MP3-lejátszóval törtek fel bankautomatákat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ilyen alapon az alagúthatáson alapuló félvezetõk, nemsokára boltokban lévõ SED képernyõs tévék, vagy az ugyancsak kvantumfizikai effekteken alapuló szén nanocsöves megoldások is mesék.
Hát, ennyi mese közepette már biztos elálmosodtál, jó éjszakát! 😄
Ez lényegében bármikor bekövetkezhet. Már léteznek is néhány qubites kísérleti gépek, de az még nem sokmindenre használható, csak kísérletezésre. A továbbhaladás szinte csak a ráfordított összegek kérdése.
Éppen ezért fejlesztik gõzerõvel az ugyancsak kvantumeffektusok által védett és titkosított adatátvitelt is, sõt már vannak is megoldások.
Gondolom, majd tanultok errõl is. Szép is lenne, ha nem.
És ez a jól kitaláltság azt jelenti, hogy még egy nagy erõforrásokkal rendelkezõ támadónak (pl egy rakás zombigéppel) is minimum 10000 évíg tartana, de inkább jóval többe. Tehát gyakorlatilag lehetetlen.
Mindez persze akkor igaz, ha normálisan implementálták. De mint írtam, ez nem mindig így van (pl a GSM rendszer). Ezen kívül lehet, hogy van benne gyengeség, de ezt profi matematikusok és kriptográfusok ezrei több éves elemzése nem fedte fel, így bízhatunk benne, hogy egy tolvaj csak nem találja ki. Ráadásul az ilyen gyengeségek általában azt jeletnik, hogy nem 10, hanem csak 5 ezer év kell a töréshez😊
Egyébként létezik titkosítás amit lehetetlen feltörni, csak dárga és bonyolult a megvalósítása.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Egy jól megtervezett kártya esetén kb milliárdos nagyságrendû ilyen kommunikációt kéne megfigyelni, hogy valamire következtethessen.
Érdekesség, hogy a SIM-kártya egy tipikusan elbaszott chipkártya, már 150e üzenetbõl kiolvasható a kulcs. Azaz ha valaki birtokába kerül, akkor elég gyorsan megvan😊 De a GSM közimserten elszúrt protokoll biztonsági szempontból, rendes tervezéssel ez elkerülhetõ.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Velem is megesett hasonló, bár fogalmam sincs hogy lopták el az adatokat. Aztán jött az sms, hogy sikertelen trancakció bécsben. Nem tudták a PIN-kódot<#mf1>#mf1>.
Az OTP egyébként fél órán belül felhívott, hogy igencsak gyanús a tranzakció, én kezdeményeztem-e.
Gracie Barra
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
Gracie Barra
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Tehát visszatérve az alap témára..., hogy is mondjam..., nem értem a sztorit.
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
MUHHAHAHHAHAHAHAHHHHAAAAAHHAHAHAHAHHHHhahahahahahahHAHAHAHAHHHaa
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
inkább pl ezt olvassa el, akit érdekel
Gracie Barra
Mégha Afrikában történik, csakcsak, de hogy Angliában.
Gracie Barra
Apró betûvel pedig még az is, hogy ezt õ állítja elõ, és MP3 lejátszóval csapolja meg az ATM-eket 😊))) MEGALOL!!!!! Tisztára blikk.
practitioner of the forbidden arts of death
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
1. Közlekedési kihágásnál nem kutatnak át egy autót, nincs személyi motozás, hogyan került elõ a bankkártya? Vagy a rendõr azzal kezdte, hogy azonnal adja ide a hamis kártyáját? LOL!
2. Ha elõ is került, mibõl gondolták, hogy hamis?
3. Házkutatást csak nagyon indokolt esetben rendelnek el.
4. Egy MP3 csak _lejátszó_ nem rögzít. Ami rögzíteni is tud, az nem sima lejátszó.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!