48
-
RomaniaBoy #48 ez szuper volt mint valaha.. okos és ravasz, végül barát lett egymás.. Ez kibüvölö volt. Szerintem ez legjobb film lesz év végén 2006. Remelem. -
Zolesh #47 SSeth, érdekes.
Ne akarj már másokat meggyőzni a saját ízlésedről. Nyilván mások derülni mennek a moziba, nem pedig muszájból.
Szerintem sem rossz film. Kissé sablonos... valószínűleg többet nem nézem meg. De mindenképpen érdemes egyszer megnézni annak, aki csipázza a Wayansokat! -
debut12 #46 Az első soroddal egyetértek.
Továbbolvasva szívesen megnézném egy általad készített vígjátékot, mert látom van fantáziád hozzá. Most a lázmérős jelenet továbbfejlesztéséről beszélek. -
#45 Szeretek ide járni... Itt néhány ember mindig megmondja nekünk mi a jó és mit ajánlott nézni. -
winnie #44 "Azért az Ali G szerintem 1000szer jobb volt, és remélem a következő filmje jobb lesz ennél."
ali g és borat abszolút egy kutya, ugyanaz az ember, ugyanaz a műfaj, mindketten álriportokat készítenek - az más kérdés, hogy a filmjük totál más volt.
viszont borat nem embereket fikázottt, hanem hagyta, hogy azok járassák le magukat. -
SSeth #43 Hát barátom. Nem baj, hogy neked tetszik.. mindig lesz kinek eladni a szart.
Ahogy előadja? Gondolom azon kacagtál volna a legnagyobbat ha a seggéből kirepül a lázmérő és pofánfossa a másikat nem? Micsoda poén lett volna!! Milyen jól lehetne előadni nem? Egy kis szar + hugy mindig hoz némi derültséges a kifinomult vígjáték szakértők arcára... -
debut12 #42 Jut eszembe, te biztosan übermensch vagy, hogy már neked egy ilyen egyszerü kis film szánalmas. Amúgy meg nem az a poén drága barátom, hogy lázmérőt dugnak az emberünk seggébe, hanem ahogy azt előadja. De gondolom az agyonerőltetett Borat a te izlésednek 100%osan megfelel. Végül is jó volt nézni ahogy fikáz különböző embereket. Nem tudom te hogy vagy vele, de számomra nem volt elég hiteles, mert ilyen kevés agysejttel ember nem létezhet. Főleg egy riporter.
Na mind egy. Mint már írtam izlések és pofonok.
Azért az Ali G szerintem 1000szer jobb volt, és remélem a következő filmje jobb lesz ennél. -
debut12 #41 Hát igen. Kiragadtad azt a jelenetet amin én sem tudok röhögni. Mondjuk az egész film szánalmas a 3. résszel együtt. Ugyebár nem Wayans produkció. Azért kíváncsi lennék, számodra melyik vígjáték jó. Had röhögjek egy kicsit. -
#40 nem tud vki feliratot hozzá? Csakmert néztem feliratok.hu-n és nem találok magyart... -
#39 gratulálok, sikerült kiragadni a legjelentősebb poént....... -
SSeth #38 Jó vígjáték ez biztosan. Egyszerű embereknek...
Akik könnyesre röhögik magukat azon, ha egy 30 éves alacsonynövésű néger seggébe lázmérőt akarnak dugni, az meg foggal körömmel harcol, hogy ne tegyék. Há-há-há.
A horrorra akadva 4-re beültem mert kíváncsi voltam milyen. Amikor a lány vizelettel mosta le a magatehetetlen öreg hölgyet akkor az egész terem elkezdett röhögni és szerencsére a jelenet vagy 10-15 másodpercig tartott -hogy az öregasszony szájába is kerülhessen a nedűből- így lehetősége volt a publikumnak exponenciálisan röhögni, hiszen egyre mókásabb lett a dolog. Két sorral előrébb egy 140 kilós nő, bevásárlókosárnyi popcorn-nal a kezében úgy vihogott, hogy szórta a kukoricát mindenkire mint Holle anyó a pihét... én nem nevettem. Biztos nincs humorom. -
debut12 #37 Wow. Lehet hogy ezzel én egyedül vagyok, de ha egy vígjátékot akarok megnézni, elvárom hogy könnyen emészthető legyen. Ha gondolkodni akarok akkor inkább megoldok egy mataematikai egyenletet.
Végre rászántam magam, és megnéztem elejétől a végéig a Boratot, és volt benne 1-2 jó poén, mint pl amikor leesett neki hogy buzikkal bulizott. :)
Viszon erre még a legnagyobb jóindulattal sem tudom azt mondani, hogy marha vicces. Igen, igazad van. Izlések és pofonok. Végül is a fekete humor is megnevettet egy kicsiny közösséget, de mégsem igazi vicc.
Azt hogy a Borat máshol nagy sikert aratott... :) Megint csak izlések, és pofonok. Van olyan film ami külföldön tutti bukás, kishazánkban meg kasszasiker. -
winnie #36 "de egyértelmüen jobb mint a Borat, amit ugye valaki az év filmjének kiáltott ki. No, szerintem az egy igazi rakás..."
szerintem félerérted. a wayans-film nem igényel semmi gondolkodást, afféle arcba lökött humor, cicszopkodós, azonnal leesős. van, akinek ez jön be, de akinek egy harmincéves csecsemő nem, az még lehet vígjték fanatikus.
a borat szofisztikáltabb humor, egy szatíra, ne mindenkinek jön le a poén - persze ott is vannak in your face poénok a kisebb iq-nak.
általánosságban nem véletlen, hogy a borat ekkor anayagi siker és a little man annyira nem. és az sem, hogy a borat szinte mindenhol jobb kritikákat kapott, és az sem, hogy a borat az imdb-n vagy más "nép szava" oldalon is erősebb.
nyilván, van, aki nem ennyire tömeg, akinek fordítva jönnek be ezek a filmek. de abból nem érdemes a f*kázókat f*kázni. -
debut12 #35 Péntek este megnéztem, és aki fikázza az szerintem nem igazi vígjáték fanatikus.
Wayensék mindig nagyon nagyot alakítanak, és ez most is így van. Na jó azért vannak lapos részek is, de egyértelmüen jobb mint a Borat, amit ugye valaki az év filmjének kiáltott ki. No, szerintem az egy igazi rakás... -
loga #34 Eloszor egy hosszabb hozzaszolast akartam irni a cikk irojanak cimezve de nem lattam ertelmet, mert ugy emlekszem, hogy mar más fekete foszereplos filmet is leszolt. -
loga #33 Angolul lattam...Mert ÉN értem is...
Eloszor egy hosszabb hozzaszolast akartam irni a cikk irojanak cimezve de nem lattam ertelmet mert ugy emlekszem, hogy mar ams fekete foszereplos filmet is leszolt egyszer mondanád ki egy fekete negyedben,(USA de még Britanniában is) az N betus szot addig élnél.
http://www.sg.hu/cikkek/43193/gagyi_mami_2_kover_neger_neni_mert_az_vicces -
loga #32 En lattam a filmet nekem tetszett. -
winnie #31 szerintem egy kritikának nem a végkicsengése a léyneg, mint pár kommentnek, hogy sz*r vagy k*rály. hanem ami a sorok között van. nyilván aki nem szereti a kakálós poénokat annak nem biztos hogy bejön a kis csávó. aki odavan a kakálós poénokért, annak bejön, stb. (rút lehet úgy megítélni egy filmet, hogy valaki azt mondja rá, hogy sz*r, de ha hozzáteszi, hogy miért, akkor máris más tészta.) -
kricsi #30 "Cat"-nek igaza van...ez amit olvashattunk ugye ez csak egy ember véleménye , és mi emberek olyanok vagyunk,ha valaki azt mondja rá , hogy SZ*R. Akkor azt meg se nézzük rámondjuk magyar szavak büszkeségeit... persze aki ezt a cikket írta(Szekeres Viktor) ő már biztosan sok filmeg megnézett , de ne itéljünk így... -
Cat #29 más lapokkal ellentétben viszont itt a kommentbox - egy filmről kapásbol nem egy, hanem többtucatnyi véleményt olvashatsz. Más kérdés, hogy ahogy végigolvastam, a hozzászolók közül SENKI nem látta a filmet, mégis fikázzátok a cikket, hogy milyen lehúzós. Nem semmi.
(Én se láttam, de a cikk alapján meg se fogom nézni) -
Trb100 #28 ooo.. semmi baj SzV "kritikus" úrral... az esetek 90%-ában ha valamit lehúz, akkor nyugodtan meg lehet nézni a filmet, amit meg istenít az messze el kell kerülni :) Persze az egyéni véleményem, valszeg simán csak különbözik az izlésünk.. (mármint nekem van )A különbség, hogy én nem publikálom a véleményem és nem nevezem magam kritikusnak. -
#27 ez még csak most megy otthon?
mindenesetre én nem akartam megnézni, haveromék rángattak el, de nem bántam. volt olyan rész, ahol szakadtam a röhögéstől. volt benne elég sok hülyeség, azt sem értettem, hogy minek rejti bele egyáltalán a csaj táskájába a gyémántot, de ezt elnézzük. egyszer érdemes megnézni. angolul néztem, nem is értettem, csak a 80%-át, de még így jól elkacarásztam. -
#26 Wayans-ék királyok. Szeretem a filmjeiket. "A ne légy barom miközben iszod a dzsúzod a gettóban" c. filmjük az egyik legkirályabb... -
#25 jajj én már alig várom:D Imádom ezeknek a filmeit
Feketék fehéren rulz -
Inquisitor #24 Hát pedig a hányos, kakis-pisis, és gagyi szexpoénok ovis korban tetszenek a többségnek inkább. De "igazi" poénok nélkül az ilyen önismétlő cuccok már a "kisebbséget" se nagyon kötik le ... -
winnie #23 "Ja es Akinek Nem Tetszik a Film az ne Nezze meg"
a nap beszólása:) akkor kissé elkésett.
szeirntem HA 1 jó volt, még a fehér csóka is tűrhető, de ez a little man elég nyomoronc. -
#22 *'90-es évek -
#21 Anno a Horrora Akadvák nagyon jók voltak, a '90-es Charlie Sheen, és Lasley Nielsen féle paródiáikból merített, és nagyon jól tette, viszont ezek a néger vicces fiúra építő filmek nekem a legkevésbé sem jönnek be, egyszer vicces, még kétszer is, de 10edszerre már marha unalmas, ennek ellenére nem "fikázom" le, van akinek bejön, van akinek nem, egymást meg úgysem fogjuk meggyőzni. -
zalan21 #20 Ja es Akinek Nem Tetszik a Film az ne Nezze meg -
zalan21 #19 Nem Ertelek Benneteket Mit Vartok a Wayans Testverektol akcio Filmet Vagy Horror Filmet Szerintem ok Ebbe A Profik A Humorba es Kesz Nagyon Jol All Nekik ez a Mufaj -
winnie #18 lover: szerintem benézted (másik lappal kevered, vagy mi), mert ahogy nézem a kritikákat. (te is időrendbe tudod állítani) és benézed a user kritikákat is. (nem szép dolog összemosni a usereket, de ha kell, akkor szerintem nem f*kázók, hanem kioktatóak, mint te vagy én most is:)
én azt szoktam nézni, hogy fura, hogy itt ennyi a pozitív kritika. (pláne, hogy a filmek meg nem azok) (te meg ugye? "...mindent lehúz? A birkák meg..." - ezt csak így hasra írtad?)
1. lucky number slevin: poz. kritika - no user fika.
2. crank: pozitív kritika - no user fika
3. opean season: negatív kritika - ennek ellenére no user fika (pozitív vélemények)
4. borat: pozitív kritika - no user fika
5. john tucker: pozitív kritika - no user fika
6. barnyard: pozitív kritika - yes user fika
7. leggyorsabb indián: pozitív kritika - no user fika
de hogy ne legyek off, a little man valóban pocsék film. (egyébként érdekes műfaj ez a más ízlésének kritizálása, mert valljuk meg, csak az teszi, aki nem ért egyet és ilyenkor nem az ízlések különbözősége jut eszébe, hanem az, hogy az ő ízlése az origó) -
Loverman #17 egyszerű: az SG látja hogy a hozzászólók többsége (tisztelet a kivételnek) sokszor fikázza a cikk tárgyát. nos, ha maguk a cikkek is ilyenek akkor valszeg népszerűbb lesz az oldal. gondolom. és hát a népszerűség mindenek előtt ebben a szakmában, az meg nem számít hogy azoknak az embereknek akiknél népszerű, hány százaléka divatfikázó(kevés IQ) vagy demagóg(kicsit több IQ, rosszul felhasználva) -
#16 A neten van egy csomó vicces videó (legálisan ingyen), 100x jobb poénokkal mint az ilyen 80as IQra készült ökörségek. A film sztorija, a Wayansok, a rendezés meg úgyis nulla. Ez csak egy fölös termék, amire idióta emberek fölös pénzüket elköltik.. -
wanek #15 wow! Minek kötsz belém? Saját magam számára azt döntök el amit akarok, még ha számodra ez durva is :) -
Inquisitor #14 Ez oké, de azért régebben a Wayans familía egynémely tagjai előfordultak szinvonalasabb filmekben is. -
viizo #13 én is kíváncsi lennék azért olyan véleményekre, akik valóban látták, nem csak vagdalkoznak a távolból, hogy így legalja meg úgy legalja...
az előttem szóló jól mondta, kell ilyen humor is, pl a Feketék Fehérben is akármilyen nagy hülyeség is volt, de épp ezért jól lehetett rajta szórakozni.
aki nem bírja, ne nézze, nekik ott vannak a Szakíts ha bírsz féle garantáltan gusztustalan-poén mentes,de egyébként sajnos humortalan vígjátékok... :S -
Dude64 #12 Nekem a Scary Movie 1-2 (Horrra akadva) és a Feketék fehérben is bejött. Ami szintén Wayans. Gyökér humor, de kell az is. Azért valszeg ezt is megnézem. -
winnie #11 "sosem fogom megtudni, hogy hiteles-e"
wow. ez most úgy hangzott, mintha te döntenéd el, hogy mi a hiteles:) azért az durva lenne. -
wanek #10 Ez egy tipikusan retekTV műfaj. Majd ott biztosan bemutatják.
Valószínűleg sosem fogom megtudni, hogy hiteles-e a cikk, mert ezt a filmet nem fogom megnézni. -
SSeth #9 Sajnos az ilyen trágyadomb filmek is többszörösen megtérülő vállalkozások.
Van olyan akinek nem kell megnéznie és tudja, hogy hulladék.
Eleve ez a sztori.. valaki ellop valamit és szökés közben valakihez elrejti. Lerágott csont. Ezer film épül erre.
Az amerikai filmgyártás az utóbbi években ráment erre a tömegcikk készítésre.
Egyik cikkben fogalmazta meg jól egy kritikus. Az volt a lényege, hogy: nesze ezt kapod, úgyis megeszed. Tehát van akinek mind1 csak nézni lehessen. Az a kedvencem amikor a moziban emberek akkor nevetnek, ha már mások is. Egy valaki elkezdi.. és a többiek is rájönnek, hogy ez bizony vicces volt.
De úgy látom nem lehet olyan szar filmet csinálni amire emberek ne mennének el :-)