59
-
peba #19 Így van. Egy kis időt még igazán ki lehet bírni a mostani gamékkal, jönnek a nagytudásúak, egy kis crack, hack stb, mindjá jóságosabb lesz a Wii.
De most nem igazam van? -
kricsi #18 ha láttatok már igazán jó videót a Nintendo Wii-ről akkor tudjátok hogy az összes többi konzolt alázza (ps2,xbox360)
Olyan hihetetlen élményt nyújhat amit eddig soha...és a grafikája se az utolsó persze nem unreal 3.0, de azért szerintem kiváló...ha majd megtehetem énis veszek egyet. : ) -
vax #17 Hát sajnos nem hiszem, ahogy az árakat láttam. 14-16 eFt között lesznek a játékok árai Magyarországon. Ez nem igazán az olcsóbb kategória. Sajnos. -
#16 primitiv allat, kar hogy nem vertek agyon utana... (felreertesek elkerulese vegett, azt ver szet amit akar, nem azzal van a baj, hanem hogy ezt azok csinalja akik ott varnak ra kiehezve. Kb olyan mint az ehezok elott beleszarni egy tal finom kajaba...) -
sylverangel #15 Smash my Wii
Így kell ezt csinálni -
#14 A legutóbbi híranyagban azt állították, hogy nyereségük van minden egyes eladott Nintendo Wii-n. -
#13 wíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí! -
#12 wiiii video -
Zenty #11 Nem lesz olcsóbb és a gépre szinte semmi ráfizetésük sincs.
Kapzsi banda ez a nintendo... :) -
dez #10 Vajon ehhez olcsóbbak lesznek a játékok, mint a másik kettőhöz? Mert ha nem, vagy nem sokkal, és tényleg annyian vesznek inkább ilyet, akkor a Nintendo kaszálhat, hiszen a gép nem akkora ráfizetés. -
vax #8 Hát ez is igaz. Bár az olcsóságtól azért mind a kettő messze van még. :)
-
vax #7 Tudom. Csak amikor a dollár 310 ft volt nem így számolták.
-
Zenty #6 Akkor már ide is beírom ha özönlenne a nintendo oltás :)
eladás -
Zenty #5 jah megvhető majdnem ennyiért a core,és még kell hozzá mem kártya ,és egy game valóban olcsó :D -
#4 mert nálunk 250 dollár helyett 250 euro... -
vax #3 Egyébként most ez az álló helyzet a divat. Mert mindegyiket igy mutogatják.
-
vax #2 Ennyiért már a Core X-box is megvehető. -
vax #1 Akkor nálunk miért 68-69 eFt-ért adjak akciósan. :)
Még ha az áfa kulcs különbségeket is figyelembe vesszük. :(