21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#12086 á bukó...
5kor kelés FTW, hajrá akik még bent tolják!
Jó8 pápá -
Sixtail #12085 Benn vagyok! o.o
Gogo all! :) -
Sixtail #12084 A kis gonosz! O_O
Akkor odaveszne a 120% vakító non-stop AoEzésem. >_> -
unusual #12083 Roppant mód tudnám díjazni! -
#12082 gyerünk rollback valami 3-4 héttel ezelőtti backupot nyomjanak be :D -
#12081 *31-33% elnézést... xD -
#12080 Akkor leverem az arcukat...
30%om van. Vagyis olyan 21-33% de ha kevesebb lesz mérges leszek. -
Sixtail #12079 Hát nem zárnám ki azt se...
Nekem mind1 hogy oldják meg, csak rollback ne legyen. *-*
Addig is, szívok egy kis friss levegőt. o.O -
unusual #12078 Jah ez lesz az új trend IceMap down! ;) LD helyett persze! ;) -
Sixtail #12077 Icy down, elvileg.
Akkor vacsi. :) -
#12076 Egy kis kifagyás majd relog majd can not find a game server!
Éjen... -
bomb1111 #12075 Már azt hittem hogy valami politikai értekezletre tévedtem be,úgy folyt itt az "orrba-szájba" de utána esett le a tantusz hogy a szo.tatási verseny eredményei csak este fele lesznek hivatalosak.Csak így tovább.Elvégre azt szokták mondani hogy tanúlj tinó mert ökőr lessz belőled nem de ?
Ja és ma is 4 óra 5x du.5 órától pesti idő szerint,du.6 a székelyvásárhelyi toronyóra szerint. -
#12074 Tusy :#12040 -
#12073 tenten=20 xD -
#12072 Gratulálok...büszkék lehettek magatokra...vissza az oviba:"ő kezdte...ő folytatta"
Minek kell felzaklatni szerencsétlen hozzám hasonló nyugdíjasokat???
Leesett,hogy nagyjából vége a vitának,de azért ez nagyon felpiszkálta az agyamat.FS=Dóz seggnyalói?maki Te gondolkodsz is mielőtt akármit leírsz?Allyból szerintem max 5-6-an figyelik SG-t,a többiek mit ártottak neked?(Na nem mintha SG-n minden FS tag neked esett volna...)
Dóz Te zakkant k*ki...azért mert egy kölyök anyázni kezd neked is azonos stílusban kell válaszolni?#12002-ra visszatérve beugrattál Te dög,ennek semmi köze animékhez,de attól mókás,kössz a linket!
Politikát,ha lehet mellőzzük!Nem érdekel ki melyik pártra szavaz és melyiket utálja.
maki ha elfogadsz egy jótanácsot legközelebb gyűjts kis infót mielőtt belépsz egy allyba.(Úgy később nem köthetnek beléd.)
Annó talpnyalók,most seggnyalók...mi lesz a következő? -
#12071 Mielőtt megkérded...
Igen a Tree a dmg reduce a Sun meg a Crit buff warrinak. :P -
#12070 Dead!
Light art of Tree és a Sun-os c11 completed könyveim vannak. Majd megbeszéljük in game. :P
Mi a nukerod neve? xD -
#12069 Nem tudom Made.
De mint ahogyan azt az esti kavalkád közepén postoltam...
Hermit tegnap írta, hogy napokon belül kiadják Tibetet. Első pár napban valszeg rengeteg bug lesz szerinte. De arra kér mindenkit, hogy legyenek türelmesek. Sok patch lesz szerintem az elkövetkező pár héten. És akkor választ fogunk kapni jónéhány kérdésünkre.
És csak bejött a szőröstalpú románok álta jósolt nyomás...
Am ma tudtam meg hogy [VGM]Kami = [zamster] LOL!!!
Jó szavazást minden jogosultnak! És csak okosan! ;)
Dead...
Mi a nukered neve? O.o -
#12068 Sziasztok! Mi ez a step5 ös akármi stone? mire lehet használni, esetleg hól lehet beváltani?kösz -
#12067 jah bocs reggel van . xD -
#12066 erre majd mondok valamit de nem itt..
én nukerem neve?:o
Dózi tudja.. -
#12065 már megint ennyi az idő??
ÁÁÁ...
Menni kell aludni, hogy ma tudjak szavazni a segélyezős pártomra... Ja hogy a Jobbik nem oszt segélyt? ehh
Szebb Jövőt! -
#12064 ÁÁÁ
Én ezt in game kérdeztem tőle.. Rögtön miután közölte, hogy kezd baszottul elege lenni belőlem...
De am télleg...
Mi a nukered neve? O.o -
#12063 Mi a nukered neve? -
#12062 Sixx.. igaz.. és bocsi mindenkitől akit megbántottam..
Nah mostmár téll Jó8 mindenkinek..
UI: WTS 300 DEF SET MALE
PM here & ingame
-
Sixtail #12061 Látom megy a téma...
Hajrá!
Btw, azt, hogy valakit nem bírsz, nem csak úgy lehet jelezni, ahogy (éppen) ti 2en teszitek...
Miért nem lehet simán leírni, hogy nem bírod és kész?
Áhh az túl egyszerű, inkább behozzátok az egész familiát az idióta és gyerekes vitátokba, aztán belekevertek egy kis politikát, no meg persze mindenki mindenhol általánosít, a ráadás meg ugye a "szép változatos káromkodás", ahogy éppen Dózi írta ma bandacseten.
Bocs de ilyen viselkedéssel számomra mindketten lecsökkentetek tengerszint alattira.
Ideje lenne kultúráltan viselkedni, vagy legalábbis megpróbálni...
De persze csak az időmet pocsékolom ezzel is.
Azért ha még tehetek ilyet, megkérlek titeket, hogy kettesben PMben beszéljétek meg. Előre is köszi! (remélem)
Ennyi off után:
Keresem ezeket a könyveket:
Greater healing of the universe ch12re
Conquerors art of a giant/taishan ch11re
Xuanxu art of a tree ch12re
Light art of the sun ch11/12re
Fortitude art of the soul ch11/12re
Ha valakinek véletlenül van, jelezze, megfizetem busásan. :D -
#12060 hát nekem nem nagyon akar elmúlni :S
szóval nem hiszem h hű de nagy javítás lett volna :) :S -
#12059 hali multkor volt vmi dc bug, ha jól emlékszem, azóta nem néztem fel, majd vki küldene pm-et, hogy elmult-e? köszi! -
#12058 Kis paraszt vagyok igen lehet..
De legyél olykedevs olvass vissza és nézd meg ki kezdte oké?:)
köszi szépen Jó8 ALL! -
#12057 Tudod lehet ezt úgy is, hogy "figyi ez már sok, légyszi ne írogasd már".
Ismerem annyira Dózt, hogy ha közlöd hogy sok a jóból, akkor leáll.
Az hogy anyázol nem hinném hogy bármin is segítene, és nem értem miért hitted ezt másképp. -
#12056 és kéépzeld pont nem fogok megijedni egy kockafasztól..
igazából is mernék anyázni, nem vagyok SzájberRaj mint egyesek -
#12055 elsőre vinek foogtam fel dóóz Románbérenezéseét de h minden postja után amit nekem ír odaírja.. -.-"
azután az határtalan bunkóság.. -
#12054 "Nem értem egyesek miért nem veszik észre a vicc, és a határtalan bunkóság közti különbséget."
Ez zsír, anno akár a 9d-s jelmondatom is lehetett volna :D -
#12053 Hurrá, megint idekeveredett az aminek nem kéne...
Nem értem egyesek miért nem veszik észre a vicc, és a határtalan bunkóság közti különbséget.
De mindig az a kutya ugat, amelyik nem harap.
Való életben nem hiszem hogy mernél így anyázni, de azt se értem itt miért teszed. Ettől nagyobb vagy?
Az meg hogy emiatt bárki is Dóz seggnyalója...hát nagyon nem. Egyszerűen csak bárki megmondhatja józan paraszti ésszel, hogy más anyját ne szidd.
Te érzed magad sértve, mikor te viselkedsz úgy ahogy.
És igen, tudom mi következik ez után. Szidva leszek én is, mint mindenki.
Hát bátran, te kis paraszt. Ha ettől neked jobb... -
#12052 jah és amúgy is ha szét offolom arra ott van a moderátor vagy mi a csuda szólj neki ;)) -
#12051 Hát kis szaros.. hmm.. erről beszélgethetnénk 18éven aluli barátom:))
De nem baj az éretlen ifjúságnak elnézem de csak azért mert ma jó napom van.. de azért bazd föl magad genyó !!
-
#12050 hát engem nem annyira de ugye a segélyek az adó fizető polgárok pénzéből van azaz egy seggfej kariját pénzelem..-.-" -
szabi34 #12049 Te meg egy kis szaros vagy akinek a fórunom nagy a pofája és azt hiszi h mindent megtehet. abba hagyhatnád már, nemkell szétoffolni az egész fórumot te hülye gyerek. Azt vedd észre h mindenki csak téged néz hülyének de van is rá okuk. ja és az ilyen emberek miatt tartunk it... -
#12048 Ázkéne menni white oldalra ott mégis csak megvilágosodás van... -.-" -
#12047 de kit érdekel miből szerzi? :D