9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage = düh
Ha eléri a 100%-ot, egy klikk a bal, egy a jobb oldalára, egy középre és szépen elkezdesz pirosan fényleni. Amíg le nem jár, nagyobbakat ütsz, nagyobbak lesznek a critek, de jobban is sebzõdsz.
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1wigBi

Ez az én lém X-D, gondolom kevesebb lesz ha GL+9et csinálok...XD

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

ToshiBá
Kabbbbeeee!! 😛 =) 😛 XD 😊

Live: DoZeR 982

Kry
Már meg akartam kérdezni hogy mi az rage, mivan ha eléri a 100%-ot illetve a good charma,bad charma is jelentenek-e vmit?

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Hehe Dozi !

Ebbe legalább skilles lehetsz 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

ToshiBá
http://www.gamesforwork.com/games/play-5437-9Dragons-Flash_Game

Íme a 9 Dragons eddigi legjobb kiadása/patch-e!! (acclaim tuti erre halad, ha veszít még pár játékost.)

Nem tudtam elõször miért szegény 😊
/amúgy a wisdom ját is ajánlom figyelmetekbe 😊/

!!SZEGÉNY!! csaj...:
http://i160.photobucket.com/albums/t184/JadeAngel07/2008June0512-20-49.jpg

Kry
Nem csak azt a két szót értettem -.- csupán azt a zárójelt figyelmenkivül hagytam 😛

Annak ha a Beggar imba lesz csak örülni tudok lévén hogy nekem is van koldusom, már csak az a kérdés hogy a strategist vagy vmeik más role lesz oan nagyon jó...

ToshiBá
nemtom, hogy mikor jön. engem pl az új dragon quest jobban érdekel. mert ha ez az amit a koreaiak kaptak akkor a jelenlegi klánon belüli adv quest lesz. és õk azzal kapták a klánruhákat amik kb tönkreteszik WT/Mansion árakat. <#szomoru1> pont mikor odaérnék.. mert akkor a wt ruhák talán olyan 10kk ba lesznek fullban...

Victorion azt mondta, hogy warrior rulez lesz mostantól! Olyan erõs smasheket kapunk, hogy a nukert semmilyen shield nem védi majd meg.
(A legerõsebb klán a HD és a Beggar lesz(a beggar egy késõbbi adv masteriessel lesz erõsebb))

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Na akkor te is csak azt a ket szot ertetted. Olvasd tovabb...
( this is next big new content patch which will be out in 2 or more months or before that...
Kry
A 4. pont felkeltette az érdeklõdésemet... fõként az adcance masteries.

Ez kb mennyi idõn belül fog bevezetesésre kerülni nem tudod?

ToshiBá
Egy kis infó "Phew"-tõl Július 26.-án kiadva :

If you really want to know whats coming next here is some information which should have been announced.

1. Bug fixes for all issues like dungeon, Road to dragon, dual cast and black market.
2. New event which is similar to Chinese new year ( As per NDA i cannot give out the exact name or information about the event)
3. New Road to Dragon quest.
4. New skills, Advance Masteries, weapons, collections, and load of content ( this is next big new content patch which will be out in 2 or more months or before that, depends on testing, translation and bug fixes).

Remélem nem fog tovább tartani az általuk reméltnél.

Nem 100%, csak ezt hallottam.
ToshiBá
Méghogy õ a metsere a földjének... <#nyes><#violent>

ToshiBá
Dear Player,

Thank you for contacting us.

The reported player 'deceblavs' is banned for 3 days.

Please feel free to contact us if you have any additional questions.

Sincerely,
James
9Dragons Support 1

Fed!! SIKERÜLT!!! ^^

ToshiBá
jó dolog ez a listás kill csak fárasztó kicsit..^^ Mondjuk (nekem) idáig nagyon megérte... Remélem Genyának is meg Pillének is kijön még az okosság!!!!

Fantasztikus<#falbav><#gun>
En meg megint hybnuker akartam lenni...

sziasztok
én egy darabig nem leszek most mert szar a gépem amire visszajövök remélem mindenki GL lesz😄
go go Sólymok 😊))

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

server off v mi a tököm van?

Blood Raven
Majd este eröt veszek magamon és benézek.....
Már nagyon elegem lett gamébol ami a legjobban zavar az a kattogo reklámcsik....

Hollo

Sziasztok!
Egy hasznos kis topic, ha valaki nem ismerné még. 😊

http://phpbb.acclaim.com/9dragons/viewtopic.php?t=42764&highlight=conquerors+cave
maszkban át tudsz menni másik klán területére, énis így tanulgattam basic skilleket... maszkot hefei-ben tudsz venni nemtom már mennyibe kerül 10k talán.

asd

ToshiBá
*Raven (leamaradt az "n") ^^

ToshiBá
Rave!! Remélem olvasod ezt!! Átkerültünk listán HOLNAPRA!! NEM SZOMBATON, HANEM HOLNAP LESZ A MIÉNK! Jó lenne ha bevonszolnád a lusta seggedet a gémbe, vagy lerúgom a májad..=)

Épp elég volt wowban.
azért utálod, mert még nem éreztél rá😛
Én is utáltam ECig, utána megszerettem...vicces és eltérõ a monoton grindeléstõl.

Igen, ha fizetsz valódi pénzt az acclaimnak, azaz prémiumot veszel.
Én csak és kizárólag grindrõl beszéltem. Pvp-t utálom, semmi közöm hozzá.
Kry
Ezt a reklám csíkot el lehet tüntetni vhogy ami játék közben a fejed felett van??

de pvpben meg 1 semmi. Szerintem spirit beggarral kezdj. Maxold ki a para nukeodat, grind közbe ököllel vagy staffal harcolj, pvpben pedig nukeolj. Adj pár pontot wisdomra, pakolj fel minden wisdom relicet pvpkor, grindeléskor pedig van heal, van más relic wisdomon kívül,tehát a spirit és a strategist között annyi a különbség hogy más a penalty pontjuk, de kb mind a kettõ tökéletes grindhez(meg a spirit még a legjobban formázható pvpben és a legjobb is)

Bár ha lesznek új skillel a healer lesz az erõsebb...XD

Ja és jól néz ki a mansion szettje <#wink>
Na akkor válaszolok a 2. kérdésedre is: Igen, használható közelharcra, sõt alapvetõen közelharcos. De van aki pld. a hibridjét nukerré képzi.
Hallani olyasmit, hogy a közeljövõben a "hibridnukert" gyengítik, a paralizáló skilljét butítják. De ha nem erre hegyezte ki vki, nem nagyon érinti.

Bátran ajánlom neked a spirit beggar csajszit. Több oka is van. Sokáig bírja a grindet a heal miatt, vannak buffjai, olyanok is amiket másoknak adhat, fel tud támasztani, olcsók a ruhái, manuáljai.
Hell-o!
Koszonom valaszodat Juice. Bar nem orulok😛
Amde felmerult rogtona kovetkezo kerdes is olvasgatva a tobbieket(remelem nem szokok ra az allando kerdesekre😊 Szoval a mas klanok basic skilljeit vagabondkent meg lehet tanulni. Na ezt mar reg tulleptem. Ilyenkor van meg erre sanszom? Jo lenne BlueDragonkent neha fanolni kicsit Beggar vagy Shaolin skillekkel. A masik hogy lattam egy SM11-es WhiteTigert egy agyon refine-olt sworddel. Harcolni nem lattam csak buffolgatott. Kerdezni nem tudtam tolle mert Brazil volt a srac😛 Na most vagy funolt a karddal es basic skillt hasznalt vaaaaagy... Vagy mi? Otlet? Ja es a ket fegyver hasznalatrol meg anyit kerdeznek ha mar enyire belejottem hogy BlueDragonkent oke hogy van basic fist skillem de enyi. Eddig ugy lattam hogy kardon kivul nem ertek mashoz (es nem a hatkonysagot nezve hanem egyaltalan nem ert mashoz). A mastery pointoknak ven ehez koze? Pl: a max 20 pont mar rajta van a swordon. Es ezekutan? gyulik gyulik de most mire is gyujtom? Eddig nem tettem masra. Erdemes? Mondjuk tetszik a pole vagy a staff. Tegyek ra vagy kell az meg valamire kesobb?
Hat sok lett a ?-jel😊
Elore is koszonom a valaszokat.
Kry
Értem kösz, bár a 2. kérdésemre nem kaptam választ.
De még annyi hogy szerintetek melyik a legélvezetesebb kaszt(warrior,hibrid,buffer...) ha egyáltalán van ilyen. Tehát hogy meiket ajánlanátok nekem.
köszi

ToshiBá
Ajánalatos még klánolódás elõtt (vagabond állapotban) végimászni az összes klán területét, és akkor minden fegyó basic skilljeit megtanulhatod.(persze nem árt ha van pénzed hogy megszerezd a skilleket) Nekem is minden basic megvan, amit Male kari megszerezhet. Fem karakterek nem tanulhatnak shaoul, Male-k meg SF ül. Ezt nem árt észben tartani. =)

Igen, azokon a szinteken kapod meg a legutolsó tanulható ütéseket. És azokat fogod nézni míg világ a világ, esetleg majd eccer kapunk újakat.
De, minden kaszt kétféle fegyót tud használni alapból. Pld. spirit beggar nemcsak kesztyûvel, hanem staffal is tud harcolni. Méghozzá nem is akárhogy, pedig csak alapokat kap.
Sõt, úgy tudom más fajokét is meg tudja tanulni, ha átslisszol azoknak a kezdõterületére és nem ölik meg az õrök.
Kry
Hali!
Régebben sokat jáccottam 9D-t, és most visszatérnék, meg is vannak a régi karijaim. Az lenne a kérdés csupán hogy ahogy néztem a max szint az 200 felett van, na most van én mindenképpen egy részeges karate mestert 😄 akarnék csinálni, de ahogy néztem a spirit és a strategist beggarnak is a legutolso drunken fistes ütései revolving chakra cheng nem tudom hanyadik szintjén tanulhatok ki...
Ez azt jelenti hogy utána egész játék alatt azokat a mozdulat sorokat kell nézegetnem?
Illetve spirit vagy strategist beggar egyáltalán használható közelharcra, vagy azok csak ilyen életöltõs, lövöldözös kasztok?

Válaszokat elõre is kösz

Sajnos nem lehet. Már többen megpróbáltak karit áthozatni másik szerverrõl, de mindenkit elhajtottak azzal, hogy nem megoldható.

Udv mindenkinek!
Lenne egy kerdesem ami talan nem eloszor hangzik el. Tud valaki olyan lehetosegrol hogy karit koltoztetni masik szerverre? Nagyon orulnek az IGENnek😊 Sajnalnam a karimat "ottfelejteni amerikaban". Eddig megvolt a varazsa hogy keves magyarral talalkoztam (es az a keves akivel megis az csak erositette bennem ezen erzesem). Akikkel egyutt nyomulok nem hajlandoak a karijukrol lemondani, de az idoeltolodas mar komolyan hatraltat nehanyunkat. Szoval jo lenne ha valaki tudna ebben segiteni.
Koszi
Dozer, be kéne keményíteni, szerintem küldd vissza az emailt kb így:

Dear acclaim, the player that I've reported has broke the acclaim rules of conduct as you said:"We have taken appropriate action against the player you have reported as he broke Acclaim Rules of Conduct. Thank you for reporting such issue to 9dsupport."
and that means, the player, as the rule says the person will be banned:
"Anyone caught or reported (with proof) doing any of the above will be immediately banned for 3 days without prior warning. Repeated offenses will result in a permanent ban. This, of course, applies to every member of every community. The above activities in one community can effect your accounts on all of Acclaim's communities."

The person I've reported was already banned for the same reason once, for saying same racist words to another hungarian player. That means:"Repeated offenses will result in a permanent ban." So please do what you should do.
P.S.: decebalvs still playing, and wasnt banned even for 3 days...

Valami hasonlót írjál be nekik plz...

Nincs vkinek EC 5 vagy magasabb, slotos vagy crites staffja eladó?
Ez nem igy van.Epp hogy nagyon olcsok a fegyverek ott.....Mindenhol vannak orult emberek akik azthiszik h amilyen arat beirnak , annyiert meg is veszik..epp ez a jo vietbe h nagyon olcsok a fegyverek!!! mert sztem fc slotted +7 spearert 3kk nem rossz ar(en vettem)+ hogy ne tunjon veletlen olcso arnak aznap lattam tobb +7-et 3-4kk-ert.GB WD(gb WD-k 70 %-a bracer vieten😄)40-70kk(+-tol fugg) de persze vannak +10-11-esek 200-311kk-ert..na szoval a fegyok epp h olcsok!

ToshiBá
Dear Player,

Thank you for contacting us.

We have taken appropriate action against the player you have reported as he broke Acclaim Rules of Conduct. Thank you for reporting such issue to 9dsupport.

Na ez lett deceblavs-al...

black87
Nah most 6 hétig távol leszek énis munka miatt :C
Mire visszaérek tessék felfejlõdni mindenkinek GL-re 😊

\"A geek olyan ember, aki egy jó poén hallatán nevetés helyett komoly arccal azt mondja: lol.\"

ZzoleE
Szia!ez a hülye reklámcsík miatt van.Nem találtam meg a megoldást a 9D fórumon,pedig már sokaknak volt ez a probléma.Írj egy mail ide: [email protected]

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

http://kepfeltolto.hu/i/?166992

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

szia mindenki kellene kis help mert szétverem a gépet már! most nemjátszottam 1 ideje mert nincs rá idom suli,vizsgák,munka,csaaj stb.! ma beakartam lépni hogy 1-2% nyomjak szabadidomben erre 1 kép jelent meg! mindjárt megprobálom berakni pls aki tudja mirol van szo legyen olyan szivem segítsen...thx!

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

ToshiBá
2 jó hír : Free is és Pot is bent volt ma!! =) Jó híreknek vége sajna...=( amúgy vieten a fegyók marha drágák szóval simán elírta... a BE 800k (bardó: 500-550 most, asurán : 600k volt mikor néztem a szerverleálláskor) szóval vieten az elixek iszonyat olcsók (lvl5 3-4kk ért láttam képen) meg a wt ruhák (hd wt male kabát 7,8kk !!!) de a fegyók durva drágák... gl +10 fegyók ilyen 250kk de sztem vieten is jönnek lassan majd a klánruhák (az ingyenes gb12 questrucik amik olyat odabasznak wt ruciknak hogy na. igaz ec8 ig max vitrinben tartja a player) szóval ja. de mióta dungeonban jönnek lvl4-lvl5 elixek azóta a non dun árak is leamortizálódtak. szóval az olcsóság nálunk is kezd kialakulni. az meg hogy most megint vannak slotos ruhák csak a wt árakat érintik (bár én nem fogok fizetni 30-40kk-t 10% sp33dért xD )