21072
  • RYO123
    hmm ide nem tölti fel...

http://img228.imageshack.us/i/lolc.gif/
  • RYO123
    Ilyen nekem is jó lenne breacer be:P
  • Gubberx
    XD
  • Jabbba
    Sok fasz magyar legyen? Hát de az mé jó? XD
    Nem megyünk,inkább 9d-be leszek fasz magyar,meg öreg vagyok bohócnak ehhez a japcsi pedofíling,csihipuhihoz :)
    Ravenka Te meg told fel léci arcod,ne kelljen már JD-be keresgélnem a 128.-ik altodat,másnem tartassz kis élménybeszámolót.
  • bardo20
    gyertek át a Ys online gamre nagyon jo de kevés a magyar és sok fasz külföldi van segitsetek hát hogy ez ne igy legyen a magyaroké legyen a töbség
  • RYO123
    vagy egy Hermit fegyóval 18/1000!! :P és hp trink 20/1000!:P meg a hp sapi 21/1000 is lehet akár :) a sapi nem tom hogy 1/1000 et ad e vagy 2/1k :P
  • zsele1000
    Tegyük hozzá, hogy a def trinketre csak addig van szükség amíg el nem éred a szükséges defet. EC6 után ez csak nukernek vagy más ck építésű karakternek kell. A HP trinket harcosnak vagy nukernek kell. Az új HP absorbos ornamentekhez kell slotos fegyó. Nem árt magas refivel (+8++). A harcos nem fog tudni egyedül grindelni Icyn 1 slotos 6/1000-es fegyóval meg VE sapival. Tehát kell a HP trinket! 12/1000-rel talán már lehet boldogulni, de szerintem nem árt az a + 2/1000. Harcosnak grindhez tökéletes a CS dmg ruha szett, abból meg is van a több mint 300 dmg. Tehát a 300as wb csak KShez kell.
  • Dialosa
    def trinket cc3 boss dobja, 200 def et ad és 2% ot a max hp hoz

life trinket cc4 boss, 2/1000 absorb into life és 2% maximum hp hoz, tehát 1000 dmg sebzésnél 2 vel tölti az életed

mellesleg ezek az új szarok azoknak jó akiknek nem volt sem def, sem hp trink, sem 300 dmg wb, én meg dobhatom immár a kukába.........

• unusual
    200def-et add amugy,és nekem nem ér meg 200kk++++,sőőttt soha nem is fog.
  • unusual
    CC4-ben van boss ha leölöd,és mákod van akkor az lesz a dropja. ;)
  • skrimer
    Nekem is a régi telepítő van de felpecselte 82ig.
    viszont a belépés nagyon nemakar menni.
    Egyébként nem lep meg,hogy még mindíg Bugos...
  • Gubberx
    tényleg még ezt is megakartam kérdezni hogy a hp és def trinket mennyi def-et hp-t ad illetve honnan lehet hozzájutni azonkívül hogy playerektől veszed
  • ZzoleE
    Én is erre várok,meg arra ,hogy a def/hp trinket max 10kk legyen :D
  • Gubberx
    ja és mik ezek a 6/1000 meg 4/1000-es cuccok illetve honnan jönnek? és mire jók :D
  • Gubberx
    Üdv
    Van valami módszer a buffok gyorsabb fejlsztésére? :) illetve shaolin hybrid karihoz milyen statolás illik?

Előre is köszi :)
  • ReszegKoldus
    Nincs ilyen hogy a "bardon mennyi"...annyi amennyit az éppen aktuális kapzsi köcsög ráír. Várni kell aztán úgyis olcsóbb lesz, csak azt kívánom, hogy költsék el az 500 millákat, kapjanak egy rakás lucky gold coint meg jöjjön ki egy ilyen 6/1000-es ornament és max 10kk-ért tudják eladni
  • Lawless #9829
    Yunk csak mondom h amikor en is ujra akartam rakni a 2eve leszedett verziot nemment es leszedtem ujra...szoval lehet azzal van a problema, de lehet ez hulyeseg....82ik patchig lexedte?

azert nezz meg vissza van igen igen sok uj cucc,hely es foleg bug :D na meg uj skillek fel se tudom sorolni...de legjobb az xp card es a 6%absorb ornament aminek 650milla az ara...bardon mennyi? :D

csatok
  • skrimer
    SZia Law!
    csak fel akartam nézni mi a nagy harci helyzet van fent,de hát így nem megy ,hogy nem enged be...csak számol vissza lejár az ídő és újraszámol majd kiirja ,hogy fákk skrimer:)
    egyébként WinINet Downloader 1 re van állítva és tűzfal nélkül is próbáltam.
    üdvözlöm a janit;)
    -skr-
  • MadeInHell
    csak a netemmel van valami mert ahogy belépek gameba errorcode:0 -t kapok errorcode: 1 ről hallottam de erről még nem. nomeg sg re is 5x tudok írni mert azt írja a lap nem jeleníthető meg mikór elakarom küldeni. esetleg van valakinek valamiötlete hogy hogyan tudom megcsinálni a netem mert nem vagyok benne valami nagy szakértő.
  • MadeInHell
    Ó jee! visszakaptam az accom és a bant is levették !!! kellemesen csalódtam acclaimba.
  • Sixtail
    Nézd meg, hogy a launcherban a Download Method az első opción van e (WinINet Downloader 1).
    Ha azon van és még mindig nem megy, akkor lehet, a tűzfalad blokkolja, illetve netes beállítás gondok.
    Sok sikert!
  • Lawless #9824
    lol Yunk te még élsz? remélem megint visszajosz és grindelsz tovább kis newbiem :) ! én vagyoka már a BM de Janival és a Lawwal ASC-ben vagyunk :) ! majd írj h mivan...várunk vissza :) ! csá
  • skrimer
    Nemhinném,hogy bannoltak...Bár nem most voltam fent uóljára:S
  • RYO123
    Hát lehet téged is bannoltak...vagy valami internetes probléma vagy ilyesmi.
  • skrimer
    Could not connectet ír ki mindíg:S ez mitől van????????
  • RYO123
    Én 3 hónapot vártam arra hogy felfogják hogy nem scammoltam x)
  • MadeInHell
    Ej ej hát úgy néz ki visszatérek mert ezt a 9d t nem lehet végleg abbhagyni.Az accoundomat vissza szereztem mármint a nukert.Csak 1 baj van hogy bannolták coin hack miatt 2 napja levelezgetek acclaimmal de tudjátok hogy ezek mienek legalább még 2 napig efog tartani mire beléphetek.De az is lehet hogy ki kell várnom a bann t az pedig nem jó mert coin hackért bisztos nem 2 nap jár,de azt írták hogy unbannolják.
  • cucu00
    hát....
    most mondták h threat közben nem lehet kg-t enni, meg semmit nem lehet csinálni
    szóval ha még ve healt kapott is, 4 ck usert nem élhet túl
  • Jani79
    scale-t meg a tear-t még nem lehet tradelni?
  • ReszegKoldus
    Item mallban szerintem csak az xp meg a drop card van, amit közvetlenül át lehet adni, persze accon belül akármit át lehet a storage segítségével.
  • unusual
    XP + DROP rate card böven elég szerintem ;) Amugy vehet elixeket+passokat is amit simán átad,vagy probálkozik a quillin mirror-al hátha. ;)
  • Gubberx
    meg a droprate cardot :P
  • cucu00
    xp cardot is :D
  • cucu00
    scalen kívül nem sok mindent tud átadni másik karinak
  • unusual
    Ha már coin-bol megvette ami kell,és átadta másik karinak akkor már kb tökmindegy.....
  • RYO123
    Hát ha kilehet kapcsolni a GG t akkor lehet ojan lesz a szero mint Vietnam ....
  • cucu00
    hmmm, az egyik román mondta hogy van valami coin hack, de azért bannolnak, mert nincs a tranzakciók között hogy vettél volna valahonnan, csak úgy megjelenik vagy nem tudom.
    azon kívül ki tudják kapcsolni a gameguardot is :(
    a napokban két románt láttam speedhackel, csak egyszer se volt bekapcsolva a fraps, és mire elindítottam eltüntek :D
  • Gubberx
    értem, köszi :)
  • ReszegKoldus
    Ahol a start gombra lehet nyomni indításnál lehet választani nyelvek közül, na azoknak már elkészült a fordítása. Kb. egy éve indította el az acclaim nagyjából 20 nyelv fordítását, amit a játékosok csinálhattak, de ezt májusban felfüggesztették. A fordításért pontokat lehetett kapni, amit be lehetett váltani def trinketre, BE-re, lvl6 elixírre, illetve acclaim coinra. A románoké lett kész először (vajon miért...) még tavaly ősszel ezért nem nagyon hiszem, hogy még azóta maradt volna nekik ennyi coin, valószínűbb a #9740-es verzió ^^
  • cucu00
    viszont lehet van valami hack
    hefeiben dueleztem egy nukerral, 4000-t ütöttem rá, mind hpra ment ugye, és 80% maradt
    hogy lehet hm nukernek 20k hpja?