20
Motorola K1
  • Attila8805
    Van egy ilyen telóm és ki szeretném törölni azokat a neveket akiknek sms-t küldtem ezt hogy tudom megtenni?
  • szkabrasz
    Sziasztok Hogy lehet szétszedni ezt a telefont. Ki szeretném takarítani de nem tudok rájönni.

Előre is köszi.
  • blllc
    USB kábelen sokkal egyszerűbb...
  • 4kerek
    Sziasztok! Vettem egy motorola k1-et, a problémám a következő. Bluetoothon keresztül tudok adatot küldeni pc-re, de vissza már nem:( próbáltam már a motorola program legfrissebb verziójával is, de az ott szereplő listában nincs benne ez a típus. Tudna valaki segíteni?

Előre is köszi:)

ate5z
  • w77d
    Tudja valaki mikor lehet végre függetleníteni? még mindenhol azt mondták, nem lehet!
  • Teflon Mike
    ( P2KTools ) a google beírod és onnan le tudod tölteni a progit.
  • Teflon Mike
    valamelyik motorolaj toikban már le lett írva asszem a V3-asba
  • Imike1438
    Csáó!
    Tudja valaki, hogy van e mód valahogy a telefonra rakni játékot a számítógépről? Köszi
  • vivien5
    Sziasztok!

Nem régóta van meg nekem a motorola K1 telóm és képtelen voltam rájönni, hogy hogy kell beállítani azt, hogy a csengőhan és az üzenethang ne ugyanaz legyen!!!

Ha tudtok, akkor légyszi segítsetek!
  • Hydroceph
    te valami gyogyszeres kezeles alatt allsz?:D
  • zoli122
    hehe jólvan gúnyólodjatok csak :D
  • Teflon Mike
    LOL
  • F1re
    <span class="bb-style-xlarge"><span style="color:blue">:DDDDDDD</span></span>
  • SHADOWEYES7
    ez a logó!!!
    lááááááááááááááááálll
  • passatgt
    mert?:)Nemrég volt egy mobilos azt sem zárták
  • Hydroceph
    kéne
  • CheAteR88 #3
    lol
    szerintem zárás?
  • Hydroceph
    Ésszel kellene létezni. XD
  • zoli122
    Sziasztok!

Ez itt azért nyílt hogy aki most vett K1-est és problémái vannak vagy kérdései az itt fel tehetei nekünk vagyis még csak nekem :D de válaszolhat is nyugodtan XD