62
Fifa Manager vs. Football Manager
-
#62 "nem sokan játszanak menedzselős játékokkal"
tekintve hogy steamen épp most is 4. az FM így ez a kijelentés nem éppen fedi a valóságot -
garadas20 #61 Sziasztok! Ez a topic elég halottas, mondjuk nem sokan játszanak menedzselős játékokkal, szóval ráférne a kategóriára egy kis újítás :)
Nekem a totalclub manager 04, 05 tetszik, csak a 2005 höz nem találok életképes patchet és linket, ezért nem tudok egy editort se használni benne, mert nekem alap dolog, hogy ha kevésnek érzem a játékot, akkor picit színesítem. A totalclub man 2004 ben az adatbázist bütykölgetem és a saját szám íze szerint tudom alakítani, de a 2005-ös verzióban legalább van egy normális koordinátarendszer és a kettőt próbálnám összehozni. Valakinek esetleg nincs meg a 2005 höz az editor fájl, vagy esetleg olyan verziója a játéknak, ami menne? Amúgy a football managert is kipróbáltam, szerintem az se rossz játék, elég sok időt el tudok vele tölteni. -
mester1987 #60 -
tomato33 #59 már bocsesztok énis szerettem a fifa managert
de csak addig még nem láttam az fm-et:)
áruljátok már el egy amnagerbe mér pozitivum az hogy tudsz irányitani egy játékost?
akkor menjetek fifazni...értelmetlen hülyeség...
másik meg a total club manageres korszakban marha instalbil volt a ajáték... a kedvenc pillanataim azok voltak mikor egy meccsen 40 kapufa+ gól:) -
Balacs #58 Sziasztok!Nekem mindig kilép a játék(Extra Time).Ha valaki tud segítsen lécci-lécci-lécci!Előre is köszönöm.És tényleg ez a legnagyobb játék én már a premier 98 óta ezzel játszok. -
kirfer16 #57 A fifa manager 07 a legjobb -
#56 vótam zárás előtt:D -
akkumulátor #55 fifa manager csicska-football manager király
fifa manager irreális-football manager megunhatatlan
de még sorolhatnám
ja és EASports nagy divat cég,SigaGames meg hát valaki azt se tudja mi az,de mégis milyen játékot csinálnak évről évre -
#54 Szerintem is az lenne a megoldás, ha az Football Manager adatbázisát és realitását átraknánk a Fifa Managerbe és a Fifa Manager-böl kiszednénk pár felesleges/csicsa dolgot (Pl: 3d-s meccsnézés).
A játék méréte így se nőne (sőt lehet, hogy csökkenne) és mi managerfanok kapnánk egy minden tekintetben király managerjátékot. -
#53 Honnan veszed, hogy be fog zárni????? -
#52 vótam zárás előtt -
#51 xD lol -
#50 Gyórs baz+... gyórs. Hulye topikok nyitasa helyett var az iskola. -
skristof #49 fm vs. fm -
#48 jóreggelt -
#47 csocsi! látjuk egymást egy hét múlva! -
#46 jó pihenést -
#45 fifa vs pes topik azért nyílt mert nem bírtak magukkal és a másik topicját szemetelték a hülyeséggel h melyik a jobb
ilyen feszültség nincs az efem és a Fifa M. között, tehát a topiknak még a sajátban is erősen kérdéses lenne az értelme, főleg itt
úgyhogy egyértelműen zárható, de a fölöslegesen tépem a számat, mert úgyis zárva lesz, mondhatjátok h nincs igazam, de attól még be fogják zárni
köfi, bye jóéjt -
#44 byby -
#43 -
#42 hülyeség a topik na.ennyi.szevasztok -
#41 :DD -
#40 hülye foci fúúúúúúj -
#39 -
#38 igeen??
halgatlak!!!
-
#37 itt egyáltalán nem erről van szó... mindenki más körökben mozog, most hadd ne járjak már a gigafos manager topikba, ha az engem nem érdekel.. de ti is belátjátok h hülyeség a topik, azaz uazt mondjátok mint shadow, mégis leszoljátok.. remélem érted a kontrasztot -.- -
#36 ezaz... -
#35 aki ismeri, és látogatta anno a football magaer topikot annak nem kell bemutatni. de rólad sehol nem hallottunk(tam) -
#34 egyértelmüen hülyeség a topik. a két emlitett gém teljesen más kategoria, összehasonlitásuk hülyeség. szubjektiv igények döntik el ki melyikkel játszik. -
#33 mit? soroljad má -
#32 1.Football Manager:Pozitívum:
-hatalmas adatbázis
-reális eredmények
-kevés helyet foglal
Negatívum:
-2d
-nem nagy szerep a grafikára
2.Fifa Manager:Pozitívum
-gyórs
-3D, és tetszetős kűlső
-"Privat Life"
- lehet egy játékost irányítani
Negatívum:
-nem mindig reális a játék
-sok helyt foglal
gyakori a radnom eredméyn
-
#31 kongrátulésön láma! -
RiM #30 Fifa Manager: gyorsabb, jobban tetszik a kezelőfelülete, 3d-s meccsek, 1játékos irányítása meccs közbe, magánélet, az ifik is jól emgvannnak csinálva
FM: hatalmas adatbázis! Kicsit realisztikusabb mitn a Fifa manager.
De én a Fifa Manager mellett állok -
SeLFisCH #29 ha fmezel vagy fifa managarezel akkor írj ne kanált oltsd -_-
ő fel tud mutatni vmit -
#28 nA nem itt kell veszekedni, ez a játékról szól! -
Kanál #27 kit érdekel mit csinálsz? -
#26 kérdeztelek??? -
Kanál #25 ügyes vagy -
#24 Várom figyelmesen! -
#23 elfogja nyugodj meg.