangzott, mintha te döntenéd el, hogy mi a hiteles😊 azért az durva lenne.
Valószínûleg sosem fogom megtudni, hogy hiteles-e a cikk, mert ezt a filmet nem fogom megnézni.
Van olyan akinek nem kell megnéznie és tudja, hogy hulladék.
Eleve ez a sztori.. valaki ellop valamit és szökés közben valakihez elrejti. Lerágott csont. Ezer film épül erre.
Az amerikai filmgyártás az utóbbi években ráment erre a tömegcikk készítésre.
Egyik cikkben fogalmazta meg jól egy kritikus. Az volt a lényege, hogy: nesze ezt kapod, úgyis megeszed. Tehát van akinek mind1 csak nézni lehessen. Az a kedvencem amikor a moziban emberek akkor nevetnek, ha már mások is. Egy valaki elkezdi.. és a többiek is rájönnek, hogy ez bizony vicces volt.
De úgy látom nem lehet olyan szar filmet csinálni amire emberek ne mennének el :-)
Nekem például pisi-kaki témában a Kingpin (tökös tekés) a nyerõ, bár egy lájtosabb verziója a Dumb és Dumber is nagyon ott van.
Meg lehet baszni az alapötletet ha a szituációk szarok, vagy fordítva. Pl. a Pulp Fictionnak (ponyvaregény) nem dobnám magam el az alapötletétõl, de a szituációk az egyik legjobbak amit valaha filmre vittek.
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8