15
Modern szinfónikus?
-
#15 sziMfónikus bazz -
DaveGuy #14 Hali!
Hajdúszoboszlói symphonic goth metal együttes keres elszánt billentyűs kollégát. Sok fellépési lehetőséget, fűtött, ingyenes próbatermet, erősítőt, jó hangulatot biztosítunk. :)
Írjatok bátran ha érdekel esetleg: [email protected] -
#13 Huhh ez a Trailerhead, meghallgattam a többi zenéjét(üket?) és azt kell mondjam kurva jó :) -
Trailerhead - Prometheus Rising
Lux Aeterna By Clint Mansell
-
#11 Namost ugye ezt nem mondod komolyan???
az 1-10 azt jelzi hány oldalt jelenít meg éppen.. utána van a szám, hogy hányat talált... hacsak át nem álljtod mindig tizet fogsz ott látni.. egyébként a "szimfónikus" szóra 39 700 találat van míg a "szinfónikus"-ra 1 940... szóval ne azt nézd, hogy 1-10 mer az ugyanannyi lesz... -
Hydroceph #10 "De amitmit nem tudsz... azt sem"..... -
Borg #9 Jerry Goldsmith
itt -
#8 Ez tényleg nem rossz :) -
Lyan Kyj #7 ez nem rossz rádió, tényleg! -
Denniske #6 Tölts le Nathan Fake-től valamit!
Ugyan kőkeményen elektronikus, analóg hangszerektől mentes zene, de a szisztémája nagyon hasonlít a szinfónikuséhoz.
Célszerű szetteket beszerezni, azaz 60 perces act-eket... nem akarok senkit befolyásolni, de ha rászánod az időt, nagyon tanulságos tud lenni ;) -
#5 Ok akkor rosszul tippeltem :) SziNfónikusra és SziMfónikusra google mind2 esetben 10 oldal találatot dobott ki és ez szimpatikusabb volt :P
Már ha a ":-c"-vel azt akartad kifejezni hogy helytelenül írtam le az előtte lévő szót -
#4 szinfónikus :-c -
#3 :/
Közben eszembe jutott hogy a Mátrix alatt is olyan stílusu zene van amire gondoltam, ennek a műfajnak mi a neve egyáltalán?
Találtam egy rádiót ami egész jókat játszik (most pl a csillagkapu aláfestő zenéje fut, meg egy James Bondot sikerült még felismernem)
link -
#2 tőltsd le a soundtrackokat :):P -
#1 Hi!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, nem értek túlzottan a zenéhez, de tudtok olyan előadót, esetleg netes rádiót ahol olyan zenét nyomnak mint pl a Gyűrűk Ura film alatt, vagy igényesebb játékokban/filmekben?
Thx!