59
  • peba
    Így van. Egy kis időt még igazán ki lehet bírni a mostani gamékkal, jönnek a nagytudásúak, egy kis crack, hack stb, mindjá jóságosabb lesz a Wii.

De most nem igazam van?
  • kricsi
    ha láttatok már igazán jó videót a Nintendo Wii-ről akkor tudjátok hogy az összes többi konzolt alázza (ps2,xbox360)
    Olyan hihetetlen élményt nyújhat amit eddig soha...és a grafikája se az utolsó persze nem unreal 3.0, de azért szerintem kiváló...ha majd megtehetem énis veszek egyet. : )
  • vax
    Hát sajnos nem hiszem, ahogy az árakat láttam. 14-16 eFt között lesznek a játékok árai Magyarországon. Ez nem igazán az olcsóbb kategória. Sajnos.
  • Macc
    primitiv allat, kar hogy nem vertek agyon utana... (felreertesek elkerulese vegett, azt ver szet amit akar, nem azzal van a baj, hanem hogy ezt azok csinalja akik ott varnak ra kiehezve. Kb olyan mint az ehezok elott beleszarni egy tal finom kajaba...)
  • sylverangel
    Smash my Wii

Így kell ezt csinálni
  • Axon
    A legutóbbi híranyagban azt állították, hogy nyereségük van minden egyes eladott Nintendo Wii-n.
  • craesh
    wíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!
  • vgez
    wiiii video
  • Zenty
    Nem lesz olcsóbb és a gépre szinte semmi ráfizetésük sincs.
    Kapzsi banda ez a nintendo... :)
  • dez
    Vajon ehhez olcsóbbak lesznek a játékok, mint a másik kettőhöz? Mert ha nem, vagy nem sokkal, és tényleg annyian vesznek inkább ilyet, akkor a Nintendo kaszálhat, hiszen a gép nem akkora ráfizetés.
  • vax
    Hát ez is igaz. Bár az olcsóságtól azért mind a kettő messze van még. :)
  • vax
    Tudom. Csak amikor a dollár 310 ft volt nem így számolták.
  • Zenty
    Akkor már ide is beírom ha özönlenne a nintendo oltás :)
    eladás
  • Zenty
    jah megvhető majdnem ennyiért a core,és még kell hozzá mem kártya ,és egy game valóban olcsó :D
  • Nexxuss
    mert nálunk 250 dollár helyett 250 euro...
  • vax
    Egyébként most ez az álló helyzet a divat. Mert mindegyiket igy mutogatják.
  • vax
    Ennyiért már a Core X-box is megvehető.
  • vax
    Akkor nálunk miért 68-69 eFt-ért adjak akciósan. :)
    Még ha az áfa kulcs különbségeket is figyelembe vesszük. :(