12
-
kristiaan #12 + gyorsabbak a tft kijelzok -
#11 Látom jól érzed magad és osztod az igét Barátom! Inkább olvass! -
#10 Hát, igen. Rondább kép miatt nemigen fejlesztenek.. :) -
#9 Lényegét tekintve nincs, hiszen a TFT (thin-film transistor) egy variánsa az LCD technológiának. Ez is aktív-mátrixos lcd. Egyébként azért fejlesztették ki, mert szebb képet lehet vele előállítani! -
ssdb #8 amugy a tft és az lcd között van különbség? -
#7 Ezek szerint az oled elterjedése még nagyon távol van, ha az lcd-vel szenvednek... -
Cat #6 LCD = liquid crystal display -
#5 Most akkor LCD vagy folyadékkristály ?
Mert azért nem mindegy.
-
kanyecs #4 vékonyabb kijelzővel nagyobb akksi fér el ugyanakkora telefonba, és már meg is oldották :) -
#3 Jah minden tudós agyaljon az akksikérdésen! "Hogyan lehet könnyebb, tartósabb akksit létrehozni?" -
#2 Nagyon szuperek ezek a kijelzők, de!
Most az mennyire lényeges, hogy egy LCD 2mm vagy 0.8mm! Ja a hely kihasználása miat. De most ezek az kijelzők is arra jó amire készült. Elvileg ezek csak telefonok nem? Vagy egy PDA ahol úgy is kell hogy legyen mérete, ott meg a vastagságon az az 1-1.5mm sztem nem sokat ér! Persze nem vagyok ellene az újításnak, meg ezek azért ahogy olvastam már erős napfénynél is jól lehet látni.
Én jobban örülnék ha végre olyan aksikon agyalnának amivel ha vki telefonál vagy 40 órát, azt is kibírja, hogy csak havonta 1 kéne feltőlteni vagy ilyesmi. Vagy azt mégkönnyebbé tenni, hisz a telefonok legnehezebb "alkatrésze" az aksi ugyebár. -
#1 wáháááá, akkor most már 1mm-be pdat, vagy méginkább laptopot kéne sűríteni ...
bár ha jól látom a táp külön van :(