9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jólvan na németet tanulok
ToshiBá
éppen leírtad... az utolsó mondatod angolul...<#nevetes1>

Live: DoZeR 982

Nah végre tudok játszani.
De van egy másik probléma.
Amikor a The League of Beggars beléptetõ küldiben van egy rész, ahol a Bamboo Masterhez kell menni és ez a szöveg van leírva:û
I think you’re expecting too much from us already. If you are a beggar, you should take. Care of your own food, clothes, and shelter but also your Kung Fu,

Let’s see, I think that’s all. -Ah , there is ona more thing small, but important.
You must repeat after me.
Rice is everything.

és alul van egy hely ahova nem tom mit kell írni.
Esetleg tudja valaki?
ToshiBá
BluFlash

Site Admin

Posted: 26 Nov 2008 05:53

For Thanksgiving, we wanted to thank all our players for contributing to our game and being patient while we continue to make improvements. With that in mind, we have planned several promotions and events that players can take part in for the holiday. Please check back as we will be adding more events and promotions throughout the week!

Item Mall Promotions

- Every 30th person that purchases 90 Day Premium Package, will have the coins spent on that item refunded within 72 hours of the event ending. (Promotion runs from 11/27-11/30)
- The player that spends the most coins in the item mall within the event period will obtain a Elemental Crown Wan Daye +10 Weapon within 72 hours of event ending. (Promotion runs from 11/27-11/30)
- Anybody who spends 5000 or more coins will have 15% of the total coins spent returned to them within 72 hours of the event ending. (Promotion runs from 11/27-11/30)
- All elixirs half off on Friday, November 28th.

Events

November 27th - 2x Experience All Day

Yes folks, now you have the opportunity to get double experience all day!
This event will begin at Midnight November 27th and run for 24 hours. (Starting at 12 am GMT for Bardo and 12 am PST for Asura and Nirvana)

November 28th - Boss Spawn Event at 6pm

Meet in Bloody Plains for a solid hour of boss spawning. Help your friends, and try to survive!
This event will begin at 6pm (GMT for Bardo, and PST for Asura and Nirvana) on November 28th.

November 29th - Treasure Spawn Event at 6pm

Meet in Hefei for your chance to open one of the many chests that will be spawned for an hour. This may be your lucky day!
This event will begin at 6pm (GMT for Bardo, and PST for Asura and Nirvana) on November 29th.

Persze patch egy darab se lesz. Csak költsd a pénzed event... Ezt se Magyar fogja megnyerni az is tuti..<#falbav>

inter15
Hát én mikor még játszottam , teljesen ismeretlen volt az errorcode 1 hibaüzenet. 1x ragadtam be egy helyre ,ahonnan a support 20 percen belül kiszedett.

Most wutang-shan és zhengzou között vagyok beragadva immáron 5. napja és magasról tojnak rám.

A skill trainer hiánya is igen mély sebet hagyott bennem. Nincs az az ember sztem aki anélkül kibuffolja(ta) magát. Van olyan buff amihez lvl 2 -ig 10000 x kellene billentyüt nyomni. Nonszensz.

Nem szeretteti meg magát a 9d ismét.

ééén nemtom tik mit tudtok ennyit kritizálni! eddig is ilyen volt a game h sok hibája volt és elfogadtátok már túl elvagytok kényextelve aztán csak rinyáltok egész nap 😄 ! én max 1xer kapok dc-t 1 nap de az a szolgáltatom hibája és errorcode sincs mindig!

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

skrimer
hát jah😊 kezdésnek egy fincsi kis DC <#vigyor5>

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

és majd ha beléptél jön a többi <#hehe>

Hogy adhat ki ilyen játékot játékot az Acclaim<#gun>
Jónak jó, csak szinte lehetetlen belépni<#violent>
Jólvan na, csak idegesít<#boxer>!
Alphin ne legyél ilyen hamar mérges<#circling>
amúgy ez a játék hibája, sok mindenkinek van ilyen, nem nagyon lehet vele mit csinálni

kösz a segítséget! máskor is ide jövök <#duhos2>
ToshiBá
dugd be a neted...<#nevetes1>

@ Free : lvl cap HM12... Csak hogy tanulgasd az új dolgokat.<#email><#nevetes1>

jah elnézést, én még abból a korból vagyok ahol nem volt GL <#worship>

Hello mindenki!
Amikor be akarok léoni miért van az hogy mindig ezt írja ki:
"Coul not connect to the game" Ha tudtok megoldás légyszi írjatok
ToshiBá
"...tehát ha FC1 vagy alsó határ GB1, felsõ határ CS1..."

Inkorrekt. Felsõ határ GL1.<#nezze><#nevetes1>

<#vigyor3>

Asura jó, ott nem fogsz unatkozni!

Sok sikert!

üdv.!

Free

hierro86
Ja,és vigyáz ránk a bandmaster-ünk (GL9), szóval, ha vki szószerint vadászik utánunk, akkor õ átugrik Jinanba, hogy egy kicsit megleckéztesse õket.😊Nagyon ellene van a random gyilkolászásnak. Na, az jó kis küzdelem szokott lenni😊)

hierro86
Köszi az infót! Az elsõ karakteremmel az Asurán vagyok, jelenleg Jinanban, és látom, hogy a többség a BK-t használja. Ezért kérdeztem, hogy lehet udvarias formában gyûjteni azt. Sokan elfutnak mellettem mondanak egy "haha, you suck"-ot és szabályosan kivégeznek. Semmi esélyem ellenük. Már tudom, hova kell õket sorolni. Viszont az általad leírt segítségre még szükségem volt, hogy reagálni tudjak a BK trade kérésekre is. Azért járnak arra normális játékosok is.😊

szia

elõször is, BK t csak a saját oldaladhoz tartozók megölésével szerezhetsz, de saját "fajodat" nem ölheted, tehát fekete feketével, fehér fehérrel, de Demon nem ölhet Demon-t és így tovább! (ha esetleg nem tudtad volna)
valamint a szintedhez képest olyan játékost kell keresned, aki +24 vagy -24 szinten belül van, tehát ha FC1 vagy alsó határ GB1, felsõ határ CS1

ezek tudatában kimész BP re, körbenézel, ha esetleg nem tudod megállapítani ki milyen szintû, akkor megkérdezheted, + használhatod a Brief Info t, ami néha hasznos lehet

ha látsz olyat akivel tudnál karmát cserélni, akkor rákérdezel, hogy hajlandó lenne-e (mondjuk egy egyszerû "BK trade?" kérdés megteszi, ha kicsit beszélsz angolul, ezt értelmesebben is megkérdezheted)
ha beleegyezik, eldöntitek ki hal meg elõbb, ha Te, akkor miután újraéledtél kimész és megölöd, ezzel befejezed a trade et!

Kölcsönösen megköszönitek és 1 óra elteltével újra lehet!

1 trade során 8 BK nyersz, ugyanis 1 kill ért 10 et kapsz, de mivel 1 szer meg is kell halnod, ezért 2 t veszítesz is! (ezzel együtt persze GK t is buksz ha van)

NAGYON FONTOS:

NE FELEJTS EL BP RE BEREGELNI, HOGY OTT ÉLEDJ ÚJRA

ha valamit kihagytam kérlek javítsatok ki
remélem mindenre választ kaptál

Jó játékot!

hierro86
Sziasztok! Le tudnátok írni nekem, hogy zajlik le egy bk trade? Köszi

Egy FS reprezentáns reggeljen ide!

Zseblampa, Remeteleelek, Ervenytelen stb. stb. http://holtpont.rulz.hu

Handclap Acclaim ha buildot váltasz akkor "elvileg" problémák lesznek a nagy Update-el...Esetleg ha a +10,+11,+12 refi lötyöt nem akarják bekeverni ?lol

http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com

ToshiBá
Acclaim Acid

9D Admin

Posted: 24 Nov 2008 09:37

Hi Players

Patch 62 Update

Halloween Event has been removed

There is a Quest available in Hefei, which is part of the upcoming patch. If you have not yet taken the Quest, I would advice you to not do so. If you have already taken the Quest, do not worry.

ACCLAIMNAK MEGINT SIKERÜLT LOOOL! Megint beraktak egy questet a nagy pecsbõl... XD

LordTusy
peccs <#merges2>
helyreállító vacak?
kiszedték halloween küldit?
mind2?<#fejvakaras>

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

nem irtam hamisat...<#duhos2>
csak van egy másik nukerem amit nem irtam ki..

Bardo szerveren vagyok
a nevem : Kiscipi

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

szia

személy szerint nem tudnék mondani olyan magyar oldalt ami a segítségedre lehet

szerintem a legegyszerûbb dolog az lenne, ha in-game kérnél segítséget vagy tennél fel kérdéseket ezekkel kapcsolatban
sok segítõkész embert ismerek, biztos vagyok benne segítenek is
minden szerveren van magyar játékos, írd le merre vagy, aztán majd jelentkezik valaki, hogy kit keress

ha marad amire nem kaptál választ azt meg tedd fel nyugodtan itt

sok sikert

Sziasztok

Elkezdtem újra játszani a játékkal és (hébe hóba játszok kb 1-2 éve) most vagy Rl 2 (lvl50) és szeretném megkérdezni hogy holtudnék olvasni a játékról magyarul vagy ilyesmi, olyanokra gondolok mint pl eggyes tárgyak használatának, fontosságának leírása stb...

köszi elõre is

16:04 Lexike [60]: megböktelek 16:04 Husosfagyi [196]: töröltelek :D :D

ZzoleE
nájsz Dózi 😄

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ToshiBá
Akkor leszel szíves nem fake infókat rakni az aláírásodba...<#banplz>

Tuti nagy lehet a gáz, mert Phew apánk is visszajött Spellbornból 9D fórumra... <#nevetes1>

de igen az...=)) a nukerem Gb 6 68% al <#mf1>

ToshiBá

ToshiBá

Made By Én!

LordTusy
hát mehetnek a **** <#mf1>
Dózi nem lenne türelmem annyit írkálni...tudod...jön egy peccs,aztán 2 javítás...

t3fun/Aika Online/Lenaria: Ryuuya (warlock) /készül?ben/ http://myanimelist.net/profile/Tusy

bocsi ha noob kérdés de mit jelent a textmoddolás?<#vigyor4>

ToshiBá
Neked sem erõsséged az angol... Normál 2 órás 2x lesz 5-7-ig...

cool nukerem holnap GB 7 lesz xD

ToshiBá
Acclaim Acid

9D Admin

Posted: 23 Nov 2008 18:11

Hi Players,

We are facing a technical snag in our login servers. We are working on it at the moment.

The 2x event for today will be extended for Bardo. If the issue does not get resolved soon, the compensation event will be held tomorrow at the time of the normal 2x event.

Acid

ennyi. Mellesleg Tsy. Én rákattantam a textmoddolásra... Csak az a bibi, hogy minden Updatenél át kell írni. <#email>

Vagy ma, vagy holnap lesz a kompenzáció...<#mf1>

Asura-ra bezzeg beenged azonnal ez a mocsok. :-(

Én sem jutok fel még mindíg. Szépen leszámolja bejelenkezéskor a 30 mésodpercet aztán megkínál egy szép error code 1-el. :-(

Nálam az is jó

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Nálam a hivatalos fórum sem naon mûkszik...

Mi még mindig 3-an vagyunk legalábbis más nem szólt hogy fent van😄

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Hali! Én sem jutok fel. Event kezdés után ledobott... azóta se sikerül visszajutni...

Szia gojko vagyok nálunk is csak én vagyok fen az Unicumbol mást nem engedett fel.
LordTusy
nemár,hogy csak engem nem enged fel ez a *******<#falbav>

Pedig igaz, 3-an vagyunk fenn FS-bõl kb😊 Gabor Army és én

LordTusy
naná...azért válaszolsz azonnal a hsz-eimre <#nyes>
mondjuk az fura,hogy senki más nem ír...<#fejvakaras>