21072
  • unusual
    89-es patch! ;) Hefei-be nem lehet belépni,mert hiányzik tga file. Most javítják. ;)
  • P0Th3aD
    Hi all,

Patch Updates

- Carnival Of Souls in Hefei

- Quest – Strolling Valley’s Ghost Crisis
    Reward : Pumpkin Hat

- Collecting Ingredients (Collection Quest. NPC: Nan Xuanchen)
    Reward :
    30 Candles -> Choose 1 from Watery fruit sweet, Milk sweet, and Honey sweet
    10 Pumpkins -> Carnival Of Souls Mask (Permanent)

Happy Halloween. Have Fun.
    Acid
  • cucu00
    nem érted miért írta
    ugyanolyan szar mint az előző 3
  • RYO123
    Lol mi ez ? xD Lenn az "utszán vannak a gyerekek" ? lol ez egy kis csicska xD semmi rím nincs benne meg semmi mind1 =)
  • Anthraxus
    Utszán hát grat bazd+ a helye"SÍRÁS" hoz!
  • ReszegKoldus
    http://www.youtube.com/watch?v=B7-AqB-01-8
  • RYO123
    http://www.youtube.com/watch?v=tDDBAzVTuy4&feature=related
  • MadeInHell
  • ToshiBá
    Naccerű!! 2 kopasz cigány "gengszterreppel" magyar nyelven... Majd csörgök rá, ha lesz kedvem. Addig fejlődj sokat belőlük.
  • cucu00
    ez is szar :p

de amúgy ez meg 9d fórum :D
  • MadeInHell
    Köszi a sok helpet!Egy valamit nem értek accoundot NEM LEHET ELLOPNI!!! és miéer?! mert hiába változtatja meg a pw det vagy az email címedet a REGISZTRÁCIÓS email címet nem lehet megváltoztatni azt acclaim látja hogy melyik email címről regiztél, és az a tiéd. ha esetleg a regisztrációs emailed is feltörik username alapján tudsz pw resetet.Magyarán ha valaki accot vesz vagy cserél azt nem lehet úgy megoldani hogy ne lehessen visszalopni.Hála nektek tudom kié az acc, írjon nekem pm et és megdumáljuk a shaonuker sorsát én nem ragaszkodok hozzá és nincs is vele tervem.
  • RYO123
    http://www.youtube.com/watch?v=mqVSCfc19DE akkor it van ez még geci sok van nézegezsd tovább :D
  • cucu00
    ez szerintem szar :D
  • RYO123
    neszetek xD
    ittvan
  • cucu00
    Tavaly is volt szó erről, hogy deco, hat megmaradhatna e örökre. Bpn beszéltük gmel vagy vgmel. De akkor valami olyasmit mondott, hogy 1-2 hétig, amíg adni szokták, ad pluszokat, és utána már nem ad semmit, de megmarad a táskádban.

@Made: Szerintem valószínű, hogy lopott az accod. LordQoorson kariját is lenyúlták 1-2 hónapja, de szerencsére vissza tudtuk szerezni pár napon belül. Akkor is litván/román páros volt a tettes.
  • Sixtail
    Az az event jól néz ki. "Permanent Mask"? o.O Wow, örökös? Lehet, hogy végre tényleg lesz egy jó kis event, ami nem csak pilleket ad majd. Persze én bugokra tippelek, de a halvány remény még mindig él. :)

Made, amennyire én tudom, ShaoNuker régi gazdája magyar volt (legalábbis az előtted lévő gazdája). Hogy ő honnan szerezte, azt nem tudom. Annyit még elárulhatok (ha még nem jöttél rá), hogy azt a bizonyos magyar tulajt te is ismerted/ismered (és valószínűleg minden régi FS tag).

RYO, elég szomorú, hogy neked a "szeretet" szóról rögtön a buzik ugranak be...

Dóz, nem tűnök én el sehova, sajnos túlságosan függő vagyok már ahhoz. :D
    De mint mondtam, ha lejár a premi, kevesebbet leszek és többet foglalkozom mással. Hát ez így is lett. :)

Sok sikert (majdnem) mindenkinek! ^_^
  • ReszegKoldus
  • MadeInHell
    Mindegy képet nem tudok de ShaoNuker a neve ha valakinek rémlik valami az írjon köszi.
  • MadeInHell
    Sziasztok segithetnétek, szereztem ma egy accoundot egyy saolin nukert és nekem nagyon gyanús ez az egész.Valami liván gyerekkel üzleteltem az accot.Az a furcsa nekem hogy litván gyereké volt, a regisztrációs email je is litván de 100% ra nem vagyok benne tuti mert azt is lehet változtatni.Az tűnt fel nekem hogy a friend list-nek 98% magyar ami nem lehet véletlen.Szóval vagy magyar gyerek lopja vissza magának mindig vagy nem tudom mert ez bűzlik, van egy sejtésem hogy ki lehet az ha úgy van ahogy gondolom.Figyuzzátok ki a karit és ha tudtok valamit róla írjatok köszi.
  • ToshiBá
    Item Mall Promotions
    10/26 - 10/31 50% Dragon Tears and Dragon Scales. 30% Off EXP Cards
    Never used the Item Mall before? This is the perfect week to start. Regular buyer? We hope you’ll take this opportunity to stock up on your favorite Items)

You might want to get some Experience Bonus Cards ready to really make the most out of this weekend’s highlight Event!

Special Events
    10/30 – 11/1 Halloween Carnival of Souls in Hefei!
    Eerie Corpses and Ghosts will soon appear in Hefei! Scaring Noobs to death! Enjoy our exciting Halloween festival! Quests and Reward items aplenty. Hunt down and free Lost Souls and receive Watery Fruit Sweet, Milk Sweet, Honey Sweet, Pumpkin Hats and permanent Carnival Of Souls Masks!
    And that’s not all... Special Buffs that one may only receive during this Carnival Of Souls!

All Servers:

10/30(Fri) 12:00~24:00
    10/31(Sat) 00:00~24:00
    11/01(Sun) 00:00~18:00

• ToshiBá
    Most Te is betűnsz Six? Hallottam, hogy kissé inaktivizáltad magad... Na mindegy. Egyszer majd visszatérsz. Köszi!
  • RYO123
    Az jó mert nem vok köcsög buzi ;d
  • Sixtail
    Biztos hogy többet is fogsz kapni érte Dóz, mivel az én FC12es +10es fejszémet 50 xp kártyáért adtam el (200kk), ugyanilyen 1 slotos 10% crites ornával. Ráadásul az enyémen már csak 0/1 hardness maradt.
    Szóval simán eladhatod kb 250ért ha eljön az ideje. :-)

Btw sok szép fegyver. Grat mindenkinek! (RYO kivétel, őt nem szeretem :P ) :)
  • unusual
    Bardo-n 18:00-kor volt eddig,most 17:00-tol van.
  • Lawless #10501
    sziasztok...1 kérdés most hogy áthúzták az órát az eventek maradtak 9d-ben? pl ami idáig Nirvanan volt 01:00 - 03:00 ig az most is úgy van vagy 0:00 - 02:00ig lesz az új ido szerint? thx elore is....csátok
  • RYO123
    igaz :D a +11 breac nem az egnyém :D
  • ToshiBá
    Mégvalami. Ryo nem írta hogy azok a fegyók az övéi... ^^
  • ToshiBá
    Francokat. Az a kari egy nyeremény. Van 1 male is. Azt már levették. Ha most startolsz egy karit és 1 hónapig húzod mint állat, akkor kaphatod meg valamelyiket. Eddig 9 nap volt amíg adták. Most már Hálaadás naptól egészen Újév első napjáig adják majd a karikat a "nyerteseknek".
  • P0Th3aD
    Elég kaki az a +11es 4 slotos barcer, uh jobb is ha átadod azonnal, használni bár nem tudnám, de úgy érzem nálad nincs jó helyen! :P

Amugy ha jól tudom az vmi event lesz vagy mi, hogy azokat kell bedarálni, van egy csajszi is és lehet kapni ien oan nyereményeket.
  • RYO123
    csűvó = csávó*
  • RYO123
    lol 200 as szintű csűvó mit keres a bardon ? xd TaraMayoung vicces ^^
  • Peter55
    El mentek ám a fenébe ilyen fegyverekkel, Én egy +8 at is nehezen hozok össze nem, hogy +10-11-et.^^ De amúgy gratula hozzájuk!
  • RYO123
    Tessék itt van még néhány Kép.
  • ToshiBá
    Megkaptam a választ az NPC től... XD
  • ToshiBá
    Alig mellékesen... Nagyon bízom benne, hogy a maradék 3 lehetőségemmel sikerülni fog nekem is a +11^^

Láma kérdés. Jade separatort sem lehet rakni már refinelt fegyóba? Mert arról sehol sincs infó. Ugyi JS hez nem kell lvl reduce... Csak berakod azt csumi.
  • ToshiBá
    Ez az!!! Még több ilyen villogást kérek!!! GRAAAAAAAT!!!!
  • unusual
    lol! Ez nagyon durva! :) Grat! És ez tényleg mák! ;)
  • P0Th3aD
    Pffff

Imikém, nem gondolod hogy ieneket nem kéne feltölteni mert a rosszul lét kerülgeti itt a jónépet?!
    Okos legyél, figyejjé, üjjé , ájjá, mennyé :D:D

Amugy Gz hozzá, Te makker állat!
  • Imrex
    Nekem ez magas...
    Így már csak jó lessz...
    http://imagerz.com/QENGW0tvAwIBBFgYFQVR
  • Imrex