Fifa M. vs Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tekintve hogy steamen épp most is 4. az FM így ez a kijelentés nem éppen fedi a valóságot
Nekem a totalclub manager 04, 05 tetszik, csak a 2005 höz nem találok életképes patchet és linket, ezért nem tudok egy editort se használni benne, mert nekem alap dolog, hogy ha kevésnek érzem a játékot, akkor picit színesítem. A totalclub man 2004 ben az adatbázist bütykölgetem és a saját szám íze szerint tudom alakítani, de a 2005-ös verzióban legalább van egy normális koordinátarendszer és a kettõt próbálnám összehozni. Valakinek esetleg nincs meg a 2005 höz az editor fájl, vagy esetleg olyan verziója a játéknak, ami menne? Amúgy a football managert is kipróbáltam, szerintem az se rossz játék, elég sok idõt el tudok vele tölteni.
de csak addig még nem láttam az fm-et😊
áruljátok már el egy amnagerbe mér pozitivum az hogy tudsz irányitani egy játékost?
akkor menjetek fifazni...értelmetlen hülyeség...
másik meg a total club manageres korszakban marha instalbil volt a ajáték... a kedvenc pillanataim azok voltak mikor egy meccsen 40 kapufa+ gól😊
fifa manager irreális-football manager megunhatatlan
de még sorolhatnám
ja és EASports nagy divat cég,SigaGames meg hát valaki azt se tudja mi az,de mégis milyen játékot csinálnak évrõl évre
A játék méréte így se nõne (sõt lehet, hogy csökkenne) és mi managerfanok kapnánk egy minden tekintetben király managerjátékot.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
football without ultras is nothing
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ilyen feszültség nincs az efem és a Fifa M. között, tehát a topiknak még a sajátban is erõsen kérdéses lenne az értelme, fõleg itt
úgyhogy egyértelmûen zárható, de a fölöslegesen tépem a számat, mert úgyis zárva lesz, mondhatjátok h nincs igazam, de attól még be fogják zárni
köfi, bye jóéjt
Avanti Crociati!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
halgatlak!!!
.: mobilize.hu :.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
-hatalmas adatbázis
-reális eredmények
-kevés helyet foglal
Negatívum:
-2d
-nem nagy szerep a grafikára
2.Fifa Manager😛ozitívum
-gyórs
-3D, és tetszetõs kûlsõ
-"Privat Life"
- lehet egy játékost irányítani
Negatívum:
-nem mindig reális a játék
-sok helyt foglal
gyakori a radnom eredméyn
I’m Forever Blowing Bubbles...
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
FM: hatalmas adatbázis! Kicsit realisztikusabb mitn a Fifa manager.
De én a Fifa Manager mellett állok
õ fel tud mutatni vmit
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
bezárt topik ujra nyitása,moderátori intelem semmibe vétele!!
pffffffffffff
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!