Fifa M. vs Football Manager

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
"nem sokan játszanak menedzselõs játékokkal"
tekintve hogy steamen épp most is 4. az FM így ez a kijelentés nem éppen fedi a valóságot

Sziasztok! Ez a topic elég halottas, mondjuk nem sokan játszanak menedzselõs játékokkal, szóval ráférne a kategóriára egy kis újítás 😊
Nekem a totalclub manager 04, 05 tetszik, csak a 2005 höz nem találok életképes patchet és linket, ezért nem tudok egy editort se használni benne, mert nekem alap dolog, hogy ha kevésnek érzem a játékot, akkor picit színesítem. A totalclub man 2004 ben az adatbázist bütykölgetem és a saját szám íze szerint tudom alakítani, de a 2005-ös verzióban legalább van egy normális koordinátarendszer és a kettõt próbálnám összehozni. Valakinek esetleg nincs meg a 2005 höz az editor fájl, vagy esetleg olyan verziója a játéknak, ami menne? Amúgy a football managert is kipróbáltam, szerintem az se rossz játék, elég sok idõt el tudok vele tölteni.

már bocsesztok énis szerettem a fifa managert
de csak addig még nem láttam az fm-et😊
áruljátok már el egy amnagerbe mér pozitivum az hogy tudsz irányitani egy játékost?
akkor menjetek fifazni...értelmetlen hülyeség...
másik meg a total club manageres korszakban marha instalbil volt a ajáték... a kedvenc pillanataim azok voltak mikor egy meccsen 40 kapufa+ gól😊
Sziasztok!Nekem mindig kilép a játék(Extra Time).Ha valaki tud segítsen lécci-lécci-lécci!Elõre is köszönöm.És tényleg ez a legnagyobb játék én már a premier 98 óta ezzel játszok.
A fifa manager 07 a legjobb

Ars3nal
vótam zárás elõtt😄

fifa manager csicska-football manager király
fifa manager irreális-football manager megunhatatlan
de még sorolhatnám
ja és EASports nagy divat cég,SigaGames meg hát valaki azt se tudja mi az,de mégis milyen játékot csinálnak évrõl évre
Magic Boy
Szerintem is az lenne a megoldás, ha az Football Manager adatbázisát és realitását átraknánk a Fifa Managerbe és a Fifa Manager-böl kiszednénk pár felesleges/csicsa dolgot (Pl: 3d-s meccsnézés).
A játék méréte így se nõne (sõt lehet, hogy csökkenne) és mi managerfanok kapnánk egy minden tekintetben király managerjátékot.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Pisti1026
Honnan veszed, hogy be fog zárni?????

I’m Forever Blowing Bubbles...

Ars3nal
vótam zárás elõtt<#idiota>

Pheaper
xD lol

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Me0w
Gyórs baz+... gyórs. Hulye topikok nyitasa helyett var az iskola.

Together we'll fly someday...

fm vs. fm

football without ultras is nothing

akyyy
jóreggelt

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Gladiator
csocsi! látjuk egymást egy hét múlva!

Calver
jó pihenést

"The trees move. Do you not see it?"

Fyrex
fifa vs pes topik azért nyílt mert nem bírtak magukkal és a másik topicját szemetelték a hülyeséggel h melyik a jobb

ilyen feszültség nincs az efem és a Fifa M. között, tehát a topiknak még a sajátban is erõsen kérdéses lenne az értelme, fõleg itt

úgyhogy egyértelmûen zárható, de a fölöslegesen tépem a számat, mert úgyis zárva lesz, mondhatjátok h nincs igazam, de attól még be fogják zárni

köfi, bye jóéjt

Avanti Crociati!

autoszimulator
byby

.: mobilize.hu :.

SHADOWEYES7
<#integet2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

soma22
hülyeség a topik na.ennyi.szevasztok

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

autoszimulator
😄D

akyyy
hülye foci fúúúúúúj

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SHADOWEYES7
<#eljen>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
igeen??
halgatlak!!!

autoszimulator
itt egyáltalán nem errõl van szó... mindenki más körökben mozog, most hadd ne járjak már a gigafos manager topikba, ha az engem nem érdekel.. de ti is belátjátok h hülyeség a topik, azaz uazt mondjátok mint shadow, mégis leszoljátok.. remélem érted a kontrasztot -.-

miki36
ezaz...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
aki ismeri, és látogatta anno a football magaer topikot annak nem kell bemutatni. de rólad sehol nem hallottunk(tam)

soma22
egyértelmüen hülyeség a topik. a két emlitett gém teljesen más kategoria, összehasonlitásuk hülyeség. szubjektiv igények döntik el ki melyikkel játszik.

autoszimulator
mit? soroljad má <#wow2>

Pisti1026
1.Football Manager😛ozitívum:
-hatalmas adatbázis
-reális eredmények
-kevés helyet foglal
Negatívum:
-2d
-nem nagy szerep a grafikára
2.Fifa Manager😛ozitívum
-gyórs
-3D, és tetszetõs kûlsõ
-"Privat Life"
- lehet egy játékost irányítani
Negatívum:
-nem mindig reális a játék
-sok helyt foglal
gyakori a radnom eredméyn

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Checkerboy
kongrátulésön láma!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Fifa Manager: gyorsabb, jobban tetszik a kezelõfelülete, 3d-s meccsek, 1játékos irányítása meccs közbe, magánélet, az ifik is jól emgvannnak csinálva

FM: hatalmas adatbázis! Kicsit realisztikusabb mitn a Fifa manager.

De én a Fifa Manager mellett állok

ha fmezel vagy fifa managarezel akkor írj ne kanált oltsd -_-

õ fel tud mutatni vmit

Pisti1026
nA nem itt kell veszekedni, ez a játékról szól!

kit érdekel mit csinálsz?

BUDA > miskolc.

SHADOWEYES7
kérdeztelek???

ügyes vagy

BUDA > miskolc.

Pisti1026
Várom figyelmesen!

SHADOWEYES7
elfogja nyugodj meg.<#nyes>

Pisti1026
Mondja el, hogy mi a baj a topic-kal!

SHADOWEYES7
ezért gabber-<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>--ezzel jutalmaz!!
bezárt topik ujra nyitása,moderátori intelem semmibe vétele!!
pffffffffffff

Pisti1026
Le lehet írni, hogy melyik jobb, vagy melyik gyengébb, és mért!

Pisti1026
Méghozzá itt !!!!

fsgh
akkor jogos...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Pisti1026
Úgy tudom, hogy van egy olyan téma Pess vs. Fifa pontosan így!

Ars3nal
/fav😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fsgh
nem kell lebaszni 😄D átteszik sajátba oszt jóvan😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
és akkor nem lesz gáz...

NEOreg3
nyiss egy újat Fi. M. vs Fo. M. néven is

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Oldal 1 / 2Következő →