NCAA Football 07

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Checkerboy
Most látom , h az egész játék egy "szerepjáték" 😄 Van campus legend mode amiben mint egyetemista amerikai focizol , közben a tanulmányi eredményeidre is kell figyelned 😄 Nagyon jó 😊

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Ettõl szerintem sokkal jobb a Madden NFL 07. Vezeti is az összesített eladási listákat. A nagy liga általában jobban érdekel mindenkit, mint az egyetemi bajnokság.

Papesz

Checkerboy
Nekem csak holnap lesz , lehetõségem kipróbálni, majd beszámolok róla.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

SHADOWEYES7
öreg vagyok én már ahhoz!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

autoszimulator
lefety lefety koma... 😄😄

inkább probáld ki a játékot.

.: mobilize.hu :.

Checkerboy
Ettõl a játék minõsége , és a topic nem romlik (szerintem).

SHADOWEYES7
szal,tuti jó lehet a játék,de -(#1 ték 😄 ) -nem szokták értékelni a modik!😊)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

autoszimulator
teccene de a szabályait nemvágom 😄D pedig 2006 talán az volt telepitve nálam

.: mobilize.hu :.

Checkerboy
Csodálkoztam , h ennek a "sikerjátéknak" (ízlések és pofonok) még nincs topicja.Jól ismert gamespoton 8.8as értékelést kapott amivel dobogós helyezést nyert el a Ps2-es Top games listájában.Utánna lehet nézni , képek, videók, minden van , mégpedig itt.

Keresõben megnéztem , ilyen név alatt nem találtam játékot , ha tévedne a keresõm akkor elnézést.

(#1 ték 😄 )